haklısın kadercim ama ben boşanmaktan bahsetmiyorum ki senin gibi...
en azından şimdilik
olan oluyo işte güzelim,yüzünü görmek dahi istemiyorum şimdi
haklısın kadercim ama ben boşanmaktan bahsetmiyorum ki senin gibi...
en azından şimdilik
olan oluyo işte güzelim,yüzünü görmek dahi istemiyorum şimdi
haksızmıyım peki???evlilik bu mu yani???
evlendiğimizden beri o kaç defa hasta oldu,ameliyat oldu ben hiç sızlanmadım arkamı dönmedim ona
ki daha 6 aylık evli iken babamı kaybettim ben...
kendi akrabası var erken menapoza girdi kız daha 27 yaşında,ama eşi o kadar çok destek oluyor ki onları örnek gösteriyorum
onun kadar olamıyosun diyorum adam kendi aleminde yaa !!!!
evet sana kızıyordum,ama içten içe hakda veriyordum,çünkü biliyorum bu mondofonlar hep aynı!!!!!!!
düşünsün yada düşünmesin,çok istiyosa gitsin başkasını bulsun ondan yapsın çocuk..
bizim fiziksel,ruhsal dengemiz bozulsun adamların çok umrumda sanki,bende takmıcam artık
igne tedavisiyle hamile kalanlar varmiii... arkadarlar 10 gün boyunca kendi kendine igne yapiyorsun hamile kalmak icin bu tedaviyi gören varmi?? sonuc basarilimi hamile kalan varmi aranizda.
ben igne oldum ama daha olmadi malesef 2.ci ignem yapildi hafta basinda bekliyorum insallah bu defa olur:18:
slm canim ne olmadi anlamadim???
asicim bende menegon kullandim ya sen ?? kacinci denemen?? ve kac tane yumurtan olustu??
söyle anlatim canim sana yumurtalarim tembel calisiyodu benim hatta hapla adet görüyodum doktora gittik 3 ay menogon ignesi kullandim ardindan catlatma ignesi yapti ama olmadi malesef hamilelik 2 aydir menogon kullandim yine pazartesi catlatma ignesi yapildi tekrar bir gün arayla iliski önerdi ama sorun su ki esiminde test yapmasi lazim eger onda problem yoksa doktor garanti diyor bu ay ama biz fazla birlesemedik söylemesi ayip sonucta esimde perhiz yapmak zorunda ne yapacagimi bilmiyorum ben
evet canim bende menogon kullandim pazartesi biraktim iste daha yeni birakmadan önce agrim coktu doktor bakti iste sasirdi kadin tabi bende korktum suan 3 tane var bende gördüm zaten bayada büyük bilmiyorum ne zamandir kullaniyosun canim sen??:26:
tabi canim muhakkak esininde gitmesi lazim garanti olsun cünkü, igneler cok kilo aldiriyor bize, ben gecen ay hata yaptim sadece 1 kere birlikte olduk en mantiklisi igne yapildiktan sonra 2 günde 1 beraber olun, üzülme bizim arkadas tiin hamile dün ögrendi, onun sayfalarini oku aslinda hic ümitli degildi. bu arada ben mesjlari cok gec aliyorum haberin olsun. bilgisayardan kaynaklaniyor.
benim pc den kaynaklaniyor olabilir yada admine yazarim allah olmayan herkese versin ne diyim cok imreniyorum ben ya insallah olur bu ay bu igneler gercekten kilo aldiriyor zeten sende yazmissin 54 kilodan 70 lerdeyim ben ya :44:ama sorsan nerdeyse 7 aydir doktordayim ve 7 aydir da kullaniyorum yazik bize ya
seni cok iyi anliyorum canim ama cok istedigimiz icin olmuyor, ümitli olalim sonra dua edelim önce, ALLAHtan ne istedikte vermedi be güzelim biz yeterki istemesini bilelim, RABBIM hakkimizda herseyin hayirlisini versin (AMINNN)
asicim be cok yorgunum yaticam yarin görüsürüz ok. hayirli geceler
AMIN INSALLAH RABBIM EN KISA ZAMANDA MELEKLERIMIZI VERIR KUCAGIMIZA hayirlisi neyse o olsun hakkimizda sen bahsetmedin ne tedavisi görüyosun ne zamandir evlisin tabi sakincasi yoksa senin icin
sanada canim iyi geceler..
hadi yatmadan cevapliyayim, ben 7 bucuk senedir evliyim, 4 bucuk yasinda oglum var 2 bucuk senedir korunmuyoruz, 6 aydir tedavi görüyorum 4 ay falan klomen kulandim ve catletma ignesi sonra noel tatili falan vardi ara verdik igneye basladim 10 gün vurdum sürekli takipte yaptirdim her sey yolundaydi ama olmadi, beni korktugum oglumum dogumu co zor gecti, ve iltihaptan tekrar kürtas yaptilar rahime zarar vermis olabilirler dedi doktorum, yarin esimle urologa gidicez ne olursa olsun icimiz rahat olsun oda muhayene olsun.
slm noreecim esini doktora götürsen, yada arastirma yapsin bilgi sahibi olsun, hangi cagda yasiyoruz yaaa,, esin cahil kalmadi her halde, benim ablam tüp bebek yaptirdi korksa o korrkmasi lazim ama cocuklar ayni babasinin ikizi gibiler. hem türkiyemizde yasakki böyle bisey, cünkü insanlar kiprisa niye gidiyor baskasinin spermiyle, yada yumurtasiyla hamile kalmak icin, tartismaniz gecici biliyorum cünkü her evlilikte oluyor böyle seyler ama bir yolunu bulup esini ikna etmelisin, ama uygun bir dille ve uygun zamanda ok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?