İgne tedavisiyle hamile kalan var mı ?

aferin kiz nore sonuna kadar yazdiklarinda arkandayim...

haklisin arkadasim resmen hormon doluyum,, uzakta özel cocuk yapma klinigini aradim randevu icin, benden esimin sperm kalitesini istedi, raporlar hazir olunca ara dedi, bende urologdan randevu aldim esim icin, saten aklimdayim yaptiralimda icimiz rahat olsun. sekreter dediki size dedi hormonlar yükliyoruz, kocanizda sorun varsa bos bosuna sizi yipratmayalim dedi igneyi belki ev doktorum yazar diye öglen ev doktoruma ugradim hayir kesinlikle yazamam bu igne cok cok pahali sigortadan cene esitirim dedi, gicik doktor ben elimden geleni yapayimda icim rahat olsun be canim ne yapayim böyle bos, bos duramiyorum...

evt inş dediğin gibi olur hayırlısı ile.inş bu topikteki herkes en kıdemlisinden başlayarak her ay birisi hamile olur hepimize umut olur.sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin canm

tiiinnn teprik ederim canim yaaaa gelci öbür topiktete yazdim ama gecen ayki yazini okumustum icine dolmus sanki canim yaaaa

merhaba arkadaşlar...

aynurcum evet dün doktordaydım,iğne yazacaktı ama usg ile bakınca vazgeçti

çünkü sol yumurtalığımda 3 cmlik kist oluşmuş..d.kontrol hapı verdi...bir kutu kullanıp gidicem..

sonrasında da aşılama diyor,ama eşim istemiyor aşılamayı!!!!!

sanki çocuk başkasından oluyo gibi oluyomuş,öyle diyo beyefendi!!!!!!!!

dün epey tartıştık,hala konuşmuyoruz...hatta yüzüğü bile koydum önüne!!!!

ben bana yeterince destek olmuyorsun dedim,o da kendi kabuğuna çekilmiş durumda,bebeğimiz olsun

çok istiyor...

ama bu erkekler unutuyor ki asıl bu yolda uğraşan,yıpranan ilaç yüklenen biziz...

bende uğraşmıcam artık,şu kistten kurtulmak için ilaç içicem sadece...

hakeden için uğraşmalı insan,haketmeyen çektirip gitsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

üzüldüm bitanem senin adına..haklısın erkeklere bişi anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor..üzülme umarım oda farkına varıcaktır..onlar ne bizim aldığımız ilaçın nede hormonun farkındaa..boşver bitanem oda anlayacaktır sadece sabretmen gerekecek birazcıkk..

sağol canım ama artık o gerizekalı umrumda bile değil!!!!!!!!!!!

sen nasıl oldun tatlım???

ayseeee ve noreee umarim ters bisey olmadi???? ilk defa bütün gün tobingimize ugramadiniz??

bitanem sabahtan iş görüşmem vardı...adam bebek düşünüyomusun diye sordu..bende yalan söyledim..ama çok büyük kurumsal bi yer.a.ş...cuma belli olcak olursa ertelicem bebek işini..napim şu anda aldığım para yetmiyor zate..allahtan kira da değilim ama..ihtiyac çokk..burda yıllık izinde kullanamıyorum motivede olamıyorum napcam ben yawww

sağol canım ama artık o gerizekalı umrumda bile değil!!!!!!!!!!!

sen nasıl oldun tatlım???

saçmalama aaaa bana diyodun daha bi kaçgün öncee şimdi sen yapıyosun aynı şeyyiii??kızıyorum ama..nasılsa 1 ay d.kontrol içccen.rahat ol 1 ay daha düşünür tartar merak etme senin dediğine gelcekk o eminim ben..dur bi kafasını toparlasın..

evet sana kızıyordum,ama içten içe hakda veriyordum,çünkü biliyorum bu mondofonlar hep aynı!!!!!!!

düşünsün yada düşünmesin,çok istiyosa gitsin başkasını bulsun ondan yapsın çocuk..

bizim fiziksel,ruhsal dengemiz bozulsun adamların çok umrumda sanki,bende takmıcam artık

adamlardaki problem herşeyi kendilerinin bildiğini zanetmesi ,kendilerini mükemmel zanetmesi değilmi zaten..kaç tane erkek tanıyorsunuz psikolojik tedavi desteği alan..benim çevremde 2 erkek var onlarda en son manisalık duruma geldikleri için tedavi gördüler.ama kendilerine gelince o tedaviyi bile yarım bıraktılarr..çnk kabul etmiyolar ruh sağlıklarını tam zanediyolar..kendilerini mükemmel zanediyolar...

onlar psikolojik tedavi almazlar canım zaten,onların vazifesi bizi delirtip psikologa göndermek!!!!

çok tiksindim,çok soğudum yaaa bildiğin gibi değil,aynı şeyi rahim filmi çektirdiğim zaman da yapmıştı..

adam bir de bana çıkışıyo utanmadan idiot işte bu erkekler idiot!!!!!!

sonrada gece sarılıyo bana,bende ittim onu ayağı bile ayağıma değdiğinde çektim kendimi

siniri bozulmuş kist çıktı diye,ben napayım o zaman adet dönemlerimde kıvranıyorum sancıdan,ben ne yapayım????

Son düzenleme:
merhaba kızlar dü hamile olduğumu öğrendim.iğne kullanmıştım ama doktor çok umut vermemişti. allah nasip etti çok şükür.sizde umudunuzu kaybetmeden ve dua ile mutlaka dua ile olacaktır.şimdi int yok evde arkadaşta yazıyorum gelince paylaşcam daha fazlasını.

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun bebişin,çok sevindim...

rabbim isteyen herkese nasip etsin

canımmm tebrikler..allah analı babalı büyütsün..sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah..

norree çıldırtma beni geçen gün bana bi yığın laf söyliyen sen değilmiydin??noldu kuzum sana??kendin uymuyorsun bana dediğin şeylerde farkındamısın??

norree çıldırtma beni geçen gün bana bi yığın laf söyliyen sen değilmiydin??noldu kuzum sana??kendin uymuyorsun bana dediğin şeylerde farkındamısın??

haklısın kadercim ama ben boşanmaktan bahsetmiyorum ki senin gibi...

en azından şimdilik

olan oluyo işte güzelim,yüzünü görmek dahi istemiyorum şimdi

haksızmıyım peki???evlilik bu mu yani???

evlendiğimizden beri o kaç defa hasta oldu,ameliyat oldu ben hiç sızlanmadım arkamı dönmedim ona

ki daha 6 aylık evli iken babamı kaybettim ben...

kendi akrabası var erken menapoza girdi kız daha 27 yaşında,ama eşi o kadar çok destek oluyor ki onları örnek gösteriyorum

onun kadar olamıyosun diyorum adam kendi aleminde yaa !!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…