ayrıca tabi ki boşanmak için sadakatsizlik ve şiddet dışında başka nedenler vardır..ben diğer nedenlerin düzeltebileceğini düşündüğümden bu şekilde yazdım...
ama ben senin bu ruh durumunun geçici birşey olduğunu düşündüğümden diyorum sana,saki ol mantıklı düşün...
hatta başka şeyler düşün...
canım benim hoşgeldin...
bence ara ver...doktorum bana da geçen ay ara verelim çünkü yumurtalıkları çok zorlamayalım dedi.
bende haklı buldum çünkü bize bu iğne ve haplarla hormon yükleniyor...
ama ara versende yumurtlama dönemini yine de boş geçme,çünkü etkisi sonraki ayda geçerli olabiliyormuş..
evt inş dediğin gibi olur hayırlısı ile.inş bu topikteki herkes en kıdemlisinden başlayarak her ay birisi hamile olur hepimize umut olur.sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin canm
tiiinnn teprik ederim canim yaaaa gelci öbür topiktete yazdim ama gecen ayki yazini okumustum icine dolmus sanki canim yaaaa
merhaba arkadaşlar...
aynurcum evet dün doktordaydım,iğne yazacaktı ama usg ile bakınca vazgeçti
çünkü sol yumurtalığımda 3 cmlik kist oluşmuş..d.kontrol hapı verdi...bir kutu kullanıp gidicem..
sonrasında da aşılama diyor,ama eşim istemiyor aşılamayı!!!!!
sanki çocuk başkasından oluyo gibi oluyomuş,öyle diyo beyefendi!!!!!!!!
dün epey tartıştık,hala konuşmuyoruz...hatta yüzüğü bile koydum önüne!!!!
ben bana yeterince destek olmuyorsun dedim,o da kendi kabuğuna çekilmiş durumda,bebeğimiz olsun
çok istiyor...
ama bu erkekler unutuyor ki asıl bu yolda uğraşan,yıpranan ilaç yüklenen biziz...
bende uğraşmıcam artık,şu kistten kurtulmak için ilaç içicem sadece...
hakeden için uğraşmalı insan,haketmeyen çektirip gitsin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
üzüldüm bitanem senin adına..haklısın erkeklere bişi anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor..üzülme umarım oda farkına varıcaktır..onlar ne bizim aldığımız ilaçın nede hormonun farkındaa..boşver bitanem oda anlayacaktır sadece sabretmen gerekecek birazcıkk..
ayseeee ve noreee umarim ters bisey olmadi???? ilk defa bütün gün tobingimize ugramadiniz??
sağol canım ama artık o gerizekalı umrumda bile değil!!!!!!!!!!!
sen nasıl oldun tatlım???
saçmalama aaaa bana diyodun daha bi kaçgün öncee şimdi sen yapıyosun aynı şeyyiii??kızıyorum ama..nasılsa 1 ay d.kontrol içccen.rahat ol 1 ay daha düşünür tartar merak etme senin dediğine gelcekk o eminim ben..dur bi kafasını toparlasın..
evet sana kızıyordum,ama içten içe hakda veriyordum,çünkü biliyorum bu mondofonlar hep aynı!!!!!!!
düşünsün yada düşünmesin,çok istiyosa gitsin başkasını bulsun ondan yapsın çocuk..
bizim fiziksel,ruhsal dengemiz bozulsun adamların çok umrumda sanki,bende takmıcam artık
adamlardaki problem herşeyi kendilerinin bildiğini zanetmesi ,kendilerini mükemmel zanetmesi değilmi zaten..kaç tane erkek tanıyorsunuz psikolojik tedavi desteği alan..benim çevremde 2 erkek var onlarda en son manisalık duruma geldikleri için tedavi gördüler.ama kendilerine gelince o tedaviyi bile yarım bıraktılarr..çnk kabul etmiyolar ruh sağlıklarını tam zanediyolar..kendilerini mükemmel zanediyolar...
merhaba kızlar dü hamile olduğumu öğrendim.iğne kullanmıştım ama doktor çok umut vermemişti. allah nasip etti çok şükür.sizde umudunuzu kaybetmeden ve dua ile mutlaka dua ile olacaktır.şimdi int yok evde arkadaşta yazıyorum gelince paylaşcam daha fazlasını.
merhaba kızlar dü hamile olduğumu öğrendim.iğne kullanmıştım ama doktor çok umut vermemişti. allah nasip etti çok şükür.sizde umudunuzu kaybetmeden ve dua ile mutlaka dua ile olacaktır.şimdi int yok evde arkadaşta yazıyorum gelince paylaşcam daha fazlasını.
onlar psikolojik tedavi almazlar canım zaten,onların vazifesi bizi delirtip psikologa göndermek!!!!
çok tiksindim,çok soğudum yaaa bildiğin gibi değil,aynı şeyi rahim filmi çektirdiğim zaman da yapmıştı..
adam bir de bana çıkışıyo utanmadan idiot işte bu erkekler idiot!!!!!!
sonrada gece sarılıyo bana,bende ittim onu ayağı bile ayağıma değdiğinde çektim kendimi
siniri bozulmuş kist çıktı diye,ben napayım o zaman adet dönemlerimde kıvranıyorum sancıdan,ben ne yapayım????
norree çıldırtma beni geçen gün bana bi yığın laf söyliyen sen değilmiydin??noldu kuzum sana??kendin uymuyorsun bana dediğin şeylerde farkındamısın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?