süper sende varmış ne istersin benden mesele ihtiyaç gibi?iğne oyası arayan varsa bu sayfamdan bakabilirsiniz
uygun fiyatla yada takas yapabilirim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yata-ceyizlik-el-emegi-ne-ararsan-var.760753/
igne oyası el işi şeyler arıyorum fakat foto antika ürünler içinmi cnm?fotoğraf eklermisn
igne oyası el işi şeyler arıyorum.foto antka ürün dedeiklerim içinmi?Canim resim ekle istersen
Ariyorum sayfam var elinde varsa olur canimsüper sende varmış ne istersin benden mesele ihtiyaç gibi?
sana zahmet link atsam.Ariyorum sayfam var elinde varsa olur canim
link atsanAriyorum sayfam var elinde varsa olur canim
Tabletten giriyorum beceremiyorum burdanlink atsan
igne oyası el işi şeyler arıyorum fakat foto antika ürünler içinmi cnm?
sende elindekileri eklesen beraber görmüş olsak.evet canım..
canım ben demek istedimki benim elimde antika tarzı eşya var .iğne oyası olan kişilerle el işi tarzıda olabilir.daha çok iğne oyası arıyorum yani.senin konundan kendime uygun bireşy bulamadım.ama almak istersen merak sardım demişşin foto yüklerim .canım benim elimde eski eşya yok merak sardığımdan dolayı evde köşe yapmak istiyorum. kendi ürünlerimle takas yapabileceğim(iz) bişey varsa bakmak istiyorum fotoğraf eklersen ...Benim konularıma bakabilirsin ...
tamam süper olur ondan sonra görüşelim.tmm canım olur...iğne oyası olarakta bişeyler olması lazımda çeyizimden bakayım bi annemde değilseler yüklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?