iki kere dola canımeline sağlık canım çok hoş olmuş sana bazı sorularım var
ipi her iğneye kaç kere doluyosun
ilk ortasını yaparken iğneyi aralardan geçirim sabitliyomusun yoksa döne döne aralardanmı geçiriyosun sabitlemeden ve kaçkere dönüyosun
sersoycum yaptıklarını takip ediyorum ve harika şeyler çıkarıyorsun ama bunu neden anlamadın anlayamadım biraz dikkatli baksan anlarsın ama canımçook guzelde, sanırım kafam yerinde değill bişey anlamadım :S
Ellerine saglik aslinda resimlerlede anlatmissinda bende dolamayi gectim ortasini anlamadim pek..Bir alttan bir ustten geciriyorsun sanirim..Peki eger oyleyse ilk basladigin yere geldiginde ayni hizadami gidiyor yoksa alta gelen yer ustemi geliyor?
Birde ustteki dugumlerin yapilisini cok iyi anlamadim...Bende sersoy gibi yani.... :))) delikafadulden delikafadulden kafamçokkarıştı
Ama masallah sen cozmussun olayi...alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
alta gelen yer üste geliyor canımEllerine saglik aslinda resimlerlede anlatmissinda bende dolamayi gectim ortasini anlamadim pek..Bir alttan bir ustten geciriyorsun sanirim..Peki eger oyleyse ilk basladigin yere geldiginde ayni hizadami gidiyor yoksa alta gelen yer ustemi geliyor?
Birde ustteki dugumlerin yapilisini cok iyi anlamadim...Bende sersoy gibi yani.... :))) delikafadulden delikafadulden kafamçokkarıştı
Ama masallah sen cozmussun olayi...alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?