• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iğne aparatıyla motif yapımı

yerimsenibenyerimseniben

Eklentiler

• $S5003244.JPG
    $S5003244.JPG
    73,6 KB · Görüntüleme: 777
  • $S5003245.JPG
    $S5003245.JPG
    66,1 KB · Görüntüleme: 513
  • $S5003246.JPG
    $S5003246.JPG
    73,7 KB · Görüntüleme: 797
  • $S5003251.JPG
    $S5003251.JPG
    68,9 KB · Görüntüleme: 1.621
  • $S5003252.JPG
    $S5003252.JPG
    70,3 KB · Görüntüleme: 830
:sm_cool:kaydirigubbakcemile4

Eklentiler

• $S5003253.JPG
    $S5003253.JPG
    64 KB · Görüntüleme: 589
  • $S5003254.JPG
    $S5003254.JPG
    63,8 KB · Görüntüleme: 643
  • $S5003256.JPG
    $S5003256.JPG
    66,3 KB · Görüntüleme: 387
  • $S5003258.JPG
    $S5003258.JPG
    72,2 KB · Görüntüleme: 334
arkadaşlar anlamadığınız yer olursa sorun
ayrıca resimleri böyle yükleyebildim
açabilen arkadaşımız varsa lütfen resimleri açsın
ya yüklemeyi tam beceremiyorum

peki elde ettiğimiz motifleri nasıl bir birine ekliyoruz canım
çok hoş şeyler yapılabilinir bizlerle paylaştığın için tşklerrrrrrr
ellerine sağlık :)

evet canım havlu kenarı örneği var yapayımda eklerim onu
ayrıca sehba,fiskos,peçete filanda yapıyorlar

eline sağlık canım çok hoş olmuş sana bazı sorularım var
ipi her iğneye kaç kere doluyosun
ilk ortasını yaparken iğneyi aralardan geçirim sabitliyomusun yoksa döne döne aralardanmı geçiriyosun sabitlemeden ve kaçkere dönüyosun

canım resmi aç sağ tıkla özellikler çıkar onu tıkla ve url adresini kopyala http://yazan yeri kopyalama çünkü yapıştıracağın sarı yerde var.mesaj yazılan yerde sarı kutucuk var onu tıkla yapıştır de.mesajı yolla.

eline sağlık canım çok hoş olmuş sana bazı sorularım var
ipi her iğneye kaç kere doluyosun
ilk ortasını yaparken iğneyi aralardan geçirim sabitliyomusun yoksa döne döne aralardanmı geçiriyosun sabitlemeden ve kaçkere dönüyosun
iki kere dola canım
sabitlemeden 5 kere dönüyorsun

çook guzelde, sanırım kafam yerinde değill bişey anlamadım :S
sersoycum yaptıklarını takip ediyorum ve harika şeyler çıkarıyorsun ama bunu neden anlamadın anlayamadım biraz dikkatli baksan anlarsın ama canım:utangac:

Ellerine saglik aslinda resimlerlede anlatmissinda bende dolamayi gectim ortasini anlamadim pek..Bir alttan bir ustten geciriyorsun sanirim..Peki eger oyleyse ilk basladigin yere geldiginde ayni hizadami gidiyor yoksa alta gelen yer ustemi geliyor?

Birde ustteki dugumlerin yapilisini cok iyi anlamadim...Bende sersoy gibi yani.... :))) delikafadulden delikafadulden kafamçokkarıştı

Ama masallah sen cozmussun olayi...alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bende bundan yapmıştım internette öyle çok aradımki zor buldum o biraz daha farklıydı ama dur ben anlatıyım anlatmayı becerirsem
benim toplu iğne paketinde 40 tane vardı sürekli alttan üstten geçerken hep aynı yöde kalıyordu o yüzden mecburen bir yerde ikili alıyorum o kısıma geldiğimde hep ikili alıyorum yoksa hep aynı şekilde gidiyorhihoyyyt
ikinci ve üçüncü sıralar alttan üstten sarmayı bitirince bitirdiğimiz yere küçük bir düğüm atıyoruz ki sabitleyelim ben ilkin yapmamıştım çirkin duruyordu sonra az yukarıdan toplu iğnelerden gelen iplerin yapacağınız modele göre(ben ikili yapıyorum ama fotoğraflardaki model dörtlü) birden alıyoruz ve iğne oyasından zürafa yapıyoruz(bu modeli anlatan bayan zürafa yazmıştı zürafanın ne olduğunu anlayana kadar bir haftam geçmişti bizim buralarda sıçan dişi derler) sonra diğerine geçiyoruz bu şekilde tamamlanıyor sonra yukarıya geçiyoruz
size bir önerim olacak fotolardan anladığım kadarıyla her sıra sonunda iplikler kesilmiş ama öyle yaparsanız her sırada yakmak zorunda kalırsınız floş iple işliyorsanız bu biraz tehlikeli yarım saat uğraştığınız model bir kereden yanabilir:1shok: bir de düğüm atarken ipi fazla sıkmaya çalışmayın olduğu kadar kalsın çok sıkı dursun diye çekerseniz ip elinizde kalabilir(tecrübeyle sabittir)süprizzzzz
benimde bu modeli yapan diğer arkadaşla bir sorum olacak ben işlerken toplu iğne plakası elimde geriliyor katlanıyor ve kırılıyor iki motif işledim bir tane kırdım :ecrin_bebek:diğeride kırılmak üzere onun için sormak istedim:utangac:

Ellerine saglik aslinda resimlerlede anlatmissinda bende dolamayi gectim ortasini anlamadim pek..Bir alttan bir ustten geciriyorsun sanirim..Peki eger oyleyse ilk basladigin yere geldiginde ayni hizadami gidiyor yoksa alta gelen yer ustemi geliyor?

Birde ustteki dugumlerin yapilisini cok iyi anlamadim...Bende sersoy gibi yani.... :))) delikafadulden delikafadulden kafamçokkarıştı

Ama masallah sen cozmussun olayi...alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

alta gelen yer üste geliyor canım

bende yapıyorum bundan yatak odası takımı yaptım kendime kardeşime yaptım şimdide kızıma yapıyorum çok harika oluyo iyne oyası gibi ama arkadaş ignelerin düzünden sarmış ben tersini sarıyorum
.

ben bi kaç tane aldım benimkilerde yamuldu ben koltukların ayaklarının altına koyuyorum düzleşiyo igneler bile ignelikten çıktı soyuluyo zahmetli ama çok harika bişi oluyo yatak odası takımımın resmini çekip koycam en kısa zamanda

Back