- 12 Ocak 2015
- 83
- 12
- 32
- Konu Sahibi biriduymali
mrb lütfen yardımcı olun babada yaklaşık bir ay önce öz annemin altınlarını üvey kardeşim aldı bunu itiraf etti karakolluk olduk daha sonrada vazgeçti şikayetinden şimdisinde beni suçluyor iki kez evime geldi ilk geldiğinde bağırıp çağırıp gitti ikinci geldiğinde üzerime saldırıp küpemi bileziğimi ve alyansımı aldı sonrada ağza alınmayacak küfürler etti sokak ortasında üzerime saldırdı hakaretler edip küfürler etti ağza alınmayacak karakolluk olduk ve şikayetçi oldum kendi ağzıyla polislere altınlarımı aldığını itiraf etti altınlarımı getirsin altınlarını verim dedi bende 1 gün sonra memlekete gidip altınlarımı vermesini ve şikayetimden vazgeçeceğimi söyledim onun beni Gine'de şikayetçi ol benden almadığımı söyledim ve üzerime yine saldırıp beni dövdü kafama ağır bir süpürgeyle vurup ellerimin üzerini tırnaklarıyla parçaladı oda yetmedi hakaretler küfürler ve beni öldürecegini söyledi telimi alıp yere attı polisi kendisi arayıp ben elimi kaldıramadığım halde vurduğumu ifade etti yetmedi polise pavyondan çıkardım diye yalan bir ifadede bulundu bunu sokak ortasında bağırmamak söyledi ben darp raporumu alıp yine şikayetçi oldum kendisinden altınlarımı vermedi vermemekle kalmadı. Bana iftira atıyor yalancı şahit olması için dayıma bile rüsvet teklif etmiş ben onun yuvasını dağıtacak çocuğunu yuvalara attırcam diye dayım kabul etmemiş ve evden kovmuş kendisini saolun ben hem iftira hem darp sözlü taciz tehdit haket davası açmak istiyorum ve beni şikayet etmiş altınlarının aldığıma dair savcılık takipsizlik kararı vermiş savcıylada görüştüm yalan ifadelerde bulunduğu için şüpheli davranışları olduğu için dosya düşmüş şimdi ben altınlarımı alabilirmiyim bu kadından ve ona hakaret iftira ve tehdit ettiği için maddi manevi tazminat davası açmak istiyorum lütfen bana yardımcı ol lun çok mağdur durumdayım 2 haftadır ne gecelerimden nede gündüzümden birşey anlayabiliyorum kızı olmadığımızda iddia ediyor dna testide istiflemez lütfen dua edin bana çok ihtiyacım var ölmeyi bile düşünüyorum artık çok yoruldum şimdiden teşekkürler