İyi günler arkadaşlar. Olabiliğince özet anlatacağım. Şu an kendimi çok bitkin hissediyorum.
Bazılarınız biliyor. Bilmeyenler için ailemle 1 senedir miras davası yaşıyoruz. Bu süre zarfında bana ekonomik ve psikolojik şiddet uyguluyorlar.
Dün yaşadığım olaya gelince 80m2 evde yaşıyorum ve evimde adım atacak yer yok. Fazla gelen eşyalarımı otele koymak için nakliye çağırdım. 10 bin tl para verdim. Eşyaları tam indirdik, yerleştiriyorduk ki ablam polis çağırmış. Polis ikimizi de karakola götürdü. Ben ekip arabasıyla gittim. Ablam şahsi arabasıyla geldi. Önce sağlık ocağına gittik. Darp olmadığına dair rapor aldık. Sonra da karakola gittik.
Ablam onun sukunetini bozduğum için benden şikayetci olmuş. Komiser soruyor. "Herhangi bir tehdit, hakaret oldu mu" "yok diyor karşılaşmadık. Onun buraya gelmesi benim huzurumu bozuyor." Ben bekleme salonundayken komiser geldi. "Bir fiilin yok. İsterseniz birbirinizden şikayetçi olmayın" dedi. Ben o an panik atak geçirdim. En son geçen sen geçirmiştim. Sakinleşmem 10 dk sürdü. Sonra ağlayarak beni her hafta bir sebep uydurarak karakolluk ettiklerini, esas amacın beni işlerden uzak tutmak olduğunu, 8 aydır asgari ücret harici para yollamadıklarını, ablamın "sana o da çok" dediğini söyledim. Otelde bana oda vermediklerini. En son eşyalarımı koymama dahi müsade etmedikleri söyledim. Eşyalarım asansörün önünde kaldı öylece.
Ablam hakkında "Aile hukukundan doğan yükümlülüğün ihlali" maddesinden işlem yaptılar. İnşAllah savcı beni mağduriyetimi anlar ve bu yaşadığım kabus son bulur.
Olayın üzerinden 24 saat geçti ama ben hala çok bitkin hissediyorum. Bir an önce nasıl toparlayabilirim. Bana bir yol gösterir misiniz
Vakit ayırıp mesaj yazan herkese teşekkür ederim.