İftara gelen ağır misafir :)

EzOgElN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2019
2
7
1
31
Hanımlar merhaba. Size işim düştü. Yeni evliyim ve sunumlar hakkında çok bilgiye sahip değilim. İftar için arkadaşlarımızı davet edicz ama eşimin arkadaşı eleştiri yapmayı seven birisi o yüzden güzel bi masa hazırlamak istiyorum. Ve iftar menüsü için neler yapabilirim önerisi olan lütfen yardım etsin. Şimdiden teşekkürlerr 😊

Hanımlar merhaba. Size işim düştü. Yeni evliyim ve sunumlar hakkında çok bilgiye sahip değilim. İftar için arkadaşlarımızı davet edicz ama eşimin arkadaşı eleştiri yapmayı seven birisi o yüzden güzel bi masa hazırlamak istiyorum. Ve iftar menüsü için neler yapabilirim önerisi olan lütfen yardım etsin. Şimdiden teşekkürlerr 😊
Valla ben değer verdiğim insanlar gelecekse ana yemek olarak şunları seciyorum
Mantı
Karnıyarık
Antrikot ızgara ( döküm tavada)
Alinazik
Somon tava

Bunların yanlarına gelecek çorbalar değişir salatalar değişir ,mezeler değişir, içecekler değişir .
Ben öyle süslü bardaklar tabaklar vs vs onemsemiyorum . Tabiki düzenli bir sofra kurarım mümkün mertebe güzel yemekler vs yaparım ama benden size söylemesi kimse için kendinizi kasmayın.
Hele sürekli eleştiren biri olduğunu biliyorsanız zaten siz ne yapsaniz o eleştirecek bişey bulur.

tekli güveçlerde köfte patates biber bezelye yap üstüne kaşar peyniri serp yanına çorba pilav ortaya yoğurtlu semizotu ve havuç kızartması yada biber patlıcan kabak kızartma sı ve taze fasulye güveç köfte çok doyurucu ve gösterişli duruyor

Back
X