• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftar vakti ağlama krizi

Lafı geçsin diye mi yapıyor arkasında bir olay yaşadığı için mi? Bu çok önemli. Sende bu kadar duygudaki bağlama ya. Kumandayı fırlatırsan yarın aynısını görmeye hazır ol.

toplu taşıma ya da taksi yok muydu? ben olsam o mesajdan sonra atlar giderdim. siz bi de adamın eve gelmesini bekleyip ne düşünüyosun diye soruyosunuz. adam da beyin yok ki düşünsün.

Anladığım kadarıyla eşli bir yemek ben de tek gitmek istemezdim,arabayla gidilecek dendi diye ona göre kıyafet hazırlamış olurdum ben mesela, bu en basiti, dün kafam öyleydi bugün böyle gibi bir açıklama hele cinnetlik, istikrar bulamadığım bir ilişkinin içinde olmam panik atağım azar azar beni yer, düzen nizam intizam insaniyım

Konu sahibi gitmiyoruz diye değil de eşinin dönekliğine sinirlenmiş ki haklı da.
Millet geleceksiniz bilip ona göre hazırlık yapmıştır, beklemiştir vs. ayıp ya.
Net bir cevap vermeyeceksin o zaman ki, kimseye beklentiye girmeyecek.

Söz tutulmadığı zaman gerçekten sinir bozucu olabiliyor.
Haklısınız sonuna kadar.
..

Ben başka bir noktadan bir şey yazmak istiyorum. Gerçekten ilk günden iftar daveti olmaz. En azından bir hafta on gün herkes evinde ailesinde olabilmeli.
Ben ilk gün davetlerin hep geri çeviriyorum.
Ancak adapte oluyorum çünkü.

Merhaba arkadaşlar. O kadar üzgün ve mutsuzum ki şuan. Yaklaşık bir saattir ağlıyorum. Mevzu tabiki eşim.

Dün öğle saatlerinde arkadaşım aradı ve bugünden için iftara davet etti. Diğer arkadaşlarımı da davet etmiş. Ve evi bulunduğumuz yere arabayla 45 dklık mesafede. Arkadaşımla konuştuktan sonra eşimi aradım. Tamam gideriz dedi. nasıl gidicez dedim ( arabamız yok) dedi babamın ya da babamın arabasını alırım. Halamın arabasını alabilirim. Tamam dedim. Gülerek beni götür de farketmez dedim. O da güldü tamam dedi. Ve dünden beri gideceğiz dusuncesindeyim. Öğlen mesaj attim. Araba mevzusunu akşama bırakma lütfen diye ne yapacasın istedigim vakit ayarlarım dedi. Yemek değil mi her yerde ayni ben kimsenin arabasını istemek istemiyorum. O insanlarla görüşmek istemiyorum ( araları gayet iyidir) ramazanin ilk günü davet edilmez bizi neden davet ediyorlar. Bir sürü laf. Ben anladım problem çıkaracağını. Akşam eve geldi yattı tv izliyor. Ne düşünüyorsun dedim. Hangi konuda diyor. Gitmeyeceğim istemiyorum diyor. Senin bu davranış bozukluklarından sıkıldım madem gitmeyecektik neden dün demedin bunu dedim. Dün kafam öyle getiriyordu bugün böyle getiriyor diyor. Gerçekten o kadar moralim bozuldu ki. Çok istemiştim gitmeyi. Ve gözünün önünde o kadar gözyaşı döktüm bana ağlama diyor ağlanacak birşey yok diyo. Hâlâ tv izliyor aldım kumandayı kapattım tvyi kumandayi da duvara fırlattım. Kendimi odaya kilitledim. Şuan kendisi mutfakta yemek arayışında.Ve bu ilk değil bu tarz seyleri hep yapıyor. Teşekkür ederim okuduğunuz için. İçimi dökmek istedim. Yazım hataları için kusura bakmayın gerçekten çok kötüyüm.
adam şizofren mi yahu bir anı bir anını tutmuyor tövbeee yaşanmaz bu adamla ilerde evladın olsa vay haline.

Sanki adam mükemmel bir şeymiş de ben öylesine yazmışım gibi davranmışsınız. İyi madem siz ne olursa olsun boşattırmazsınız :KK66:

Hayır adam mükemmel değil tabiki ama "bosan" demek çok basitmis gibi kullanmışsınız o yüzden dedim.
O kadar kolay mı? Duzeltilebilcek şeylerdir belkide. Uç noktalara gelinmedikce o kelimeyi kullanma taraftarı değilim sadece :)

Hayır adam mükemmel değil tabiki ama "bosan" demek çok basitmis gibi kullanmışsınız o yüzden dedim.
O kadar kolay mı? Duzeltilebilcek şeylerdir belkide. Uç noktalara gelinmedikce o kelimeyi kullanma taraftarı değilim sadece :)
Adam bana sinir geldi bilemiyorum yaptıkları çok saçma değil mi sizce de yani çözülebilir ama güzelce söylemek varken saçma sapan davranmış. Konu sahibi de bu ilk değil gibi bir şey yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam düzelir mi bilemiyorum. Ya hiç düzelmezse o da var tüm hayatını düzelsin diye harcarsa ve mutsuz olursa? Tabii olmasın da benim düzeleceğine inancım yok umarım tersi olur :)

Bu ilk değilse boşan :kahve: yani çok saçma dün deseymiş madem istemiyorum diye. Millete minnet duyup arabasını isteyeceğine madem kendi arabasını alsın :işsiz:

Ben anlamıyorum ya herşeye boşan yazılıyor yuva kurmak bu kadar kolay mı da her şeye boşan yazılıyor adam küfretmemiş dövmemiş kavga çıkarmamış tamam yaptığı hoş değil ama bu duruma boşan yazılınca bi şaşırdım.. Siz bu durumdan boşanır mıydınız yani?

Ben anlamıyorum ya herşeye boşan yazılıyor yuva kurmak bu kadar kolay mı da her şeye boşan yazılıyor adam küfretmemiş dövmemiş kavga çıkarmamış tamam yaptığı hoş değil ama bu duruma boşan yazılınca bi şaşırdım.. Siz bu durumdan boşanır mıydınız yani?
Biri soru sordu hemen sorayım diye siz de yazdınız galiba. Saçma sapan davranırsa boşanırım kalkıp da aman boşanmam etmem demem. Herkesin hayat görüşü ikili ilişkilerdeki tutumu farklıdır. Ben boşan diyince kalkıp üye de boşanmaz zaten eminim. Kendi düşüncemi söyledim kalkıp bir de açıklıyorum ikidir siz boşanmayın madem ben de boşanırım sizi de ilgilendirmez ne düşüncem ne de boşanma isteğim...

Ben olsam söz verdiğim için onu mutfakla başbaşa bırakır bir taksi dolmuş metro ne varsa basar giderdim. Terbiyesiz adam , daveti yapan dünya hazırlık yapmıştır Yok diyecekse baştan Yok deseymiş!

Anladığım kadarıyla eşli bir yemek ben de tek gitmek istemezdim,arabayla gidilecek dendi diye ona göre kıyafet hazırlamış olurdum ben mesela, bu en basiti, dün kafam öyleydi bugün böyle gibi bir açıklama hele cinnetlik, istikrar bulamadığım bir ilişkinin içinde olmam panik atağım azar azar beni yer, düzen nizam intizam insaniyım
Ben de öyleyim inanın belirsizlik beni deli ediyor. Eşim de aksine... Öğlen bu mesajı atmamın sebebi de buydu. Akşama kadar umruna getirmez akşam paçası tutuşur diye attim. Ama noldu bı faydası olmadı. Yine aynı yine aynı.
Söz tutulmadığı zaman gerçekten sinir bozucu olabiliyor.
Haklısınız sonuna kadar.
..

Ben başka bir noktadan bir şey yazmak istiyorum. Gerçekten ilk günden iftar daveti olmaz. En azından bir hafta on gün herkes evinde ailesinde olabilmeli.
Ben ilk gün davetlerin hep geri çeviriyorum.
Ancak adapte oluyorum çünkü.
Tabiki tercih meselesi. Ben davetleri severim icabet etmek de isterim. Zaten eşim önceki gün de dedi keşke 2. Gün cagirsalardi diye. Ama gitmeyecek gibi söylememişti
adam şizofren mi yahu bir anı bir anını tutmuyor tövbeee yaşanmaz bu adamla ilerde evladın olsa vay haline.
Var zaten. İki yaşında bir oğlum var.

Arkadaş tutamayan iradesi zayıf olan tutmasın bu orucu
Bu da Ramazan klasiği, oruç tutmamaya ne alaka bağladınız yahu? Konunun oruçla ne alakası var? Ota köke tutmayın yazmak ne oluyor? İsteyen tutar istemeyen tutmaz , ilahiyat mezunu musunuz kime farz kime değil siz mi karar veriyorsunuz?

Bu da Ramazan klasiği, oruç tutmamaya ne alaka bağladınız yahu? Konunun oruçla ne alakası var? Ota köke tutmayın yazmak ne oluyor? İsteyen tutar istemeyen tutmaz , ilahiyat mezunu musunuz kime farz kime değil siz mi karar veriyorsunuz?
İşiniz mi yok bakın işinize sizde oruçlusunuz anlaşılan

İşiniz mi yok bakın işinize sizde oruçlusunuz anlaşılan

Yaptığınız gerçekten ayıp! Hayır değilim oruç! Siz de regl gününüzdesiniz galiba?

Neyse seçiverin ordan kimler tutsun kimler tutmasın , ezberlemişler bir "dayanamıyosan tutma yeaaaa " her Ramazan aynı terane. Tutan tutar tutmayan tutmaz. Kimsenin orucu da seni zerre alakadar etmez

Yaptığınız gerçekten ayıp! Hayır değilim oruç! Siz de regl gününüzdesiniz galiba?

Neyse seçiverin ordan kimler tutsun kimler tutmasın , ezberlemişler bir "dayanamıyosan tutma yeaaaa " her Ramazan aynı terane. Tutan tutar tutmayan tutmaz. Kimsenin orucu da seni zerre alakadar etmez
Sizin yaptığınız ayıp değilmi öğrencinizi azarlar bir üslupla hitap ediyorsunuz
İnsanların öfke patlamaları bezdiriyor bazen artık öyle oluyor
Dayanamıyorsan tutma kardeşim diyorum

Back