• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İftar vakti ağlama krizi

Bence sizinkine değil adamınkine oruçtan dediler. Afedersiniz önceki gün söz vermiş, kendini ne sandı, onun keyfini mi bekleyeceksiniz. Hani sağlık sorunu olsa çok yorgun olsa anlarım da bir seferlik, beyefendi havaya girmiş bu evin reisi benim ben ne zaman ne istersem o olur diye. Tam ağzına çarpmalık. Hani ben olsam ya tek başıma giderdim ya da kendime iftar yemeği hazırlar tek başıma yerdim, sorunca da bugün keyfim bunu istedi derdim... Yani oruçtan biraz daha hassas davranmış olabilirsiniz tepki açısından, ama yaptığı hareket gerçekten çok itici haklısınız bence.

Esinizin dengesizligi ciddi sinir bozucu. Ama madem ilk degil, keske onun tamam demesine gore arkadasiniza soz vermeseydiniz. Neyse... ilk degil son da olmayacak bundan sonra lafina pek guvenmeyin ki baskalarina mahcup olmayin. Muhtemelen o da arabayi alamadi boyle konuyu ortmeye calisti.
Ama gezmeye misafirlige vs gitmek icin araba istemeyi de yersiz buluyorum. Bizim de yok arabamiz. Kimseden hic de istemedik. Doguma bile taksiye bindim gittim. Dogumdan ciktim taksiye bindim geldim. Belki cok acil hastalik vs olursa istenir. Cok yasli birinin veya 1-2 aylik bebegin hastane gibi zorunlu biyere rahat ulasimi icin istenebilir. Bunun disinda biyere toplu tasima taksi veya bulundugumuz yerden gidecek yakinlarimiz varsa rica ediyoruz birlikte gidiyoruz. Yoksa da gitmeyiz.
Canım inan benim de hoşuma gitmiyor bu durum. Araba alabiliriz söylüyorum almak istemiyor o konuda da benle bir inatlaşmaya girdi galiba.
Taksi konusunda da kayinvalidemler niye arabayı istemediniz de taksi çağırdınız modundalar hep. Taksiye karşı da bir antipati var anlayacağın.

Merhaba arkadaşlar. O kadar üzgün ve mutsuzum ki şuan. Yaklaşık bir saattir ağlıyorum. Mevzu tabiki eşim.

Dün öğle saatlerinde arkadaşım aradı ve bugünden için iftara davet etti. Diğer arkadaşlarımı da davet etmiş. Ve evi bulunduğumuz yere arabayla 45 dklık mesafede. Arkadaşımla konuştuktan sonra eşimi aradım. Tamam gideriz dedi. nasıl gidicez dedim ( arabamız yok) dedi babamın ya da babamın arabasını alırım. Halamın arabasını alabilirim. Tamam dedim. Gülerek beni götür de farketmez dedim. O da güldü tamam dedi. Ve dünden beri gideceğiz dusuncesindeyim. Öğlen mesaj attim. Araba mevzusunu akşama bırakma lütfen diye ne yapacasın istedigim vakit ayarlarım dedi. Yemek değil mi her yerde ayni ben kimsenin arabasını istemek istemiyorum. O insanlarla görüşmek istemiyorum ( araları gayet iyidir) ramazanin ilk günü davet edilmez bizi neden davet ediyorlar. Bir sürü laf. Ben anladım problem çıkaracağını. Akşam eve geldi yattı tv izliyor. Ne düşünüyorsun dedim. Hangi konuda diyor. Gitmeyeceğim istemiyorum diyor. Senin bu davranış bozukluklarından sıkıldım madem gitmeyecektik neden dün demedin bunu dedim. Dün kafam öyle getiriyordu bugün böyle getiriyor diyor. Gerçekten o kadar moralim bozuldu ki. Çok istemiştim gitmeyi. Ve gözünün önünde o kadar gözyaşı döktüm bana ağlama diyor ağlanacak birşey yok diyo. Hâlâ tv izliyor aldım kumandayı kapattım tvyi kumandayi da duvara fırlattım. Kendimi odaya kilitledim. Şuan kendisi mutfakta yemek arayışında.Ve bu ilk değil bu tarz seyleri hep yapıyor. Teşekkür ederim okuduğunuz için. İçimi dökmek istedim. Yazım hataları için kusura bakmayın gerçekten çok kötüyüm.
Kişilik geliştirememiş bir adam daha!

Kişilik geliştirememiş bir adam daha!
Ben de bu düşüncedeyim. Ama bu konuda ben napabilirim onu bilemiyorum.
Kendisine bunu söylediğim zaman ' ben de böyle bir adamım' diyor. Bana gelince benim hatalarımı pat pat soylemeyi çok iyi biliyor. 'Bu kadın da böyle bir kadın' demiyor.

bi yerlere gidip gelmeniz ona bagliymis gibi yapmayin. bu tipler ellerinde ip oldugunu falan dusunurse keyflerine gore bi yerlere gidip gelrsnz. baktnz gelmiyor mu siz gidin. bi sure sonra takilmadigini farkeder.

Ben de bu düşüncedeyim. Ama bu konuda ben napabilirim onu bilemiyorum.
Kendisine bunu söylediğim zaman ' ben de böyle bir adamım' diyor. Bana gelince benim hatalarımı pat pat soylemeyi çok iyi biliyor. 'Bu kadın da böyle bir kadın' demiyor.
Oyyyyyyy! Kadınlar kulubünde dayak timi kuralım. Böyle adamları toplaşıp dövelim. Tam dayaklık hepsi. Öyle yapalımki erkekler içinde sığınma evi açsınlar! :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: 9 kadın toplansak bir erkeği evire çevire dövebilirmiyiz acaba ? :KK57:

Oyyyyyyy! Kadınlar kulubünde dayak timi kuralım. Böyle adamları toplaşıp dövelim. Tam dayaklık hepsi. Öyle yapalımki erkekler içinde sığınma evi açsınlar! :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: 9 kadın toplansak bir erkeği evire çevire dövebilirmiyiz acaba ? :KK57:
Erkeğine göre değişir :-) Benimkini dövmeyin ama ben evde kumanda fırlatır yastıkla boğarım gerektiğinde. Toplu şiddete hayır. Sonuçta kocam kıyamam :-)

Erkeğine göre değişir :-) Benimkini dövmeyin ama ben evde kumanda fırlatır yastıkla boğarım gerektiğinde. Toplu şiddete hayır. Sonuçta kocam kıyamam :-)
Arada bir kıyın ama :) siz emrivaki yapmamışsınız, bir gün önceden fikrini almış, onayladığı içinde iftara geleceğinizi söylemişsiniz arkadaşlarınıza, dün öyleydi bugün böyle diyorsa ben olsam bende böyleyim deyip iftara giderdim.

Belliki babası arabayı vermemiş eşinizde bu durumdan sinirli.babasının açığını vermemek içinde kendince bahane uyduruyor olabilir mi ?

Oha dengesiz. Araba ayarlayamamis olsa bile en kötü ihtimal bunu karısına söylemeli. Böyle takmaz davranışlar hoş değil. Eseriklikten hic hoşlanmam

Ah ahhh dünkü buhranımı hatırlayıp eşime sövdüm yine:işsiz:
Duygusal ve psikolojik şiddetten dava açmayı bile araştırdım dün. :kahve:
Yok yok bunlar oruç tutmasın en iyisi:olamaz::lülülü:

Back