İftar vakti ağlama krizi

Belliki babası arabayı vermemiş eşinizde bu durumdan sinirli.babasının açığını vermemek içinde kendince bahane uyduruyor olabilir mi ?
Hayır canım. Tartışmamızdan sonra babasını yanımda aradı. Al arıyorum diyerek. Belki iftara yarım saat vardı. Ne mantıkla arıyorsa o vakitte. Kp ' arabayla işim yok gel al' demiş. Bizimki hâlâ 'ne yapalım' diyor bana.

Bence konu bir günlük değil gibi. Sürekli tamam diyip yapmadığı şeyler var gibi yoksa kumanda falan fırlatmazdınız bir günlük mesele için . Konuşup ağlamadan orta yolu bulun. Beni ümitlendirip cayma bu beni üzüyor diyin

Bu yaptığın hareketin beni üzeceğini düşünmedin mı hiç dedim
Bu kadar üzüleceğini düşünmedim dedi.

Dayak timi için beni not alabilirsiniz. Tek başıma da döverim sorun yok. Ve psikolojik şiddet filan yelpazem de geniştir, edene ederim itina ile.

Dayak timi için beni not alabilirsiniz. Tek başıma da döverim sorun yok. Ve psikolojik şiddet filan yelpazem de geniştir, edene ederim itina ile.
M monalazo Yokuspokus dayak olur da beni çağırmazsanız,ayıp edersiniz.
Çenemle bile o adamı ya da kadını fark etmez,yeter ki kaşınsın.hiç ederim 1 dk da.

Benim eşimde böyle. 7aylık hamileyken aynı şeyi yaptı aglaya aglaya aradım arkadaşımı tamam canım eşin bizle görüşmek istemiyor işte napalım dedi. Sonrasında özür diledi bi daha nereye istersen gelecegım dedi ama sonuc aynı.

Neden bu kadar dengesiz davrandığını sordun mu ?

resmen arkadasınıza söz verip tutmamış olmusunuz davetı kabul edıp sonrada gıtmemek buyuk ayıp, mesafe de cokmus ama aynı sehırde ısenız ben olsam otobuse vs atlar gıderdım esım hasta gelemedı der kendı keyfıme bakardım o otursun evde bos tabaklarla takılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…