- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
- Konu Sahibi s i d e l y a
-
Hayır canım. Tartışmamızdan sonra babasını yanımda aradı. Al arıyorum diyerek. Belki iftara yarım saat vardı. Ne mantıkla arıyorsa o vakitte. Kp ' arabayla işim yok gel al' demiş. Bizimki hâlâ 'ne yapalım' diyor bana.Belliki babası arabayı vermemiş eşinizde bu durumdan sinirli.babasının açığını vermemek içinde kendince bahane uyduruyor olabilir mi ?
Bu yaptığın hareketin beni üzeceğini düşünmedin mı hiç dedimBence konu bir günlük değil gibi. Sürekli tamam diyip yapmadığı şeyler var gibi yoksa kumanda falan fırlatmazdınız bir günlük mesele için . Konuşup ağlamadan orta yolu bulun. Beni ümitlendirip cayma bu beni üzüyor diyin
Oyyyyyyy! Kadınlar kulubünde dayak timi kuralım. Böyle adamları toplaşıp dövelim. Tam dayaklık hepsi. Öyle yapalımki erkekler içinde sığınma evi açsınlar!9 kadın toplansak bir erkeği evire çevire dövebilirmiyiz acaba ?
Tamam anlamış üzüldüğünüzü bir daha tekrar etmez aynı şeyi. Siz de sakin olun bir şeyler fırlatmayın benceBu yaptığın hareketin beni üzeceğini düşünmedin mı hiç dedim
Bu kadar üzüleceğini düşünmedim dedi.
M monalazoDayak timi için beni not alabilirsiniz. Tek başıma da döverim sorun yok. Ve psikolojik şiddet filan yelpazem de geniştir, edene ederim itina ile.
Merhaba arkadaşlar. O kadar üzgün ve mutsuzum ki şuan. Yaklaşık bir saattir ağlıyorum. Mevzu tabiki eşim.
Dün öğle saatlerinde arkadaşım aradı ve bugünden için iftara davet etti. Diğer arkadaşlarımı da davet etmiş. Ve evi bulunduğumuz yere arabayla 45 dklık mesafede. Arkadaşımla konuştuktan sonra eşimi aradım. Tamam gideriz dedi. nasıl gidicez dedim ( arabamız yok) dedi babamın ya da babamın arabasını alırım. Halamın arabasını alabilirim. Tamam dedim. Gülerek beni götür de farketmez dedim. O da güldü tamam dedi. Ve dünden beri gideceğiz dusuncesindeyim. Öğlen mesaj attim. Araba mevzusunu akşama bırakma lütfen diye ne yapacasın istedigim vakit ayarlarım dedi. Yemek değil mi her yerde ayni ben kimsenin arabasını istemek istemiyorum. O insanlarla görüşmek istemiyorum ( araları gayet iyidir) ramazanin ilk günü davet edilmez bizi neden davet ediyorlar. Bir sürü laf. Ben anladım problem çıkaracağını. Akşam eve geldi yattı tv izliyor. Ne düşünüyorsun dedim. Hangi konuda diyor. Gitmeyeceğim istemiyorum diyor. Senin bu davranış bozukluklarından sıkıldım madem gitmeyecektik neden dün demedin bunu dedim. Dün kafam öyle getiriyordu bugün böyle getiriyor diyor. Gerçekten o kadar moralim bozuldu ki. Çok istemiştim gitmeyi. Ve gözünün önünde o kadar gözyaşı döktüm bana ağlama diyor ağlanacak birşey yok diyo. Hâlâ tv izliyor aldım kumandayı kapattım tvyi kumandayi da duvara fırlattım. Kendimi odaya kilitledim. Şuan kendisi mutfakta yemek arayışında.Ve bu ilk değil bu tarz seyleri hep yapıyor. Teşekkür ederim okuduğunuz için. İçimi dökmek istedim. Yazım hataları için kusura bakmayın gerçekten çok kötüyüm.
Timimiz yavaş yavaş oluşuyor gibi.Dayak timi için beni not alabilirsiniz. Tek başıma da döverim sorun yok. Ve psikolojik şiddet filan yelpazem de geniştir, edene ederim itina ile.
Neden bu kadar dengesiz davrandığını sordun mu ?Merhaba arkadaşlar. O kadar üzgün ve mutsuzum ki şuan. Yaklaşık bir saattir ağlıyorum. Mevzu tabiki eşim.
Dün öğle saatlerinde arkadaşım aradı ve bugünden için iftara davet etti. Diğer arkadaşlarımı da davet etmiş. Ve evi bulunduğumuz yere arabayla 45 dklık mesafede. Arkadaşımla konuştuktan sonra eşimi aradım. Tamam gideriz dedi. nasıl gidicez dedim ( arabamız yok) dedi babamın ya da babamın arabasını alırım. Halamın arabasını alabilirim. Tamam dedim. Gülerek beni götür de farketmez dedim. O da güldü tamam dedi. Ve dünden beri gideceğiz dusuncesindeyim. Öğlen mesaj attim. Araba mevzusunu akşama bırakma lütfen diye ne yapacasın istedigim vakit ayarlarım dedi. Yemek değil mi her yerde ayni ben kimsenin arabasını istemek istemiyorum. O insanlarla görüşmek istemiyorum ( araları gayet iyidir) ramazanin ilk günü davet edilmez bizi neden davet ediyorlar. Bir sürü laf. Ben anladım problem çıkaracağını. Akşam eve geldi yattı tv izliyor. Ne düşünüyorsun dedim. Hangi konuda diyor. Gitmeyeceğim istemiyorum diyor. Senin bu davranış bozukluklarından sıkıldım madem gitmeyecektik neden dün demedin bunu dedim. Dün kafam öyle getiriyordu bugün böyle getiriyor diyor. Gerçekten o kadar moralim bozuldu ki. Çok istemiştim gitmeyi. Ve gözünün önünde o kadar gözyaşı döktüm bana ağlama diyor ağlanacak birşey yok diyo. Hâlâ tv izliyor aldım kumandayı kapattım tvyi kumandayi da duvara fırlattım. Kendimi odaya kilitledim. Şuan kendisi mutfakta yemek arayışında.Ve bu ilk değil bu tarz seyleri hep yapıyor. Teşekkür ederim okuduğunuz için. İçimi dökmek istedim. Yazım hataları için kusura bakmayın gerçekten çok kötüyüm.
Soruyorum , söylüyorum. Gülüyor dalgaya alıyor. Bence kendisi de memnun değil bundan. Umarım düzelirNeden bu kadar dengesiz davrandığını sordun mu ?
Yeni evliyseniz bu Tür Tartışmalar olmadı doğalSoruyorum , söylüyorum. Gülüyor dalgaya alıyor. Bence kendisi de memnun değil bundan. Umarım düzelir
3 yıllık evliyizYeni evliyseniz bu Tür Tartışmalar olmadı doğal
Hep mi böyleydi yoksa bi anda mı dengesizleşti3 yıllık evliyiz
Hep böyleydi. Değişen bişey olmadıHep mi böyleydi yoksa bi anda mı dengesizleşti
O zaman ya çekip karşına konuşacaksın halini düzelt diye ys da görmezden geleceksinHep böyleydi. Değişen bişey olmadı
Bu ilk değilse boşanyani çok saçma dün deseymiş madem istemiyorum diye. Millete minnet duyup arabasını isteyeceğine madem kendi arabasını alsın
+1"Boşan" kelimesi ne rahat söylenir oldu artık..
Timimiz yavaş yavaş oluşuyor gibi.
resmen arkadasınıza söz verip tutmamış olmusunuz davetı kabul edıp sonrada gıtmemek buyuk ayıp, mesafe de cokmus ama aynı sehırde ısenız ben olsam otobuse vs atlar gıderdım esım hasta gelemedı der kendı keyfıme bakardım o otursun evde bos tabaklarla takılsın...Merhaba arkadaşlar. O kadar üzgün ve mutsuzum ki şuan. Yaklaşık bir saattir ağlıyorum. Mevzu tabiki eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?