İftar vakti ağlama krizi

Bence sizinkine değil adamınkine oruçtan dediler. Afedersiniz önceki gün söz vermiş, kendini ne sandı, onun keyfini mi bekleyeceksiniz. Hani sağlık sorunu olsa çok yorgun olsa anlarım da bir seferlik, beyefendi havaya girmiş bu evin reisi benim ben ne zaman ne istersem o olur diye. Tam ağzına çarpmalık. Hani ben olsam ya tek başıma giderdim ya da kendime iftar yemeği hazırlar tek başıma yerdim, sorunca da bugün keyfim bunu istedi derdim... Yani oruçtan biraz daha hassas davranmış olabilirsiniz tepki açısından, ama yaptığı hareket gerçekten çok itici haklısınız bence.

Canım inan benim de hoşuma gitmiyor bu durum. Araba alabiliriz söylüyorum almak istemiyor o konuda da benle bir inatlaşmaya girdi galiba.
Taksi konusunda da kayinvalidemler niye arabayı istemediniz de taksi çağırdınız modundalar hep. Taksiye karşı da bir antipati var anlayacağın.

Kişilik geliştirememiş bir adam daha!

Kişilik geliştirememiş bir adam daha!
Ben de bu düşüncedeyim. Ama bu konuda ben napabilirim onu bilemiyorum.
Kendisine bunu söylediğim zaman ' ben de böyle bir adamım' diyor. Bana gelince benim hatalarımı pat pat soylemeyi çok iyi biliyor. 'Bu kadın da böyle bir kadın' demiyor.

bi yerlere gidip gelmeniz ona bagliymis gibi yapmayin. bu tipler ellerinde ip oldugunu falan dusunurse keyflerine gore bi yerlere gidip gelrsnz. baktnz gelmiyor mu siz gidin. bi sure sonra takilmadigini farkeder.

Oyyyyyyy! Kadınlar kulubünde dayak timi kuralım. Böyle adamları toplaşıp dövelim. Tam dayaklık hepsi. Öyle yapalımki erkekler içinde sığınma evi açsınlar! 9 kadın toplansak bir erkeği evire çevire dövebilirmiyiz acaba ?

Erkeğine göre değişir Benimkini dövmeyin ama ben evde kumanda fırlatır yastıkla boğarım gerektiğinde. Toplu şiddete hayır. Sonuçta kocam kıyamam

Erkeğine göre değişir Benimkini dövmeyin ama ben evde kumanda fırlatır yastıkla boğarım gerektiğinde. Toplu şiddete hayır. Sonuçta kocam kıyamam
Arada bir kıyın ama :) siz emrivaki yapmamışsınız, bir gün önceden fikrini almış, onayladığı içinde iftara geleceğinizi söylemişsiniz arkadaşlarınıza, dün öyleydi bugün böyle diyorsa ben olsam bende böyleyim deyip iftara giderdim.

Belliki babası arabayı vermemiş eşinizde bu durumdan sinirli.babasının açığını vermemek içinde kendince bahane uyduruyor olabilir mi ?

Oha dengesiz. Araba ayarlayamamis olsa bile en kötü ihtimal bunu karısına söylemeli. Böyle takmaz davranışlar hoş değil. Eseriklikten hic hoşlanmam

Ah ahhh dünkü buhranımı hatırlayıp eşime sövdüm yine
Duygusal ve psikolojik şiddetten dava açmayı bile araştırdım dün.
Yok yok bunlar oruç tutmasın en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…