- Konu Sahibi s i d e l y a
-
Canım inan benim de hoşuma gitmiyor bu durum. Araba alabiliriz söylüyorum almak istemiyor o konuda da benle bir inatlaşmaya girdi galiba.Esinizin dengesizligi ciddi sinir bozucu. Ama madem ilk degil, keske onun tamam demesine gore arkadasiniza soz vermeseydiniz. Neyse... ilk degil son da olmayacak bundan sonra lafina pek guvenmeyin ki baskalarina mahcup olmayin. Muhtemelen o da arabayi alamadi boyle konuyu ortmeye calisti.
Ama gezmeye misafirlige vs gitmek icin araba istemeyi de yersiz buluyorum. Bizim de yok arabamiz. Kimseden hic de istemedik. Doguma bile taksiye bindim gittim. Dogumdan ciktim taksiye bindim geldim. Belki cok acil hastalik vs olursa istenir. Cok yasli birinin veya 1-2 aylik bebegin hastane gibi zorunlu biyere rahat ulasimi icin istenebilir. Bunun disinda biyere toplu tasima taksi veya bulundugumuz yerden gidecek yakinlarimiz varsa rica ediyoruz birlikte gidiyoruz. Yoksa da gitmeyiz.
Kişilik geliştirememiş bir adam daha!Merhaba arkadaşlar. O kadar üzgün ve mutsuzum ki şuan. Yaklaşık bir saattir ağlıyorum. Mevzu tabiki eşim.
Dün öğle saatlerinde arkadaşım aradı ve bugünden için iftara davet etti. Diğer arkadaşlarımı da davet etmiş. Ve evi bulunduğumuz yere arabayla 45 dklık mesafede. Arkadaşımla konuştuktan sonra eşimi aradım. Tamam gideriz dedi. nasıl gidicez dedim ( arabamız yok) dedi babamın ya da babamın arabasını alırım. Halamın arabasını alabilirim. Tamam dedim. Gülerek beni götür de farketmez dedim. O da güldü tamam dedi. Ve dünden beri gideceğiz dusuncesindeyim. Öğlen mesaj attim. Araba mevzusunu akşama bırakma lütfen diye ne yapacasın istedigim vakit ayarlarım dedi. Yemek değil mi her yerde ayni ben kimsenin arabasını istemek istemiyorum. O insanlarla görüşmek istemiyorum ( araları gayet iyidir) ramazanin ilk günü davet edilmez bizi neden davet ediyorlar. Bir sürü laf. Ben anladım problem çıkaracağını. Akşam eve geldi yattı tv izliyor. Ne düşünüyorsun dedim. Hangi konuda diyor. Gitmeyeceğim istemiyorum diyor. Senin bu davranış bozukluklarından sıkıldım madem gitmeyecektik neden dün demedin bunu dedim. Dün kafam öyle getiriyordu bugün böyle getiriyor diyor. Gerçekten o kadar moralim bozuldu ki. Çok istemiştim gitmeyi. Ve gözünün önünde o kadar gözyaşı döktüm bana ağlama diyor ağlanacak birşey yok diyo. Hâlâ tv izliyor aldım kumandayı kapattım tvyi kumandayi da duvara fırlattım. Kendimi odaya kilitledim. Şuan kendisi mutfakta yemek arayışında.Ve bu ilk değil bu tarz seyleri hep yapıyor. Teşekkür ederim okuduğunuz için. İçimi dökmek istedim. Yazım hataları için kusura bakmayın gerçekten çok kötüyüm.
Ben de bu düşüncedeyim. Ama bu konuda ben napabilirim onu bilemiyorum.Kişilik geliştirememiş bir adam daha!
Ne varsa var yahu. Ben ağlıyorum ben de böyle atıyorum içimdekileri. Siz böyle bir durumda ağlamayıp baska birşey yapabilirsiniz ama ben AĞLIYORUM.ya bunda ağlayacak ne var ?
okeyNe varsa var yahu. Ben ağlıyorum ben de böyle atıyorum içimdekileri. Siz böyle bir durumda ağlamayıp baska birşey yapabilirsiniz ama ben AĞLIYORUM.
Oyyyyyyy! Kadınlar kulubünde dayak timi kuralım. Böyle adamları toplaşıp dövelim. Tam dayaklık hepsi. Öyle yapalımki erkekler içinde sığınma evi açsınlar!Ben de bu düşüncedeyim. Ama bu konuda ben napabilirim onu bilemiyorum.
Kendisine bunu söylediğim zaman ' ben de böyle bir adamım' diyor. Bana gelince benim hatalarımı pat pat soylemeyi çok iyi biliyor. 'Bu kadın da böyle bir kadın' demiyor.
Erkeğine göre değişirOyyyyyyy! Kadınlar kulubünde dayak timi kuralım. Böyle adamları toplaşıp dövelim. Tam dayaklık hepsi. Öyle yapalımki erkekler içinde sığınma evi açsınlar!9 kadın toplansak bir erkeği evire çevire dövebilirmiyiz acaba ?
Arada bir kıyın ama :) siz emrivaki yapmamışsınız, bir gün önceden fikrini almış, onayladığı içinde iftara geleceğinizi söylemişsiniz arkadaşlarınıza, dün öyleydi bugün böyle diyorsa ben olsam bende böyleyim deyip iftara giderdim.Erkeğine göre değişirBenimkini dövmeyin ama ben evde kumanda fırlatır yastıkla boğarım gerektiğinde. Toplu şiddete hayır. Sonuçta kocam kıyamam
Tamam. Eşin güvende, korkma ...Erkeğine göre değişirBenimkini dövmeyin ama ben evde kumanda fırlatır yastıkla boğarım gerektiğinde. Toplu şiddete hayır. Sonuçta kocam kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?