Senin pek tarifin yok ama koyacağım şinitzeli koyacağımBen ne zaman ünlü olcam Nevoş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin pek tarifin yok ama koyacağım şinitzeli koyacağımBen ne zaman ünlü olcam Nevoş![]()
Çelik ev ihtiyacımız var mı elticim![]()
Kadınlar Kulübü on Instagram: "8.gün iftar menüsü: -Yoğurtlu mantı çorbası -Saç kavurma -Yoğurtlu köz patlıcan -Süt helvası Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur #oruç #allah
115 likes, 2 comments - kadinlarkulubu on April 20, 2021: "8.gün iftar menüsü: -Yoğurtlu mantı çorbası -Saç kavurma -Yoğurtlu köz patlıcan -Süt helvası Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur #oruç #allahkabuletsin...www.instagram.com
yasminsay
@Youlost16
Bana lazımdı ya. Bugün dışarı çıkmışken alayım diyordum hatta.Çelik ev ihtiyacımız var mı elticim
İnstagram paylaşımımızda sormuşlar![]()
Benim varÇelik ev ihtiyacımız var mı elticim
İnstagram paylaşımımızda sormuşlar![]()
Sosyalim yarın ünlü olacak ama senin yine tarifin varBen bugün 2 kere ünlü oldum![]()
O kadar fakirim ki benim de aklıma ilk çelik cezve, tava falan geldi.Benim varTencerelerim hep eskidi
![]()
Ben gideyim bir tatlım bile yok yapmama izin vermiyorlarBen de yazabilirim artık buraya, zira artık bir tatlı tarifim var. Her ne kadar kendi çapımda eğlenecek olsam da...![]()
Vallahi cezvemde yokO kadar fakirim ki benim de aklıma ilk çelik cezve, tava falan geldi.![]()
Haklılar.Ben gideyim bir tatlım bile yok yapmama izin vermiyorlar
Nasip canım![]()
ZenginsinBana lazımdı ya. Bugün dışarı çıkmışken alayım diyordum hatta.![]()
Benim varTencerelerim hep eskidi
![]()
O kadar fakirim ki benim de aklıma ilk çelik cezve, tava falan geldi.![]()
1 Çelik ev alana, 10 Çelik tencere seti, 50 çelik cezve seti hediyeVallahi cezvemde yok19 yıllık evli olunca
![]()
Hanım ablanın sana ihtiyacı varBen gideyim bir tatlım bile yok yapmama izin vermiyorlar
Nasip canım![]()
Tey tey teySenin pek tarifin yok ama koyacağım şinitzeli koyacağım![]()
Ooo hadi gene iyisin yasiBen bugün 2 kere ünlü oldum![]()
Herkese 1 günde 2 kere ünlü olmak pek nasip olmaz bacımOoo hadi gene iyisin yasi![]()
Bunlar hep şans beybiiHerkese 1 günde 2 kere ünlü olmak pek nasip olmaz bacım![]()
BencedeAnasayfada kaşınan var
Duyar kasıcılar dökülür birazdan![]()
Çin yemeği imişBencede![]()