- 12 Aralık 2019
- 17.471
- 54.128
Boşver filizim. Bizim için burası kapandı, gel gidelimBakayim kac oy almisim
Iyi güzel beklemiyodum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşver filizim. Bizim için burası kapandı, gel gidelimBakayim kac oy almisim
Iyi güzel beklemiyodum
Ben çoktan kapatmistim zaten bakayim dedimBoşver filizim. Bizim için burası kapandı, gel gidelim
Ben çoktan kapatmistim zaten bakayim dedim
Karsidan izlemek daha güzel olucak enazindan ekşın olmucak kendi adima
Senin tarifte olunca yapalım.Ben kabulümYarışma bitince hepimiz birbirimizin tariflerini eleştirelim mi yanlış nerede diye. Ya da ben eleştirelim sadece
Güzel gözlüm nasılsınBoncuğumm
İyiyim kuzummmmmm sen nasılsınSelamm canımm nasılsın
Teşekkür ederim canım sağ olasın ne yapayım 2.yle bile ne kadar fark var arasında cheesecake in baksana hiç şansım yok yani
Iyi Allah a şükür idare ediyoruzz kuzum❤Güzel gözlüm nasılsın
İyiyim kuzummmmmm sen nasılsın
Baklava açıyordum elticim.
Yeter be kadın, bu kadar da hamarat olmaBaklava açıyordum elticim.
Benim için yarışma bitti DeynepimYarışma bitince hepimiz birbirimizin tariflerini eleştirelim mi yanlış nerede diye. Ya da ben eleştirelim sadece
Büyüklü küçüklü 6 tepsi baklava açtım. Küçük 2 tepsi evime, diğerlerini babamaYeter be kadın, bu kadar da hamarat olma
Ellerine sağlık canımBüyüklü küçüklü 6 tepsi baklava açtım. Küçük 2 tepsi evime, diğerlerini babama
Sağolasın canımEllerine sağlık canım
Ellerine sağlıkBüyüklü küçüklü 6 tepsi baklava açtım. Küçük 2 tepsi evime, diğerlerini babama
Sağolasın canımEllerine sağlık
Afiyet ile yersiniz inşaallahBüyüklü küçüklü 6 tepsi baklava açtım. Küçük 2 tepsi evime, diğerlerini babama
MaşaallahBaklava açıyordum elticim.
Afiyet ile yersiniz inşaallah
Amin elticim, inşallahMaşaallah
İyi yapmışsın aradan çıkmışAmin elticim, inşallah
Baktım benim komşularımdan ses yok, hallettim işlerimi.