Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim kaptanım ❤İnşallah basarilar herkese tatlım
Benim gibi bildirimi sonuna kadar okumamıştır.Başından yarışma bildirimi olduğunu anlayıp tıklamıştır.e bildirimde bile 3 oy yazıyordu bebito gözler kaç derece senin?
Yok yok benm goremeyen gözlerimİlk mesaja yazdım hatta lamba taktım.Buda bildirim
Eki Görüntüle 2834185
Daha ne yapayımYok yok benm goremeyen gözlerim
İnşallah haftaya da 3 oy olur,ben seni uyaririmAyda yılda bi 3 oy kullanacağım yav çok kötü hissettim şuan kendimi
Selamm canımm nasılsın
Teşekkür ederim canım sağ olasın ne yapayım 2.yle bile ne kadar fark var arasında cheesecake in baksana hiç şansım yok yaniWunderLost şansına hava soğuk bugün, tarifin soğuk olduğu için galiba oy vermediler, yoksa bayağı havalı tarifin
Selamm canımm nasılsın
Teşekkür ederim canım sağ olasın ne yapayım 2.yle bile ne kadar fark var arasında cheesecake in baksana hiç şansım yok yani
Fazla mı olduHer kategoride olur mu bilemedimİnşallah haftaya da 3 oy olur,ben seni uyaririm
Oy dağılımına bakarsak fazla değil bence. Hem 1.olamasa da oy sayısı yarışmacının hoşuna gidiyor.Fazla mı olduHer kategoride olur mu bilemedim
Devam mı diyorsunOy dağılımına bakarsak fazla değil bence. Hem 1.olamasa da oy sayısı yarışmacının hoşuna gidiyor.
15 ten fazla olursa devam, ama az da olmaz zaten katılım.Devam mı diyorsun
Tamam inşaallah15 ten fazla olursa devam, ama az da olmaz zaten katılım.
Bence cokzel olduFazla mı olduHer kategoride olur mu bilemedim