- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Magnumu az gelmiş,ya da hacklenmisBoş yapmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Magnumu az gelmiş,ya da hacklenmisBoş yapmayın
Cennam ben çok severim eşim hep küçük porsyonunu alıp getirir ben severim diye çok güzeldi gerçektenTadı sahane ama Seninki de çokzeldir kesin
Heeeee anlaşıldı hemsoÖzet Alsem bana öpücük yasağı koydu
E hep senmi yapcanBoş yapmayın
Tekrar ellerine sağlık canımCennam ben çok severim eşim hep küçük porsyonunu alıp getirir ben severim diye çok güzeldi gerçekten
1tabak güllactan sonra gulmeye yerim kalmadi daha fazla güldürmeyin lutfen
Yaa teşekkür ederim cennam gönül isterdiki başka zamana denk gelsin ama kısmetTekrar ellerine sağlık canım
Bende az önce eşimle konusuyordum. Gülmek doğumu tetikliyormus. İlk çocuğumu arkadaslarla gece kahkaha attığım bir günün sabahı doğurdum bunu da sizi okuya okuya kısa zamanda doğuracam bu gidişle1tabak güllactan sonra gulmeye yerim kalmadi daha fazla güldürmeyin lutfen
Allah bir gülmeyle kavuştursun insallah canimBende az önce eşimle konusuyordum. Gülmek doğumu tetikliyormus. İlk çocuğumu arkadaslarla gece kahkaha attığım bir günün sabahı doğurdum bunu da sizi okuya okuya kısa zamanda doğuracam bu gidişle
Dinimiz aminNeden kiii sen kk bilmiyomusun ben ramazanda pasta degil sutlü tatli yicem dicekler sizlere oy vercek mantikla gidersek
Ay bu akşam magnum yemeyi unuttum iyi hatırlattınMagnumu az gelmiş,ya da hacklenmis
Evet, buranın boş yapma müdürü benimE hep senmi yapcan
Aminnn güle güle doğururum inşallahAllah bir gülmeyle kavuştursun insallah canim
Aaaaa 3 oy muydu falan derler miOooo 3 oyyy
Zengin, magnum yiyorDinimiz amin
Ay bu akşam magnum yemeyi unuttum iyi hatırlattın
Evet, buranın boş yapma müdürü benim
Memnun oldumDinimiz amin
Ay bu akşam magnum yemeyi unuttum iyi hatırlattın
Evet, buranın boş yapma müdürü benim
Ayy aminnn güzelciğimm inşallah yaaİnşallah devamı da gelir
Aynen işte o yüzden sana bir sır veremem ben yardımcı olamadım üzgünümBende 10 yarismanin en az 6si falan sandiydim
Kayda değer bir şey olmayınca durmasın tabii beyninde, bildiğin yer işgali sonra
Ayy sevindim hep iyi olsunGayet iyi durumları hemsomun