- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Buldum işte enfes görünüyor ellerine sağlık mavişim afiyetle tüketin ❤Eki Görüntüle 2833571
Baklava yaptım hemde el yapımı ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buldum işte enfes görünüyor ellerine sağlık mavişim afiyetle tüketin ❤Eki Görüntüle 2833571
Baklava yaptım hemde el yapımı ❤
Benim tarifin resimlere baktın mıOn kat üst üste mii
Tarifim var detaylı resimli onu verelim.Tüyoları not alayımda işime yarar
Aynen aşkomAğzımızın tadını biliyoruz bence aşko
İstemek yeterli bence çokta yetenek gerektirmez.Yetenek
Ooo hemen takipledım nevoş bu daha cok işime yarar sagoolTarifim var detaylı resimli onu verelim.
Tatlı Tarifi - Ev Yapımı Baklava
Malzemeler HAMURU İÇİN: 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 yumurta 1 yemek kaşığı sirke 1 paket kabartma tozu 4 su bardağı un ŞERBETİ İÇİN: 5su bardağı şeker 4 su bardağı su 1 çay kaşığı limon DİĞER MALZEMELER:CEVİZ-ANTEP FISTIĞI NİŞASTA TEREYAĞ,SIVIYAĞ...www.kadinlarkulubu.com
Sağol canımBuldum işte enfes görünüyor ellerine sağlık mavişim afiyetle tüketin ❤
Rica ederim canımOoo hemen takipledım nevoş bu daha cok işime yarar sagool
Çıkın çıkın Allahüekber Dağı’naBayram tatlılarında el açması katmer yapmayı planlıyorum
Çıkın çıkın Allahüekber Dağı’na
aynen öyle , Allah hepimizin yuvasına sağlık huzur versin inşallah ❤Hem eş, hem de eşin ailesi çok önemli canım, ama bak sen yine de şanslısın, bazı eşler, aile tarafını tutuyor ,karısını ezdiriyor senin eşin sana destek olmuş ben bazen eşime takılırım, insanlar kayınvalide dertlerinden eşlerinden ayrılmayı düşünür, ben eşimden ayrılmayı düşünsem, kayınvalidemin hatrına vazgeçerim insanlar farklı farklı işte ,keşke herkes benim kayınvalidemler gibi olsa
Amin canım inşallahaynen öyle , Allah hepimizin yuvasına sağlık huzur versin inşallah ❤
Ya eklemesi değil birde inceleyip seçmek beni zorluyorNevreste ,sen bu kadar tarifin sunum fotoğrafını seçip, ana sayfaya yüklerken böyle " " olacaksın bu kadar çok tarif kabul etme canım ya, bak sırf seni düşündüğüm için, sen yorulma diye söylüyorum, yanlış anlaşılmasın
Daha yeni.çiçek açtıBu kız kirazı nerden buluyor ya çıktı mı ki ben bulamadım geçen gün
Doğanın dengesi şaştığı için kirazlar çıktı mı acaba diye de düşünmedim değil.Daha yeni.çiçek açtı
Eki Görüntüle 2833604
Yag gibi hafifİnşallah agır gelmezsin sosyalim
Belki çıkan vardır bilmem ama bizim burada yeni açtıBu 1 hafta önce çekildi.Doğanın dengesi şaştığı için kirazlar çıktı mı acaba diye de düşünmedim değil.
Tmm patronicem aldımBenim tarifin resimlere baktın mı
Hamuru yoğur.Sonra ceviz büyüklüğünde bezeler al
Sonra onları 10 ya da 12 şer ayır.
İlk onu nişasta ile küçük pasta tabağı kadar aç.
Araları nişastalı ama çokta değil unlu gözüksün yeter
Sonra o 10 taneyi büyütTepsimin büyüklüğünde
Tepsiye yay ,fazla gelirse kenarlarını kes tepsinin üstüne eşit gelecek şekilde yaySonra diğer 10 ları açıyoruz.
İstersen her 10dan sonra ceviz dök istersen 20 den sonra
40 kat ya da 50 olsa yeter.
Sonra istediğimiz gibi kesiyoruz.
Üzerine soğuk tereyağ (marharin isteğe bağlı) ve sıvı yağ karışımını döküypruz.180 derecede ağır ağır pişiriyoruz.
Hamur fazla kalırsa ekleme tatlıya aç ekmek yap tavada:)Yani çok minik okursa tepsi fazlası kalın olabilir.