Herkese hayırlı sahurlarHayırlı sahurlar ey cemaati müslimiiinnn
Yarın göreceğizSüper, son gün gelince acaba dedimne kokosluk yapti acaba çok merak ediyorum
Hayırlı SahurlarHerkese hayırlı sahurlar
Bizim çocuk bir davulcudan bir de şu alt katta konuşan ergen yüzünden uyuyamiyor. Hadi davulcu için camlarımı değiştirdim ses azaldı diyelim, bu altkattaki hiç susmayan çocuğu ne yapacağız acabaaa... Gece gece hiç mi uykulu olmaz bir insan. Ben kendimi hatırlıyorum bayaga uyuyarak yemek yerdim, çocuk ne buluyor bu kadar anlatacak şoktayım.
Çocuk işte bide büyüsün de görelimBizim çocuk bir davulcudan bir de şu alt katta konuşan ergen yüzünden uyuyamiyor. Hadi davulcu için camlarımı değiştirdim ses azaldı diyelim, bu altkattaki hiç susmayan çocuğu ne yapacağız acabaaa... Gece gece hiç mi uykulu olmaz bir insan. Ben kendimi hatırlıyorum bayaga uyuyarak yemek yerdim, çocuk ne buluyor bu kadar anlatacak şoktayım.
Hiç uyumuyormuşsun gibi geliyor banaHayırlı Sahurlar
Hahaha Ay çocuk dediğim lise 3 e giden ergen. Az ufak olsa enerji fazlalığı diyeceğim amaÇocuk işte bide büyüsün de görelimağzını açabiliyor mu
Kafayı yemişHahaha Ay çocuk dediğim lise 3 e giden ergen. Az ufak olsa enerji fazlalığı diyeceğim amabunda ne fazlaligi var bilemedim ...
Evet henüz uyumadımHiç uyumuyormuşsun gibi geliyor banasen de annem gibi 1 saat uyusam yeter diyenlerden misin yoksa
Maşallah ... Ben de çocuktan sonra öğrendim 10-11 saat uyumaya hiç gerek yokmuş meğerEvet henüz uyumadım5-6 saat yetiyor
Fırsat olursa uyurum yoksa şart değilMaşallah ... Ben de çocuktan sonra öğrendim 10-11 saat uyumaya hiç gerek yokmuş meğerama yine de en azından 8 saat uyusam hiç fena olmazdi
Günaydın canımKuzuuumnetim az olunca pek girmiyorum.
Ohh bugünde senden yiyelim lokum püskevitt kuzumafiyet bal şeker olsun
Bulamadımalsem eşimle adımız çok benziyor.Ama hiç kimsede olmayan bir isim Düğün davetiyemizde hangisi onun adı,hangisi benim belli değildi