Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Kimse yemek yemiyo ramazanda 2gun 3gun olunca kedilere sofra zor benim icin sahur zaten oylesine kahvaltı
Biz tutmuyoruz Ama 2 kişiyiz ya çok yemek gitmiyor bizde de. Yani genelde sadece yemek yapıyorum, yanına bazen pilav makarna bile yapmıyorum Ya da makarna+çorba gibi basit şeyler yiyoruz. bi de pratik olsun istiyorum ben. Oyalamasın beni.

Yaaa bende oyle yapiyorumda cocuklar yemiyo ramazanda 1bardak pirincten pilav 2gun
Aynen 1 bardak pirinç ile yapıyorum:)
Oda hergün pilav yapmıyorum.Çok çeşit yapmıyorum:)Ramazanın başında 25 tane bazlama yaptım buzluğa attım.Başka ekmekte almadık.En az 15 i duruyor:)

Yemek yok rahat:)

Aynen 1 bardak pirinç ile yapıyorum:)
Oda hergün pilav yapmıyorum.Çok çeşit yapmıyorum:)Ramazanın başında 25 tane bazlama yaptım buzluğa attım.Başka ekmekte almadık.En az 15 i duruyor:)
Baska neler kaldi yapilcak sofra,corba

Yok genel anlamda. Ramazan olmasa da, yarışma olmasa da yani bizdeki durum bu şekilde.
2 kişi olunca daha zor:)
Çocuklar küçükken mesela yarım kilo taze fasulye alıyordum.Yanına pilav yapınca 2 gün yiyorduk şimdi 1 kilo ancak yetiyor:)
Mesela anneler diyor ya aman çocuğum büyüse hayat daha kolay olur.Şimdi zor:)Aksine yemek tencereleri büyüyor,bulaşık katlanıyor,çamaşır,temizlik cabası:)

Zor valla. O kadar sinir bozucu ki... 1 tutam koysan ya az ya çok oluyor. Dengeyi tutturmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…