Ama başladılar yapmaya canım 5-6 yıla kalmaz her yer ev olur.Cok guzel bı semptmış orası nevoş oyle yerlerı cok severım benım evımde oyle bır muhıtte daha cok yesıllık var etrafta bınaların sıkısık sıkışık oldugu tarafta degıl şükür
3 gün kaldıÜff herkesınde bu sefer erken paylasacagı tuttu
Aynı ben bir açılırım kafam gözükür sadeceEsım ördek gıbısın der bana denızde fln gırdım mı cıkmam saatlerce
Sen yapmadın mı daha tatlını ciçemmmValla üzgün atiyon bişey yazmaya korkuyom sana yasicanama senin künefe harika neyini sevmedin bilmiyom
Aynen ablam bundan sınra hep balkondayızNe güzel balkon öyle kocaman otur orada tüm yaz boyunca
Aynen yazık o öğrencilerde.
Nevoş sizin ev beyler deresini geçtükten sonra demi öyle hatırlıyorum .Ama başladılar yapmaya canım 5-6 yıla kalmaz her yer ev olur.
Biz o zamana kadar tadını çıkartalım.
Ma evimin bu tarafı açık :)O görünen yeşil yer imarda park,cami ve sosyal tesis olacak
Biz çok çıkamıyoruz evin önü ana arter yol trafik çok fazlaAynen ablam bundan sınra hep balkondayız
Benımde abla bıde decathlondakı dalma gozlugu varya onu taktım mı funya ıle ırtıbatım kesılıyo denızın altını izlemekten cok harıka bı dunya yaaAynı ben bir açılırım kafam gözükür sadece
Sen yapmadın mı daha tatlını ciçemmm
Yaptım ciceemAynı ben bir açılırım kafam gözükür sadece
Sen yapmadın mı daha tatlını ciçemmm
Ben dalamıyom öyle çok uğraştım olmadı yapamadım,iyi yüzerim bende kıbrısta filan bir açılıyordum oda belli bir yere kadar izin var yoksa anında düdükler ötüyordu.Benımde abla bıde decathlondakı dalma gozlugu varya onu taktım mı funya ıle ırtıbatım kesılıyo denızın altını izlemekten cok harıka bı dunya yaa
Ne güxel ciiçemmm ne yaptın bizlere ne zaman gelecek sayfayaYaptım ciceem
Hıc sevmıyorum kalabalık cadde uzerı yerlerı annemlerın ve kayınvaldemleron oyle bır lokasyonda hıc mutlu olmuyorum terasta bahcede gurultuden oturulmuyorBiz çok çıkamıyoruz evin önü ana arter yol trafik çok fazla
Baze yerlerde dubaları gecmek yasakya abla ondandır yada askerı bolge flnsaBen dalamıyom öyle çok uğraştım olmadı yapamadım,iyi yüzerim bende kıbrısta filan bir açılıyordum oda belli bir yere kadar izin var yoksa anında düdükler ötüyordu.
İçim sıkışıyooor3 gün kaldı
Calcimm hosgeldin
Sakin olsa bende tüm gün balkonda oturumda olmuyor işte,taşınırsak ilerde sessiz bir yer olsun kafa dinlemem lazımHıc sevmıyorum kalabalık cadde uzerı yerlerı annemlerın ve kayınvaldemleron oyle bır lokasyonda hıc mutlu olmuyorum terasta bahcede gurultuden oturulmuyor
Evet ablam oraya yakın ama ben yeşilyurt merkeze yakınımNevoş sizin ev beyler deresini geçtükten sonra demi öyle hatırlıyorum .
Resimleri düzenleyeceğim çok resim var bazılarıni silcem ,bugün paylaşırım bende ınş cicekimNe güxel ciiçemmm ne yaptın bizlere ne zaman gelecek sayfaya
O sıkıntıBiz çok çıkamıyoruz evin önü ana arter yol trafik çok fazla
İnşallah oyle bır yer denk gelir hanım ablamSakin olsa bende tüm gün balkonda oturumda olmuyor işte,taşınırsak ilerde sessiz bir yer olsun kafa dinlemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?