• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Cok guzel bı semptmış orası nevoş oyle yerlerı cok severım benım evımde oyle bır muhıtte daha cok yesıllık var etrafta bınaların sıkısık sıkışık oldugu tarafta degıl şükür🤲🏻🥰
Ama başladılar yapmaya canım 5-6 yıla kalmaz her yer ev olur.
Biz o zamana kadar tadını çıkartalım.
Ma evimin bu tarafı açık :)O görünen yeşil yer imarda park,cami ve sosyal tesis olacak🤗

Ama başladılar yapmaya canım 5-6 yıla kalmaz her yer ev olur.
Biz o zamana kadar tadını çıkartalım.
Ma evimin bu tarafı açık :)O görünen yeşil yer imarda park,cami ve sosyal tesis olacak🤗
Nevoş sizin ev beyler deresini geçtükten sonra demi öyle hatırlıyorum .

Aynı ben bir açılırım kafam gözükür sadece :KK53:

Sen yapmadın mı daha tatlını ciçemmm
Benımde abla bıde decathlondakı dalma gozlugu varya onu taktım mı funya ıle ırtıbatım kesılıyo denızın altını izlemekten cok harıka bı dunya yaa😍

Benımde abla bıde decathlondakı dalma gozlugu varya onu taktım mı funya ıle ırtıbatım kesılıyo denızın altını izlemekten cok harıka bı dunya yaa😍
Ben dalamıyom öyle çok uğraştım olmadı yapamadım,iyi yüzerim bende kıbrısta filan bir açılıyordum oda belli bir yere kadar izin var yoksa anında düdükler ötüyordu.

Biz çok çıkamıyoruz evin önü ana arter yol trafik çok fazla
Hıc sevmıyorum kalabalık cadde uzerı yerlerı annemlerın ve kayınvaldemleron oyle bır lokasyonda hıc mutlu olmuyorum terasta bahcede gurultuden oturulmuyor🥺

Ben dalamıyom öyle çok uğraştım olmadı yapamadım,iyi yüzerim bende kıbrısta filan bir açılıyordum oda belli bir yere kadar izin var yoksa anında düdükler ötüyordu.
Baze yerlerde dubaları gecmek yasakya abla ondandır yada askerı bolge flnsa🤷🏼‍♀️ Kıbrısın suyu nasıl antalya gıbı mı abla

Hıc sevmıyorum kalabalık cadde uzerı yerlerı annemlerın ve kayınvaldemleron oyle bır lokasyonda hıc mutlu olmuyorum terasta bahcede gurultuden oturulmuyor🥺
Sakin olsa bende tüm gün balkonda oturumda olmuyor işte,taşınırsak ilerde sessiz bir yer olsun kafa dinlemem lazım

Back