- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi zeynep_canan
-
bende az önce bir arkadasa senden bahsettin kuzum azmini başarını ne kaaaaa tatlı bir kızce oldugunu felan :)))))
canım 38 beden degil 36 bedenim dün 34 beden pantalon aldım oldu :) XS bendn thshrt :) ben bile kendime inanamıyorum :) kızımdanda zayıf oldum :)
eşim yeter artık elin yüzün bir tuhaf oldu böyle kal diyor ama ben hızımı alamadım canım tamda reglim başladı ramazandan önceki diyete aynen devam 1 hafta birde sabahları parkta yürüyüş ohhhh :) 50 olmam lazım canım sen ne lendesin bu arda 58
Teşekkür ederim efenim , teveccühünüz .
Süper yaa , eşin seni tanıyamıyordur artık
eşim yeter artık elin yüzün bir tuhaf oldu böyle kal diyor ama ben hızımı alamadım canım tamda reglim başladı ramazandan önceki diyete aynen devam 1 hafta birde sabahları parkta yürüyüş ohhhh :) 50 olmam lazım canım sen ne lendesin bu arda 58
+8 mi hala
Boşver beni sen
Ramazana kadar böyle devam , sonra başlarım tekrar kısmetse .
Ya bence de sen artık eşini dinle ama çok verdin ya .50 kilo çok az yaaa
çok teeşkkür edrim :)ellerinize sağlıkk
yarışmada başarılar dilerimm
kosusturmaktan unutmusum :) teşekkür ederim :)Ellerinize ve emeğinize sağlık. Yarışmada başarılar :)
Yemeklerin son halini çekmeyi keşke unutmasaydınız; çok lezzetli görünüyorlardır eminim
her sey için cok tesekkür ederim canım :)Ellerinize saglik,bol sanslariniz olsun.ayrica kilo vererek gostermis oldugunuz azimide kutluyorum. degisim harika
hemen bakıyım dur :)Zeynep komuşu geldim yan sofraya gördün mü
Ellerinize sağlık yarışmada başarılar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?