Teşekkür ederim canım benim@Nevreste ablacım dogum günün kutlu olsun ozamann
sevdiklerinle güzel günlerin,yılların olsunn :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım benim@Nevreste ablacım dogum günün kutlu olsun ozamann
sevdiklerinle güzel günlerin,yılların olsunn :)
canlandıralım
![]()
Biz hep buralardayız değil mi hanımlarBiz hep buralardayız da cani sıkılanlarında bugün yolu buraya düşmüş![]()
Evet yazamasam da bazen sıkı bir takipçiyimBiz hep buralardayız değil mi hanımlar![]()
Evet, bu bölüm en eglenceli, en keyif aldigim bölüm.Biz hep buralardayız değil mi hanımlar![]()
Coco diskalifiye edildi..Hanımlar 12 tarif yok muydu 11 tarife inmiş ben mi yaniliyorum acaba?![]()
Aaa nedenCoco diskalifiye edildi..
Bu kategori dinleniyorum@deynepnaz sen hala katılmadın mı![]()
Ben de dinlenmeyi tercih ettimBu kategori dinleniyorumSen yok musun bu sefer?
Güya bende katılmıcaktım. . Dayanamadım :))Ben de dinlenmeyi tercih ettim![]()
Şimdilik aynı fikirdeyim, belki son dakika golü atabilirimGüya bende katılmıcaktım. . Dayanamadım :))

Çok teşekkür ederim canım@Nevreste canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice nice sağlıklı mutlu huzur dolu yıllarınız olsun inşallah![]()
Katilmiyormusun sen? 5.madalyayida ekleMerhabalar![]()
Bişey soracaktım sana iyi denk geldi. . Şimdi ill sayfada yazıyor ya 3 madalyası olanın birinciliği ikinciye devreder diye.. senin nasıl 4 tane var? ?Merhabalar![]()
Bu kural yeni eklendi canımBişey soracaktım sana iyi denk geldi. . Şimdi ill sayfada yazıyor ya 3 madalyası olanın birinciliği ikinciye devreder diye.. senin nasıl 4 tane var? ?
Merhaba canım nerelerdesinMerhabalar![]()