- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.886
- 43
Teşekkür ederim canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım benim
canlandıralım
Biz hep buralardayız değil mi hanımlarBiz hep buralardayız da cani sıkılanlarında bugün yolu buraya düşmüş
Evet yazamasam da bazen sıkı bir takipçiyimBiz hep buralardayız değil mi hanımlar
Evet, bu bölüm en eglenceli, en keyif aldigim bölüm.Biz hep buralardayız değil mi hanımlar
Evet, bu bölüm en eglenceli, en keyif aldigim bölüm.
Coco diskalifiye edildi..Hanımlar 12 tarif yok muydu 11 tarife inmiş ben mi yaniliyorum acaba?
Aaa nedenCoco diskalifiye edildi..
Bu kategori dinleniyorum Sen yok musun bu sefer?deynepnaz sen hala katılmadın mı
Ben de dinlenmeyi tercih ettimBu kategori dinleniyorum Sen yok musun bu sefer?
Güya bende katılmıcaktım. . Dayanamadım :))Ben de dinlenmeyi tercih ettim
Şimdilik aynı fikirdeyim, belki son dakika golü atabilirimGüya bende katılmıcaktım. . Dayanamadım :))
Çok teşekkür ederim canımNevreste canım doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice nice sağlıklı mutlu huzur dolu yıllarınız olsun inşallah
Katilmiyormusun sen? 5.madalyayida ekleMerhabalar
Bişey soracaktım sana iyi denk geldi. . Şimdi ill sayfada yazıyor ya 3 madalyası olanın birinciliği ikinciye devreder diye.. senin nasıl 4 tane var? ?Merhabalar
Bu kural yeni eklendi canımBişey soracaktım sana iyi denk geldi. . Şimdi ill sayfada yazıyor ya 3 madalyası olanın birinciliği ikinciye devreder diye.. senin nasıl 4 tane var? ?
Merhaba canım nerelerdesinMerhabalar