Perdeleri kaldırınca yeni kategoriye beklerizsen de mi Brütüs ? Perdelerimi kaldirinca kedi gibin bi insanım oysaki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perdeleri kaldırınca yeni kategoriye beklerizsen de mi Brütüs ? Perdelerimi kaldirinca kedi gibin bi insanım oysaki
daha eğlenceli olur nevos :))Öyle söyleme ya
Bazen herşey göründüğü gibi olmayabilir..Söz veremem. Haksızlık görürsem dayanamıyorum sonra taktik maktik yok bam bam bamm
aslan da bir kedisen de mi Brütüs ? Perdelerimi kaldirinca kedi gibin bi insanım oysaki
Ben hiç eğlenmiyorumdaha eğlenceli olur nevos :))
Minnoş bir kediyi tercih ederimaslan da bir kedi
Minnoş bir kediyi tercih ederimaslan da bir kedi
ya deynepnaz de yazmis bundan once olayli olmuyordu kategoriler diye. oluyordu yahu ben hatirliyorum millet birbirinde hep acik arıyorduBen hiç eğlenmiyorum
Bünyem alışkın değil galiba
Bazen herşey göründüğü gibi olmayabilir..
Olaysız yarışma isyemek suç mu
4.5 yıldır bu bölümdeyim böylesini ne gördüm ne duydumya deynepnaz de yazmis bundan once olayli olmuyordu kategoriler diye. oluyordu yahu ben hatirliyorum millet birbirinde hep acik arıyordu
Bu herkes için geçerlidir.Hiç birşey sebepsiz değildirKimse kimseye satasmazsa benden olay çıkmaz. Rahat olun. Etkiye tepki bi insanim ben
tatli karanfil :) sen katil bende katilirim. ilk ve son tatlilara katilmistim 4 oy almistim zirvede bıraktım birdaha katilmadimKimse kimseye satasmazsa benden olay çıkmaz. Rahat olun. Etkiye tepki bi insanim ben
bu sefer fena karisikti buralar hakkini vereyim:)) tekrari olmaz umarim.. bu bolum keyif icin var fazla hirslanmaya gerek yok bence..4.5 yıldır bu bölümdeyim böylesini ne gördüm ne duydum
Bundan sonrada olsun istemiyorum.
Aynen buna katılıyorumbu sefer fena karisikti buralar hakkini vereyim:)) tekrari olmaz umarim.. bu bolum keyif icin var fazla hirslanmaya gerek yok bence..
Eski konuları acmak istemiyorum ama ustu kapali arkadaşlarınızı savunmanizi da görmüyorum sanmayın. Sizin ve hatta deynepin konusuna da gidip bunlari sen yapmadin hak yiyorsunuz yazsalardi ayni tepkiyi onlara da verirdim. Arkadaşım olsun olmasin olayi kim baslattiysa tepkim ona olur. İyi günlerBu herkes için geçerlidir.Hiç birşey sebepsiz değildir
ahahahaha seni sevmiyorlarsa demek.tatli karanfil :) sen katil bende katilirim. ilk ve son tatlilara katilmistim 4 oy almistim zirvede bıraktım birdaha katilmadim
beni kim napsinahahahaha seni sevmiyorlarsa demek.
Diğer kategoriye perdeler kalkmadan gelme lütfensen de mi Brütüs ? Perdelerimi kaldirinca kedi gibin bi insanım oysaki
sananeDiğer kategoriye perdeler kalkmadan gelme lütfen
Pehhhhh, 2-3 bilemedin 6-7 katılımdan sonra artardı ben 12 de şeytanın bacağını kırdımtatli karanfil :) sen katil bende katilirim. ilk ve son tatlilara katilmistim 4 oy almistim zirvede bıraktım birdaha katilmadim