Ben azıcık güneş görsem tamam bitti kizardimOhhh ne güzel olur canımBen de Cuma memlekete gidiyorum.Yanmadan geri gelirim
Lunya'm ben çıkıyorumHayırlı geceler
İyi geceler nevroş
Hayırlı kandiller olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben azıcık güneş görsem tamam bitti kizardimOhhh ne güzel olur canımBen de Cuma memlekete gidiyorum.Yanmadan geri gelirim
Lunya'm ben çıkıyorumHayırlı geceler
Sınıf öğretmeniÖyle miŞimdi yatman gerekiyor sonra konuşalım o zamanNe öğretmeni,branş mı sınıf öğretmeni mi
Öğretmenim canım benim canım benim
Merhaba,
Sizinkinde sorun göremedim. Olay şu masa başka akşama ait olursa sorun. Hepsi aynı anda görünmesi teknik olarak ço kzor örnek tatlı hemen masaya mı konuyor ? Veya ilk çorba konuyor ama ana yemek olmayabiliyor. O arkadaşta masa da hiç biri maalesef yoktu. Evet o akşama hazırlanmış ama en azından 1 çorbalı foto koysaydı sonra tatlılı vs vs vs
yercekimli karanfil in konusunu kapatip tasimissinizda. baska bir uyeye yazdiginiz mesajınizda gayet net aciklamissiniz nelerin sorun olacagini. sizde soylemissiniz ayni anda teknik olarak zor diye. hazirlamis olduğu tatlisi sicak yenen bir tatlı, onun disinda masasinda hersey var...ki künefenin tarifi acikca yaziyor. ve kunefeyi cektigi fotografta yanda pecetesi var altta siyah masa ortusu. yani iftar sofrasindayken cekmis.
boyle yokuşa surmenin geregi nedir?
Kazen Bey ben haklarini savunamicak durumda vs diye birsey belirtmedim bu sebeple de yazmadım. rica ederim carpitmayin. iyi niyet görmüyorum derken kötü niyet nerde anlamadim? ozel mesaj atmayip genele yazdığım icin mi, ozellikle yapmadim. mesajinizi alintilamam gerekiyordu buraya yazdim.. ben aklima takilan soruyu sordum bu kadar. sizde aciklamissiniz tesekkurler.Başka bir üyenin benim tatlım yemek masasında değil ayrıca sunum yapılıyor tatlıyı ayrı koysam olur mu sorusuna maalesef aynı masada görünmeli diye cevap vermişiz. Üye de dün gece bana ulaştı bana böyle dediniz ama bu konuda söylediğiniz gibi değil diyince böyle bir karar aldık. Başlıkta kullandığı 3 ürün masada olmalı. Künefe sıcak yenen tatlı ama pişirmeden 1 kare yemekler ile masaya koyabilirdi. Ayrıca masada ki diğer tatlının tarifini güncelleyin devam etsin dedik. Yokuş nerede burada ? Sizin sorularınızı özelden tek tek cevaplarken bu çıkışınızda asla iyi niyet görmüyorum. Yarışmaya katılanlar kendi haklarını savunamayacak halde değil izin verinde kendileri sorsun.
Başka bir üyenin benim tatlım yemek masasında değil ayrıca sunum yapılıyor tatlıyı ayrı koysam olur mu sorusuna maalesef aynı masada görünmeli diye cevap vermişiz. Üye de dün gece bana ulaştı bana böyle dediniz ama bu konuda söylediğiniz gibi değil diyince böyle bir karar aldık. Başlıkta kullandığı 3 ürün masada olmalı. Künefe sıcak yenen tatlı ama pişirmeden 1 kare yemekler ile masaya koyabilirdi. Ayrıca masada ki diğer tatlının tarifini güncelleyin devam etsin dedik. Yokuş nerede burada ? Sizin sorularınızı özelden tek tek cevaplarken bu çıkışınızda asla iyi niyet görmüyorum. Yarışmaya katılanlar kendi haklarını savunamayacak halde değil izin verinde kendileri sorsun.
Heh gel gel ben de nerede kaldi diyordum.
Ama bak sana ilk kez katiliyorum amac üzüm yemek değil bagciyi dovmek ama bendeki amac degil
Banlıyken cevap yazıyorsunuz diye kızıyorsunuz ama cevap hakkı doğuyor,kimbilir ne zaman geleceksin sabredemedim.Hayir tarifimi guncellemeyi düşünmüyorum. Dolayısıyla devam etmiyorum.
Derdim hediye değil aynı günde bu kadar yemek yapılamaz diyen çok"becerikli"üyelere cevap vermekti.Konumda hic eksilmeyen ziyaretçilerden de anlaşılacağı üzere amacima ulaştım
Verilen cevaptan da anlaşılacağı üzere amaç üzüm yemek degil bagciyi dövmekmiş gerçekten... görmüş olduk..
Ya şaka mısın, burada ondan 10 kat güzel künefe gösterebilirim, ama sofrası guzeldiOnun yarismaya katilma gibi bir niyeti ya da katildiktan sonra bir iddiasi yoktu zaten, "tevafuk" oldu.. o yuzden ortada bir uzum ya da bekci yok.. neyse seytanin bacagini kirmis oldu bundan sonra kimsenin meydan okumasina izin vermeden kendisi sergiler marifetlerini..
Karanfil, sofraya degil kunefeye uzuldum ama tatli kategorisinde yeniden yarisirsin bebek <3
Kendimi kac gündür tutuyorum ama artik dayanamadim.kız sen ve tayfan daha düne kadar "kk dan atılanlar bu sebepten atilmadi mi?? Yönetim açıklama yaptığı halde durmamislar" gibi savunmaya tartismaya girmiyor muydunuz?? Kendinle cok fazla celisiyorsun karanfilcik. Evet amacinizin,özellikle senin amacinin bağcı dövmek olduğunu herkes anladi zaten burda.işin içine kendi emeğin girince,bi haksızlık olduğunu düşününce nasil da aslan kesiliyorsunuz ama !! :))Hayir tarifimi guncellemeyi düşünmüyorum. Dolayısıyla devam etmiyorum.
Derdim hediye değil aynı günde bu kadar yemek yapılamaz diyen çok"becerikli"üyelere cevap vermekti.Konumda hic eksilmeyen ziyaretçilerden de anlaşılacağı üzere amacima ulaştım
Kadir gecemiz mübarek olsunBu gecenin özellikle bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi olduğunu unutmayalım.. başlık Iftar sofraları bunu da atlamayalım. Herkesin Kadir Gecesi mübarek olsun
Boşver nevroş sen, bugün akşama arkadaşlarım gelecekmiş, 2 saate ne yapabilirimHanımlar artık uzatmayalım lütfen..
Bölümümüz çok güzel ve güzel dostluklar arkadaşlar kurup eğleniyoruz..Bu mübarek günde tadımızı daha fazla kaçırmayalım.Anlaşıldığı üzere bu konu hiç bitmeyecek uzayıp gidecek...
Kapımız dostça gelen herkese açık .
Kadir gecemiz mübarek olsun