Ben ilhan mansizin oyunun çok yüksek olacağını düşünüyordum sunucu bile onu tutuyordu yarışmalarda:) ama ogeday onu eleyince ogedaydan beklentim arttı..Tamam kuzum sen bilirsin ama adem cikacak zaten Allahin izniyle.bide ogeday sampiyon oluyormuscok konu oldu ogeday araba alamadi şöyle böyle yapamadı diye.onunda hakki tabi ama ne bilim iste
Allah iyilik versin canım ben de iyiyim çok şükürİyiyim Allaha şükür nevrosum benim sagol sen nasilsin
Hayırlı geceler canımYarın is var hepinize iyi geceler
Tv8Survivor hangi kanalda onu bile bilmiyorum
Bende tuzlu severdimOlabilir canım
Ben de tuzsuz yapıyorum,eşim tuzlu seviyor.Bir türlü anlaşamıyoruz
Kim alma demiş, alsaymisTamam kuzum sen bilirsin ama adem cikacak zaten Allahin izniyle.bide ogeday sampiyon oluyormuscok konu oldu ogeday araba alamadi şöyle böyle yapamadı diye.onunda hakki tabi ama ne bilim iste
Var bu işte şike, oge ilhani zor geçer, herşey ortadaBen ilhan mansizin oyunun çok yüksek olacağını düşünüyordum sunucu bile onu tutuyordu yarışmalarda:) ama ogeday onu eleyince ogedaydan beklentim arttı..
Tv8'i 'hiç izlemiyorumTv8
Bende tuzlu severdim
Kim alma demiş, alsaymiskitlesi yok beya
Var bu işte şike, oge ilhani zor geçer, herşey ortada
Ama sağlıklı olan tuzsuz olmasıTv8'i 'hiç izlemiyorum
Ben hiç sevmiyorum.O yüzden yemeklerim hep tuzsuz,tek problemimiz tuz
Evet canim örtmenimHayırlı geceler canımSen çalışıyor musun
Allah iyilik versin canım ben de iyiyim çok şükür
En iyisini yapıyorsunuz canımAma sağlıklı olan tuzsuz olmasıbiz artık sofraya tuz çıkarmıyor uz
Sonradan dank etti bize deEn iyisini yapıyorsunuz canımEşime söz geçiremiyorum
Öyle miEvet canim örtmenim
Benim annem ve babam kendimi bildim bileli hastalar.Bu sebeple yemeklerimiz hep tuzsuz,yağsız,kızartma olmadan vs yapılıyordu.Ben de öyle alıştım galiba.Birde çocuk olunca sağlıklı beslenmek istiyoruz.Tabi arada kaçamaklar olsada hep sağlıklı besleniyoruz diye düşünüyorum..Sonradan dank etti bize de
Kız nevroş kızartma dedin de aklıma kabak kızartması geldi, tüh evde kabak yok ki yapayım akşamaBenim annem ve babam kendimi bildim bileli hastalar.Bu sebeple yemeklerimiz hep tuzsuz,yağsız,kızartma olmadan vs yapılıyordu.Ben de öyle alıştım galiba.Birde çocuk olunca sağlıklı beslenmek istiyoruz.Tabi arada kaçamaklar olsada hep sağlıklı besleniyoruz diye düşünüyorum..Kızartmayı bile fırında yapıyorum
Aman kızartma mı yapacaksınKız nevroş kızartma dedin de aklıma kabak kızartması geldi, tüh evde kabak yok ki yapayım akşama
Elektrikli mangalim var orda yapıyorumAman kızartma mı yapacaksınSen bayramda tatlıda yedin mi bayram sonu 62 olursun
Bari fırında yap hafif olsun
Bravo sana canımElektrikli mangalim var orda yapıyorumben neredeyse 2 yıldır yağda kızartma ağzıma sürmedim
Bayram dede cevizimi fıstığım ı aldım baklava yapacagim
Tatile gideceğim zaten ne yemesi , gideyim biraz kizarayim , pişmiş tavuğa döneyimBravo sana canım
Yap ama çok fazla yeme
Ohhh ne güzel olur canımTatile gideceğim zaten ne yemesi , gideyim biraz kizarayim , pişmiş tavuğa döneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?