- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.029
Şeyy ne desem bilemedim şimdi,yalan da konuşulmaz mübarek günO kadar açtım o kadar açtım ki düzensiz çektim
Şaka şaka el açması mantı olsun da şekil mekil farketmez ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şeyy ne desem bilemedim şimdi,yalan da konuşulmaz mübarek günO kadar açtım o kadar açtım ki düzensiz çektim
İlk te katılsam ,son dakka golü de atsam amuda da kalksam değişen bir şey olmuyorSenden bir son dakika golü bekliyordum halbuki
Oo daha güzel görüntülü olanı yarın sen yap koyŞeyy ne desem bilemedim şimdi,yalan da konuşulmaz mübarek gün
Şaka şaka el açması mantı olsun da şekil mekil farketmez ellerine sağlık
Yarın iftara davetliyim ,yoksa tükkan seninOo daha güzel görüntülü yarın sen yap koy
İlk mantım hem
Kocam Yeni birşey denediğinde faciayla sonlanan da olmuştu bu iyi olmuş dedi, beğendi herhalde
Ye gitsinSofradan kalktığımdan beri gözüm kalan mantıda, çok az yedim doymadım
Ya evet farkettim. Olmayinca olmuyor. Yine de umudu kaybetmemekte fayda var.İlk te katılsam ,son dakka golü de atsam amuda da kalksam değişen bir şey olmuyor
Bize gelince boşver yeme ,pinkoya gelince ye gitsinYe gitsin
Hiç acımaz eleştirir vallaYarın iftara davetliyim ,yoksa tükkan senin
Yeni birşeyler denemek için risk almak gerekiyor bazen
Bulmuş mantıyı ,bir de laf mı etsin.O kadar hamile halinle bimin mantısını bırakıp ,mantı açmışsın ,daha ne istiyor
Ama o hamile canı istiyorsa yesinSen de hamile kalırsan sanada izin vereceğizBize gelince boşver yeme ,pinkoya gelince ye gitsin
Bu ay kilo almamışım bozmayayım dedimYe gitsin
O zaman tabağı önünden al bakalım ,madem beğenmedin tabağı alayım deHiç acımaz eleştirir valla
Bir seferden birşey olmazZaten ayda yılda bir yaptın bir daha ne zaman yapacaksın bilinmezBu ay kilo almamışım bozmayayım dedim
:) Aman alıştım benim koca bu model, atsan atılmaz, satsan letgo da bile satılmazO zaman tabağı önünden al bakalım ,madem beğenmedin tabağı alayım de
Ortada bir emek var ,heves edilip yapıp ta eleştiri almak kötü.
Bazen ellerime de sağlık ,çok güzel yapmışım deyince mecbur diyorlar ellerine sağlık diye .
66pinkstrap sorması ayıp olmasın kaç kilosun
Benim eşimde kusur buluyorHiçbirşey bulamazsa tuzsuz olmuş derBen tuzsuz yiyorum o çok tuzlu:) Aman alıştım benim koca bu model, atsan atılmaz, satsan letgo da bile satılmaz
Tuzsuza alıştırdım Nevoş artık o konuda sorun yaşamıyoruz ama hiç acımaz emek memek demez beğenmediği zaman söyler, faciaysa kalkar yemek söylerBenim eşimde kusur buluyorHiçbirşey bulamazsa tuzsuz olmuş derBen tuzsuz yiyorum o çok tuzlu
Bir dene istersen eşinin resmini çek yükle mesajlaş ,kısa zamanda gelen olacak mı?:) Aman alıştım benim koca bu model, atsan atılmaz, satsan letgo da bile satılmaz
Çokdeğil ki hamilesin
Senin eşin de öyle diyorsa dağılalım .Senin gibi marifetli birinin eşi de diyorsa artık.Benim de oğlan eleştirir.Eşim tam tersi över .Benim eşimde kusur buluyorHiçbirşey bulamazsa tuzsuz olmuş derBen tuzsuz yiyorum o çok tuzlu
Bazen diyorum cami avlusuna bırakacam diyeBir dene istersen eşinin resmini çek yükle mesajlaş ,kısa zamanda gelen olacak mı?
Çokdeğil ki hamilesin