- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Neler yaptin canim soyle lutfeeeeennn:)) paylas artik merak ediyorum aksam yuklersin zaten :)))Inşallah sorunsuz yukleyebilirim:)
yüklersin birşey olmaz.Inşallah sorunsuz yukleyebilirim:)
Hadi bakalım inşaallah canımKatılacağım deyip katılamıyorum abla yaaa bu sefer katılamayacağım diyeyim de katılırım belki
Hazirladim çektim suan yuklemeye baslicam 1 saate göreceksinizNeler yaptin canim soyle lutfeeeeennn:)) paylas artik merak ediyorum aksam yuklersin zaten :)))
kızlarrrr
Banlıyken boş boş yatmayıp size tahinli pide yaptım.
Eki Görüntüle 2003356 Eki Görüntüle 2003357
Kayınvalidem çok seviyor tahinli pideyi.Hatta öyle ki burda yapılanları beğenmediğinden Konya dan istettik.Ben bu tarifi deneyeyim umarım beğenir..
Ne kadar şanslı kayınvalideniz varmış.
Bildigim kadarıyla iç Anadolu bölgesinde bu şekilde yapılıyor.
Evdekiler çok begendi. Deneyin eminim kayınvalidenizde begenir.
Tesekkur ederimİkimizde şanslıyız çok şükür ..
Kesin deneyeceğim.
Ellerinize sağlık bu arada.Çok güzel görünüyor...
Daha konu aktif edilmedi herhalde menüyü soyle bari kuzumKonuyu actim hanimlar ama bende bittim
Yoğurt çorbası hasanpasa köfte lokma tatlisiDaha konu aktif edilmedi herhalde menüyü soyle bari kuzum
Vay vay vay vayyy lokma tatlisi demek haaaaYoğurt çorbası hasanpasa köfte lokma tatlisi
Canim konu actin mi? Konu actiktan sonra duzeltme yapiliyor.bu arada sofrani cok merak ettim:)Kızlar ben de katıldımNevreste ablanin onay vermesi gerekiyor sanırım :) çok heyecanlıyım insallah beğenirsiniz . Bütün gün mutfaktan çıkmadım nerdeyse ama zahmetine değdi gercekten. Hayal ettigimden bile güzel bir sofra oldu
Ayy cok merak ettim zorlu rakip olacan heeKızlar ben de katıldımNevreste ablanin onay vermesi gerekiyor sanırım :) çok heyecanlıyım insallah beğenirsiniz . Bütün gün mutfaktan çıkmadım nerdeyse ama zahmetine değdi gercekten. Hayal ettigimden bile güzel bir sofra oldu
Canim konu actin mi? Konu actiktan sonra duzeltme yapiliyor.bu arada sofrani cok merak ettim:)
Ayy cok merak ettim zorlu rakip olacan heeellerine saglik bende merakla bekliyorum canim.neler hazirladin??
Masan bosken bile super görünüyo canim:) menun cok guzelmis.hadi bakalim bekliyoruzKonuyu açtım ama sanırım şuan sadece ben görebiliyorum :)
Sofranın boş halini koyayım buraya, son hali sürpriz olsun
Eki Görüntüle 2004003
Valla elimden gelenin en iyisini yaptımburada birinci olamam belki ama eşimin kalbini bir kere daha fethettim galiba
Menüm : Sebzeli mercimek çorbası, Beyti sarma, Acılı ezme, Dondurmalı irmik helvası
Masan bosken bile super görünüyo canim:) menun cok guzelmis.hadi bakalim bekliyoruz