- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Patatesi kışında yapabiliriz,ama patlıcan kışın hormonlu oluyor.Abooow 5 gün ara neyimize yetmiyor
Patlıcan da olur da patates daha iyi olur, elma dilim patiss yaparım
Ben bilmem Kazen bilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patatesi kışında yapabiliriz,ama patlıcan kışın hormonlu oluyor.Abooow 5 gün ara neyimize yetmiyor
Patlıcan da olur da patates daha iyi olur, elma dilim patiss yaparım
Aman tamam patlıcan olsun,Patatesi kışında yapabiliriz,ama patlıcan kışın hormonlu oluyor.
Ben bilmem Kazen bilir
Biz de kendi kendimize gelin güvey oluyoruzAman tamam patlıcan olsun,
Ben genelde patlıcanı fırında biberle yapıyorum kesin birinci olurum
Benim sandviç den anladığım ekmek arası peynir domatesBiz de kendi kendimize gelin güvey oluyoruz
Ben her türlüsüne bayılırım
Sandviç ve kanepelerde güzel olabilir
Çok güzel şeyler çıkabilirBenim sandviç den anladığım ekmek arası peynir domates
Nevroş hazır sandviç demisken sorayım, tost bir sandviç midirÇok güzel şeyler çıkabilir
Klasikler her zaman vazgeçilmezdir
Bence olabilir ama emin değilimNevroş hazır sandviç demisken sorayım, tost bir sandviç midir
Lisede yemiştim de bildiğin tost içinde doğranmış salam, yeşil turşu zeytin, mayonez ketçap vardı da sandviç demişlerdi.Bence olabilir ama emin değilim
Tostunda içine damak tadımıza uygun birşeyler koyuyoruz.
Krep ile kanepeler yapılabilir..
Mesela ayvalık tostu,kumru toztu falan var onlar bir nevi sandviçLisede yemiştim de bildiğin tost içinde doğranmış salam, yeşil turşu zeytin, mayonez ketçap vardı da sandviç demişlerdi.
Kanepe çok geniş ya, biz simitten bile yapıyorduk
Nevroş sen çok yaşa adını aklıma getirememiş aynı kumrunun tost şekli.Mesela ayvalık tostu,kumru toztu falan var onlar bir nevi sandviç
Aynen kanepe çok kapsamlı bir sürü şey yapılır
Çok güzel olurNevroş sen çok yaşa adını aklıma getirememiş aynı kumrunun tost şekli.
Rüyalarıma yemek girdi Lunya hep şişsin zatenÇok güzel olur
Gece gece yanlış muhabbetlere giriyoruz
Rüyalarıma yemek girdi Lunya hep şişsin zatenÇok güzel olur
Gece gece yanlış muhabbetlere giriyoruz
Sabah muhabbetinizi okudum ,kahvaltıya ne yaptım bil?Doğru bildin tostRüyalarıma yemek girdi Lunya hep şişsin zaten
Bende şimdi pasta mı diyecektimSabah muhabbetinizi okudum ,kahvaltıya ne yaptım bil?Doğru bildin tost
Günaydın hamarat hatunlar.
Karnım açken neden kendimi bu bölümde buluyorum acaba?
Hepimiz açızGünaydın hamarat hatunlar.
Karnım açken neden kendimi bu bölümde buluyorum acaba?
Hepimiz açız