Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.743 612.843 1.098 43 Malatya 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #201 ist mir egal .!.: Taşınma olayımız var Nevreste. Yetişebilirsem yarışmanın sonuna inşallah. Yarısmalarda ne kadar hevesli oldugumu görmüşsundür. Cok isterim katilmayi Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin canımFırsat bulursan bekliyorum yoksa diğer kategorilerde kaçamazsın
ist mir egal .!.: Taşınma olayımız var Nevreste. Yetişebilirsem yarışmanın sonuna inşallah. Yarısmalarda ne kadar hevesli oldugumu görmüşsundür. Cok isterim katilmayi Genişletmek için tıkla... Allah kolaylık versin canımFırsat bulursan bekliyorum yoksa diğer kategorilerde kaçamazsın
G GCA Guru Kayıtlı Üye 16 Kasım 2012 3.922 6.341 358 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #202 Nevreste .!.: Oda önemliTeşekkür ederiz oy verdiğiniz için Genişletmek için tıkla... yalnız siz bana cevap yazınca böyle ünlü birinden imza almış gibi sevindim
Nevreste .!.: Oda önemliTeşekkür ederiz oy verdiğiniz için Genişletmek için tıkla... yalnız siz bana cevap yazınca böyle ünlü birinden imza almış gibi sevindim
Koremanya Hık :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Ocak 2016 5.473 39.913 468 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #203 Nevreste .!.: Allah kolaylık versin canımFırsat bulursan bekliyorum yoksa diğer kategorilerde kaçamazsın Genişletmek için tıkla... Sagol canım. Kacmak ne mümkün, mudavimi olduk yarısmanın
Nevreste .!.: Allah kolaylık versin canımFırsat bulursan bekliyorum yoksa diğer kategorilerde kaçamazsın Genişletmek için tıkla... Sagol canım. Kacmak ne mümkün, mudavimi olduk yarısmanın
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.743 612.843 1.098 43 Malatya 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #204 GCA .!.: yalnız siz bana cevap yazınca böyle ünlü birinden imza almış gibi sevindim Genişletmek için tıkla... Gel canım her zaman sohbet edelim
GCA .!.: yalnız siz bana cevap yazınca böyle ünlü birinden imza almış gibi sevindim Genişletmek için tıkla... Gel canım her zaman sohbet edelim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.743 612.843 1.098 43 Malatya 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #205 ist mir egal .!.: Sagol canım. Kacmak ne mümkün, mudavimi olduk yarısmanın Genişletmek için tıkla... Yemeğe ilgin var.Bu bölümden çıkamazsın
ist mir egal .!.: Sagol canım. Kacmak ne mümkün, mudavimi olduk yarısmanın Genişletmek için tıkla... Yemeğe ilgin var.Bu bölümden çıkamazsın
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.121 598 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #206 Nevreste .!.: Komşun mu getirdi Genişletmek için tıkla... Ay yok sordum kimse yapmamış kalktım ben yaptım. Akşama dağıtacağım hepsine
Nevreste .!.: Komşun mu getirdi Genişletmek için tıkla... Ay yok sordum kimse yapmamış kalktım ben yaptım. Akşama dağıtacağım hepsine
G GCA Guru Kayıtlı Üye 16 Kasım 2012 3.922 6.341 358 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #207 Nevreste .!.: Gel canım her zaman sohbet edelim Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim çok mutlu olurum
Nevreste .!.: Gel canım her zaman sohbet edelim Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim çok mutlu olurum
Koremanya Hık :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Ocak 2016 5.473 39.913 468 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #208 Nevreste .!.: Yemeğe ilgin var.Bu bölümden çıkamazsın Genişletmek için tıkla... Yaptigim yemeklerden olumlu yorumlar alıyorum ev halkindan ah birde sunum olayini çözebilsem süper olacak
Nevreste .!.: Yemeğe ilgin var.Bu bölümden çıkamazsın Genişletmek için tıkla... Yaptigim yemeklerden olumlu yorumlar alıyorum ev halkindan ah birde sunum olayini çözebilsem süper olacak
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.743 612.843 1.098 43 Malatya 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #209 Portakal Sulu Ordek .!.: Ay yok sordum kimse yapmamış kalktım ben yaptım. Akşama dağıtacağım hepsine Genişletmek için tıkla... İhale sana kalmış Ellerine sağlık canımBir tabakta bana yolla
Portakal Sulu Ordek .!.: Ay yok sordum kimse yapmamış kalktım ben yaptım. Akşama dağıtacağım hepsine Genişletmek için tıkla... İhale sana kalmış Ellerine sağlık canımBir tabakta bana yolla
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.743 612.843 1.098 43 Malatya 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #210 ist mir egal .!.: Yaptigim yemeklerden olumlu yorumlar alıyorum ev halkindan ah birde sunum olayini çözebilsem süper olacak Genişletmek için tıkla... Sunumlarında sorun yok benceKK oy verme seçenekleri hakkında araştırma yapmak,tez hazırlamak lazım
ist mir egal .!.: Yaptigim yemeklerden olumlu yorumlar alıyorum ev halkindan ah birde sunum olayini çözebilsem süper olacak Genişletmek için tıkla... Sunumlarında sorun yok benceKK oy verme seçenekleri hakkında araştırma yapmak,tez hazırlamak lazım
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.121 598 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #211 Nevreste .!.: İhale sana kalmış Ellerine sağlık canımBri tabakta bana yolla Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım nevrestem kuru dolma canım istiyor çok. En kısa zmaanda alıp yapayım.
Nevreste .!.: İhale sana kalmış Ellerine sağlık canımBri tabakta bana yolla Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım nevrestem kuru dolma canım istiyor çok. En kısa zmaanda alıp yapayım.
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.121 598 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #212 Nevreste .!.: İhale sana kalmış Ellerine sağlık canımBir tabakta bana yolla Genişletmek için tıkla... İhaleleri üstüme çekmekte iyiyimdir
Nevreste .!.: İhale sana kalmış Ellerine sağlık canımBir tabakta bana yolla Genişletmek için tıkla... İhaleleri üstüme çekmekte iyiyimdir
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.743 612.843 1.098 43 Malatya 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #213 Portakal Sulu Ordek .!.: Teşekkür ederim canım nevrestem kuru dolma canım istiyor çok. En kısa zmaanda alıp yapayım. Genişletmek için tıkla... Benim de patlıcan kalmadı.Birgün kuru biber ile sarma yapacağımTaze sebze ile dolmayı seviyorum ama kuru dolma bir başka oluyor
Portakal Sulu Ordek .!.: Teşekkür ederim canım nevrestem kuru dolma canım istiyor çok. En kısa zmaanda alıp yapayım. Genişletmek için tıkla... Benim de patlıcan kalmadı.Birgün kuru biber ile sarma yapacağımTaze sebze ile dolmayı seviyorum ama kuru dolma bir başka oluyor
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.743 612.843 1.098 43 Malatya 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #214 Portakal Sulu Ordek .!.: İhaleleri üstüme çekmekte iyiyimdir Genişletmek için tıkla... Biz de hep seni kurban seçiyoruz Pinko farkında değil ama oda senin ne kadar becerikli olduğunu biliyor
Portakal Sulu Ordek .!.: İhaleleri üstüme çekmekte iyiyimdir Genişletmek için tıkla... Biz de hep seni kurban seçiyoruz Pinko farkında değil ama oda senin ne kadar becerikli olduğunu biliyor
Koremanya Hık :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Ocak 2016 5.473 39.913 468 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #215 Nevreste .!.: Sunumlarında sorun yok benceKK oy verme seçenekleri hakkında araştırma yapmak,tez hazırlamak lazım Genişletmek için tıkla... Haklısın aslında. Oy verirken sunumlarda size hitap eden nelerdir. Daha dogrusu oyunuzu neye göre veriyorsunuz diye anket başlatmak lazım.
Nevreste .!.: Sunumlarında sorun yok benceKK oy verme seçenekleri hakkında araştırma yapmak,tez hazırlamak lazım Genişletmek için tıkla... Haklısın aslında. Oy verirken sunumlarda size hitap eden nelerdir. Daha dogrusu oyunuzu neye göre veriyorsunuz diye anket başlatmak lazım.
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.743 612.843 1.098 43 Malatya 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #216 ist mir egal .!.: Haklısın aslında. Oy verirken sunumlarda size hitap eden nelerdir. Daha dogrusu oyunuzu neye göre veriyorsunuz diye anket başlatmak lazım. Genişletmek için tıkla... Ben kaç yıldır buradayım hala çözemedim
ist mir egal .!.: Haklısın aslında. Oy verirken sunumlarda size hitap eden nelerdir. Daha dogrusu oyunuzu neye göre veriyorsunuz diye anket başlatmak lazım. Genişletmek için tıkla... Ben kaç yıldır buradayım hala çözemedim
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.121 598 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #217 Nevreste .!.: Biz de hep seni kurban seçiyoruz Pinko farkında değil ama oda senin ne kadar becerikli olduğunu biliyor Genişletmek için tıkla... Biliyorda seni seçtik ördek diyor
Nevreste .!.: Biz de hep seni kurban seçiyoruz Pinko farkında değil ama oda senin ne kadar becerikli olduğunu biliyor Genişletmek için tıkla... Biliyorda seni seçtik ördek diyor
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.121 598 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #218 ist mir egal .!.: Haklısın aslında. Oy verirken sunumlarda size hitap eden nelerdir. Daha dogrusu oyunuzu neye göre veriyorsunuz diye anket başlatmak lazım. Genişletmek için tıkla... Bazen tabağa öyle koyuyosun bu ne diyolar bazen deli gibi süslüyosun yüzüne bakmıyorlar.
ist mir egal .!.: Haklısın aslında. Oy verirken sunumlarda size hitap eden nelerdir. Daha dogrusu oyunuzu neye göre veriyorsunuz diye anket başlatmak lazım. Genişletmek için tıkla... Bazen tabağa öyle koyuyosun bu ne diyolar bazen deli gibi süslüyosun yüzüne bakmıyorlar.
Koremanya Hık :) tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Ocak 2016 5.473 39.913 468 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #219 Nevreste .!.: Ben kaç yıldır buradayım hala çözemedim Genişletmek için tıkla... ya valla kafami kurcalıyor bu sorun
Nevreste .!.: Ben kaç yıldır buradayım hala çözemedim Genişletmek için tıkla... ya valla kafami kurcalıyor bu sorun
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 296.743 612.843 1.098 43 Malatya 31 Mayıs 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #220 Portakal Sulu Ordek .!.: Biliyorda seni seçtik ördek diyor Genişletmek için tıkla... Hep kıskançlığındanBugün radarları kapalı galiba henüz gelmedi
Portakal Sulu Ordek .!.: Biliyorda seni seçtik ördek diyor Genişletmek için tıkla... Hep kıskançlığındanBugün radarları kapalı galiba henüz gelmedi