Allah kolaylık versin canımTaşınma olayımız var Nevreste.
Yetişebilirsem yarışmanın sonuna inşallah.
Yarısmalarda ne kadar hevesli oldugumu görmüşsundür. Cok isterim katilmayi
Oda önemliTeşekkür ederiz oy verdiğiniz için
Allah kolaylık versin canımFırsat bulursan bekliyorum yoksa diğer kategorilerde kaçamazsın
Yemeğe ilgin var.Sagol canım.
Kacmak ne mümkün, mudavimi olduk yarısmanın
Ay yok sordum kimse yapmamış kalktım ben yaptım.Komşun mu getirdi
Gel canım her zaman sohbet edelim
Yaptigim yemeklerden olumlu yorumlar alıyorum ev halkindan ah birde sunum olayini çözebilsem süper olacakYemeğe ilgin var.Bu bölümden çıkamazsın
İhale sana kalmışAy yok sordum kimse yapmamış kalktım ben yaptım.Akşama dağıtacağım hepsine
Sunumlarında sorun yok benceYaptigim yemeklerden olumlu yorumlar alıyorum ev halkindan ah birde sunum olayini çözebilsem süper olacak
Teşekkür ederim canım nevrestemİhale sana kalmış
Ellerine sağlık canımBri tabakta bana yolla
İhaleleri üstüme çekmekte iyiyimdirİhale sana kalmış
Ellerine sağlık canımBir tabakta bana yolla
Benim de patlıcan kalmadı.Birgün kuru biber ile sarma yapacağımTeşekkür ederim canım nevrestemkuru dolma canım istiyor çok. En kısa zmaanda alıp yapayım.
Biz de hep seni kurban seçiyoruzİhaleleri üstüme çekmekte iyiyimdir
Haklısın aslında.Sunumlarında sorun yok benceKK oy verme seçenekleri hakkında araştırma yapmak,tez hazırlamak lazım
Ben kaç yıldır buradayım hala çözemedimHaklısın aslında.
Oy verirken sunumlarda size hitap eden nelerdir. Daha dogrusu oyunuzu neye göre veriyorsunuz diye anket başlatmak lazım.
Biliyorda seni seçtik ördek diyorBiz de hep seni kurban seçiyoruz
Pinko farkında değil ama oda senin ne kadar becerikli olduğunu biliyor
Bazen tabağa öyle koyuyosun bu ne diyolar bazen deli gibi süslüyosun yüzüne bakmıyorlar.Haklısın aslında.
Oy verirken sunumlarda size hitap eden nelerdir. Daha dogrusu oyunuzu neye göre veriyorsunuz diye anket başlatmak lazım.
ya valla kafami kurcalıyor bu sorunBen kaç yıldır buradayım hala çözemedim
Hep kıskançlığındanBiliyorda seni seçtik ördek diyor