- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Oda sandviç kategorisine girebilirEv yapımı hamburger kategorisi daha önce yapıldı mı acaba söz konusu hamburgerse nusrete bile taş çıkarırım evelAllah
Seni bundan sonra bir yere bırakmayız zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda sandviç kategorisine girebilirEv yapımı hamburger kategorisi daha önce yapıldı mı acaba söz konusu hamburgerse nusrete bile taş çıkarırım evelAllah
Bu yürek bir sofra daha kaldıramazKahvaltılık yapın ben de tarif yürüteyim :)))
Çok fazla ara vermeyin ama.. yada verin ya ben tatile gidip dönim öyle başlayalım :)))Bu yürek bir sofra daha kaldıramaz
Oylariyla bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim
ekim2009
M Minel_ask
michonne
H hkvs
tomurcukkk
asli
Kanatsizkus
5816bursa
Miyav_su
@tulay_20
T triskadan nagmeler
@anka_misali
Ahu060812
@demirleke
tevafuk55
Milena81
@sahra41
mesmeser
H hayat2536
@Payzin
sevgili8284
@SucukluKuruFasulye
K Kalbim-ali
Uguruntubasi
CelileGizem
O kadar beklemeyelimÇok fazla ara vermeyin ama.. yada verin ya ben tatile gidip dönim öyle başlayalım :)))
Ben de siz bırakmamOda sandviç kategorisine girebilir
Seni bundan sonra bir yere bırakmayız zaten
Benim aklıma sandviç denilince peynir ,domates ,zeytin veya nutellalı ekmek ,köfte ekmek geliyorCanan Karatay hocayı da kategoriye davet etsekBen de siz bırakmam
O zaman ilerde sandviç kategorisi olursa benim ne yapacağım belli
Tebrikler Emira SY
TebriklerOy veren herkese tüm kalbimle teşekkür ediyorum. Birinciliği sizlerin kıymetli oylarına borçluyum.
- @Curly
- @mirage
- @Ayaklarim3kilo
- @omrum_81
- @derinxby
- @-gxuxlse-
- @blueworld
- @mervishh
- @**ceren**
- @_ayse07_
- @meel
- @cesmi_naz
- @yasemin8085
- LezzetliCipetpet
- @___Mina___
- @_Amathaunta_
- @subkortikal
- @_Makaron_
- @changelife
- @Tweety
- @merinos_
- @jonguil
- @just_married
- @yalnizim35
- @chiLL
- @GoGo
- @quartzo2012
- @brctkc
- @sevdabuzer
- @sergerdan
- @efecikim
- @elmadilimi
- @desperateone
- @Be_Ni_1012
- @poyrazinmelegi
- @01tulin
- @mdizzy
- @zelibon
- @Fleur de lys
- @zey90nep
- @Elifff82
- @burcubahar0635
- @Jessey
- @haidena
- @Ytmz
- @Aionix
- @katre_366
- @Sessizzollll
- @Poison Women
- @empatizm
- @Burtonaddict
- @_Masalim_
- @kapasite
- @Hayallegercek
- @Sardenya
- s i d e l y a
- @Esopare41
- @nilie
- @Astoria
- B bergen26
- @PapatyamMeneksem
- @Beyazzambak65
- @violet17
- @NeuroCathy
- @JustPeace
- @Ayshecik3461
- @Emnuras
- @Birmeleks
- @iwaiwaiwa
- @summer rain
- @Canan41a
- @Elifbizay
- @kuzusunun_annesi
- @googce
- @huysuz panda
Tebrikler
Canan Karatay geliyorsa lahmacun yapmamız lazımBenim aklıma sandviç denilince peynir ,domates ,zeytin veya nutellalı ekmek ,köfte ekmek geliyorCanan Karatay hocayı da kategoriye davet etsek
Olmaz o sandviç kategorisine girmez.Ekmekle alakalı Canan Karatay capsi koyayım dedim ,hepsi birbirinden komik ,bayağı güldümCanan Karatay geliyorsa lahmacun yapmamız lazım
Tavsiyene gerek yoktu:)nerde ne tadar takilacagimi gayet iyi biliyorum.neyse burda yazmak istemiyorum. gecmiste de suanda da gorduklerim karşısında yazdim onlari.. iddiali yemek yapmakla alakasi yok söylediklerimin. yemek yapmayi seven, maharetli insan yaptiklarini pekala yapabilir. yasin kucuk mutfak tecruben az yardim almis yada almamissindir o senin inisiyatifinde..
insanların oylarini sayacak kadar, surekli altinda bisiler aricak kadar takinti yapma burayi sana buyuk tavsiyesi olsun..
Ne kadar da kalem gibi saran bir kızTavsiyene gerek yoktu:)nerde ne tadar takilacagimi gayet iyi biliyorum.
1 kez yarismaya katilmissin sanirim oylari yarismayi merak etmemen cok normal. Ama bikac ay katilinca insanda aliskanlik olup bakiyor ki emin ol yine en az yazan veya bakan benim. Sasirdigim bi durum oldu. Bunu acikca yazdim. Ayrica farkettiysen nerdeyse cogu masada sarma vardi. Ama kimseye 'sarmalari sen mi yaptin?' denmedi. Demek iddiali yemek yapmakla alakasi var benim sarmalarim tabiri caizse kalem gibi olmasa eminim kimsenin dikkatini cekmezdi. Her neyse artik konusmak manasiz. Iyi günler dilerim..