- 12 Şubat 2015
- 986
- 1.832
- 63
Hakktan bahsederken senden bahsetmedim emin ol. Evet Rabbim herkesin kalbine göre veriyor birinci olsan bile madalya ve ödül başkasına verildi. Demek hakketmedin. Ayrıca ben ilk günden senin gibi ödül için yarışan biri olmadım çok şükür. Herkesten kastım da konuma ve yarışmama emek veren herkes hakkını helal etsin demekti.""Yarışmada emeği geçen herkes hakkını helal etsin"" derken??? Bi haksızlık yaptığını mı düşünüyorsun??
Kazen abi ödülün büyük olmadığını söyleyince herkeste bi geri vites bi özür dilemeler..böyle birşeyi soylemeseydi bu sitenin anasını aglatırdınız..
Bu olaylar başladığı günden beri en cok yıpranan ben olmusumdur eminim ki.herkes yeterince psikolojimi bozdu sagolsun.rabbim herkesin kalbine göre veriyor gercekten.
@EmiraSalih canım benim seni yürekten tebrik ediyorum.hayırlı uğurlu olsun insallah
Ama ben de sana katılıyorumUyumuştur diye rahatsız etmeyeyim dedim
2 güne belli olur.Kazen sinirlenince ara veriyor ,siniri geçince açılıyor ,alıştık biz
Kazen'i etiketleyip yazsaydın mesajını
Uyumuştur diye rahatsız etmeyeyim dedim
Yeni kategorimiz ne olsa
Hain dom dom
Hayırlı gecelerHain dom dom,şeyyy benim uykum geldi yarın akşama gelirim
Geri vites geri vites....yarışmada emeği geçen herkes hakkını helal etsin dedin...ben ne okuduğumu biliyorum.senin konuna kim laf etti bana söyler misin???neyin kimin emeği gecti senin konunda bunu açıklar mısın??neden helallik istedin??kimse yazdigindan birsey anlamadi bence.Hakktan bahsederken senden bahsetmedim emin ol. Evet Rabbim herkesin kalbine göre veriyor birinci olsan bile madalya ve ödül başkasına verildi. Demek hakketmedin. Ayrıca ben ilk günden senin gibi ödül için yarışan biri olmadım çok şükür. Herkesten kastım da konuma ve yarışmama emek veren herkes hakkını helal etsin demekti.
Daha önce hiç yapılmamış bir kategori olsun?Yeni kategorimiz ne olsa
Nasıl birsey mesela?Daha önce hiç yapılmamış bir kategori olsun?
Var mı öyle bir kategoriDaha önce hiç yapılmamış bir kategori olsun?
Yeni kategorimiz ne olsa
ay Evet bende onu düşünüyorum ne olsa acabaDaha önce hiç yapılmamış bir kategori olsun?
Tamam Cocom yazılanlar yazıldı çizildi artık gerek yok.Seviliyorsun bunu bil.Profilin bile dolmuş.Bir avuç insan bize laf söyledi diye hayata küsecek değiliz.Canına yazık değil mi?Geri vites geri vites....yarışmada emeği geçen herkes hakkını helal etsin dedin...ben ne okuduğumu biliyorum.senin konuna kim laf etti bana söyler misin???neyin kimin emeği gecti senin konunda bunu açıklar mısın??neden helallik istedin??kimse yazdigindan birsey anlamadi bence.
Herkes ödül icin yarışıyor elbette sen ne icin katiliyorsun yarismaya??ödül almak icin degil mi?hatta ödül icin kıyamet kopardiniz az önce.kazen abi ödülün büyük olmadığını söyleyince hepinizde bir özür dilemeler oluştu.benim kalbim rahat Allaha şükür.madalya ve hediye alamamış olmam ilahi adalet anlamına gelmiyor.asıl sizin bu aksam yaptığınıZ ilahi adalet oldu.anlayan anladi gören gördü.benim oylarimin yukselmesiyle birden yönetime söz verdik diye susan insanların çenesi açıldı.hayret...
Neyse bu konuda daha da fazla konusmaya gerek yok.zira hersey ortada.
Bulgur yemekleri,zeytinyağlılar.ay Evet bende onu düşünüyorum ne olsa acaba
Gitme ya nereyeHain dom dom,şeyyy benim uykum geldi yarın akşama gelirim
Bulgur yemekleri sahiden hiç yapılmadıBulgur yemekleri,zeytinyağlılar.
Gerçi zeytinyağlılarda da hemen sarmayı yaparlar O birinci olur
Evet bulgur yemekleri fena olmaz ama Zeytinyağlı bilemedim dediğin gibi herkes tokat sarmasi yapar bebeğim Zeytinyağlı olursa hemen ilk biz yapalımBulgur yemekleri,zeytinyağlılar.
Gerçi zeytinyağlılarda da hemen sarmayı yaparlar O birinci olur
Şu an buradayım ,tekim bu gece,sabaha kadar otururum,Kazen gelrse kaçarım ama ona göreGitme ya nereye
Kategoriyi bulalım öyle git
Kategori sürpriz olacakGitme ya nereye
Kategoriyi bulalım öyle git
Evet buda var kahvaltı Sofrası olsa gene buralar cosmasinBulgur yemekleri sahiden hiç yapılmadı
Ama herkes çok tarif bilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?