- 12 Aralık 2009
- 3.061
- 5.085
- 40
- Konu Sahibi MinikPiranha
oh daha ne olsun ya börekte varmis. cok bile yapmissiniz... ellerinize saglik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantiyi pisirmemissindir heralde bence onu iptal edip semizotu salatasi yap manti yenmez bu menude
olmuş olmuş :) nefis kuzum ellerine sağlıkMerhaba guzel bayanlar, annem telefonumu acmadi ben de sizden fikir edinmek istedim. ay dert mi bu demeyin lutfen zira bana dert oldu.
İftara misafirim var, yemeklerin cogunu yapmisken su anda birbiriyle uyumsuz seyler yaptigim kanisina vardim. sayiyorum yaptiklarimi.
Yogurt terbiyeli tavuk corbasi
islim kebabi
sehriyeli pirinc pilavi
firinda kasarli patates puresi
Manti
Koz kirmizi biber salatasi
Yesil salata
Mercimek koftesi
Tursu
Olmus mu kizlar, olmamissa neler ekleyebilirim daha aksama cok var.
Adini unuttugum sarisin guzel kadin gelip her akliniza geleni buraya acmayin diyene kadar yardimci olun lutfen. sizi seviyorum :)
Ramazan da mideler küçücük kalıyorkı zaten. Hepsi de ağır yemekler. Zahmet etmişsiniz baya. Çorba,mantı,salata,mercimek köftesi olsa bile yeterdı mesela. Çok mu kalabalık msafileriniz ?
vallahi çok güzel olmuş...bizde mi gelsek acaba
Meze tarzi bir sey olarak havuc tarama ve rus salatasi yapabilirsiniz.
Acikcasi buyuk davetlerde bu ikisini sofrada gorunce cok hosuma gidiyor
olmuş
olmuş olmuş :) nefis kuzum ellerine sağlık
kesin parmaklarını yiyecek misafirler
Yoğurtlu çorba ve mantı aynı menüde uygun değil.
Onun dışında her şey nefisssssssssss.
Size iftara gelesim geldi
İsraf olup,bu mubarek günde çöpe gidecğeine yemkler. Zahmetli 2 tane yemek yapsanız yeterlı olur dıye düşünüyorum. Yınede siz bilrisiniz tabı. Kolay gelsınHayir aslinda kalabalk degil toplam 6 kisi olacagiz. ama sevdigim arkadaslarim bir tanesi de evime ilk defa geliyor mutlu edeyim istedim :)
oh oh ellerine saglik senin de :) borulceyi hayatimda yemedim denemek isterdim.
Benim de temizlik duruyor mesela daha kalkip supurup silicem evi :)
İsraf olup,bu mubarek günde çöpe gidecğeine yemkler. Zahmetli 2 tane yemek yapsanız yeterlı olur dıye düşünüyorum. Yınede siz bilrisiniz tabı. Kolay gelsın
Oooo
çalışkan kk hatunları