İftar Menüsü

Ramazan da mideler küçücük kalıyorkı zaten. Hepsi de ağır yemekler. Zahmet etmişsiniz baya. Çorba,mantı,salata,mercimek köftesi olsa bile yeterdı mesela. Çok mu kalabalık msafileriniz ?

Meze tarzi bir sey olarak havuc tarama ve rus salatasi yapabilirsiniz.
Acikcasi buyuk davetlerde bu ikisini sofrada gorunce cok hosuma gidiyor
:-)

olmuş
Merhaba guzel bayanlar, annem telefonumu acmadi ben de sizden fikir edinmek istedim. ay dert mi bu demeyin lutfen zira bana dert oldu.

İftara misafirim var, yemeklerin cogunu yapmisken su anda birbiriyle uyumsuz seyler yaptigim kanisina vardim. sayiyorum yaptiklarimi.

Yogurt terbiyeli tavuk corbasi
islim kebabi
sehriyeli pirinc pilavi
firinda kasarli patates puresi
Manti

Koz kirmizi biber salatasi
Yesil salata
Mercimek koftesi
Tursu

Olmus mu kizlar, olmamissa neler ekleyebilirim daha aksama cok var.

Adini unuttugum sarisin guzel kadin gelip her akliniza geleni buraya acmayin diyene kadar yardimci olun lutfen. sizi seviyorum :)
olmuş olmuş :) nefis kuzum ellerine sağlık :kk77:
kesin parmaklarını yiyecek misafirler :KK49::KK49:

İftarda insan, tabiri caizse ne bulursa yiyor..Uyummuş,menüymüş,aperatifmiş falanmış,filanmış pek mühim değil bana göre..yeter ki karın doysun :KK66:

Ramazan da mideler küçücük kalıyorkı zaten. Hepsi de ağır yemekler. Zahmet etmişsiniz baya. Çorba,mantı,salata,mercimek köftesi olsa bile yeterdı mesela. Çok mu kalabalık msafileriniz ?

Hayir aslinda kalabalk degil toplam 6 kisi olacagiz. ama sevdigim arkadaslarim bir tanesi de evime ilk defa geliyor mutlu edeyim istedim :)

Hayir aslinda kalabalk degil toplam 6 kisi olacagiz. ama sevdigim arkadaslarim bir tanesi de evime ilk defa geliyor mutlu edeyim istedim :)
İsraf olup,bu mubarek günde çöpe gidecğeine yemkler. Zahmetli 2 tane yemek yapsanız yeterlı olur dıye düşünüyorum. Yınede siz bilrisiniz tabı. Kolay gelsın

İsraf olup,bu mubarek günde çöpe gidecğeine yemkler. Zahmetli 2 tane yemek yapsanız yeterlı olur dıye düşünüyorum. Yınede siz bilrisiniz tabı. Kolay gelsın

İnanin cok dikkat ediyoruz bu konuya esimle. yemekleri gorseniz zaten hepsi anca 6 kisilik :) mesela 20 tane kebap 6 kaselik corba( bir kase bir bucuk kepceyle doluyor pistikten sonra gozume az geldi olctum:KK70: ) 20 tane mercimek koftesi kucuk uzun borcamsa patates 10 dilim borek...

Karnıyarık :kk77:

20150710_145526.jpg

X