İftar Menüsü

Bence mantyı çıkarmayın.Ortaya servis edersiniz .Menünde mükemmel canım daha da kendini yorma .Misafirlerin gelene kadar dinlen bence

Guzel fikir sagolun, patlican degil de biberle kabagim var onlari domates sosuyla servis edeyim, mantiyi da cikarip yogurtla baska bisey yapayim en iyisi.
Deminki cevizli semizotu fikriniz güzel. Siz yorgunluktan bayılıp kalmayın bari. Sık sık soğuk duş alın.

Merhaba guzel bayanlar, annem telefonumu acmadi ben de sizden fikir edinmek istedim. ay dert mi bu demeyin lutfen zira bana dert oldu.

İftara misafirim var, yemeklerin cogunu yapmisken su anda birbiriyle uyumsuz seyler yaptigim kanisina vardim. sayiyorum yaptiklarimi.

Yogurt terbiyeli tavuk corbasi
islim kebabi
sehriyeli pirinc pilavi
firinda kasarli patates puresi
Manti

Koz kirmizi biber salatasi
Yesil salata
Mercimek koftesi
Tursu

Olmus mu kizlar, olmamissa neler ekleyebilirim daha aksama cok var.

Adini unuttugum sarisin guzel kadin gelip her akliniza geleni buraya acmayin diyene kadar yardimci olun lutfen. sizi seviyorum :)

bizim 1 haftalık yemeği yapmışsın valla. biz de gelelim mi yemeğe? :)

Harika maşallah. .:nazar:
ne ara yaptın daha ben bi tek masayı kurdum. .:-)
ikindiden sonra yaparım sıcak olsun. .:kk77:
menüm; :KK47:

Mercimek Çorbası
karnıyarık
börülce
Pilav
Salata
Yoğurtlama
Tatlı

Karpuz
kavun
kiraz
kayısı
üzüm

kola
Fanta
şerbet

Mantiyi cikarip cevizli semizotu yapacagim ekstradan da kizartma yapip uzerine domates sos. boyle de guzel olur degil mi:/
Hazır yapmışken ortada dursun,bir şey olmazki. Ben sanırım kebabın yanında cacık görmek isterdim,bir de basit bir börek yapılabilir belki ama olmasa da olur. Kızartmayla mutfağı batırma derim :110:

bu Kadar stres yapmayin kendinize.
yemekler güzel olmustur eminim.
niye 5 de kalktiniz, dinlenseydiniz. ögleden sonrada baslasaydiniz da yetisirdi.

Tatli olarak ne yaptiniz?

bu Kadar stres yapmayin kendinize.
yemekler güzel olmustur eminim.
niye 5 de kalktiniz, dinlenseydiniz. ögleden sonrada baslasaydiniz da yetisirdi.

Tatli olarak ne yaptiniz?

Elim agirdir biraz, esim 5:30 da ise gitti onunla birlikte kalktim uyumadim sonra

tatlim hazir dunden yapmistim. etimek tatlisi yaptim:)

Hazır yapmışken ortada dursun,bir şey olmazki. Ben sanırım kebabın yanında cacık görmek isterdim,bir de basit bir börek yapılabilir belki ama olmasa da olur. Kızartmayla mutfağı batırma derim :110:

patatesli boregim var zaten. dolaptan cikardigim icin saymamistim :) semizotu mu cacik mi arasinda kaldim simdi de kebabin pek suyu yok aslinda cacik ta olabilir ama semizotu salatasini daha guzel yapiyorum :)

Harika maşallah. .:nazar:
ne ara yaptın daha ben bi tek masayı kurdum. .:-)
ikindiden sonra yaparım sıcak olsun. .:kk77:
menüm; :KK47:

Mercimek Çorbası
karnıyarık
börülce
Pilav
Salata
Yoğurtlama
Tatlı

Karpuz
kavun
kiraz
kayısı
üzüm

kola
Fanta
şerbet

oh oh ellerine saglik senin de :) borulceyi hayatimda yemedim denemek isterdim.

Benim de temizlik duruyor mesela daha kalkip supurup silicem evi :)

X