- 20 Mayıs 2023
- 1.219
- 650
- 43
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Yok. 2 kez gideriz normalde demek istemiştim. İlk gidisimizdi2.defa gittiğiniz için istememiş olabilir mi. İlkinde ne yapmıştı
Anneniz telefonda konuşurken belki sen hiç yorulma biz yaparız getiririz falan demiş olabilir mi özel duruma istinaden? Özel durumunu bilemediğimiz için pek bir şey diyemiyorum şu andaLinclemeyelim sadece yazmak istedim..
Bir tanıdığımıza iftara gittik onlar gelemiyor özel bir sebepten dolayı, onların evine gidildiği için eli boş gitmedik hep zaten böyle yaparız 2 kez gideriz. Çok hazırlık yapma demiş annem, ve şokzaten yenmiyor diye çorba ve havuç tarator yapmış (tarator 2 kişilik falandı bu arada).. bizde börek yapmıştık ve tatlı GERÇEKTEN Bişi yapmamış... İlk defa bu kadar önemsenmemiş hissettim hala gülüyorum çorbayı az koymuştum ana menü vardır diye sjdjfj yokmuş çok komikti.. yaşarken komik değildi de
Evde yaşlı büyükleri var, evden çıkmıyor o yüzden ama uzun zamandır normalleri bu. Bende sordum dedim niye detaylı konuşmadınız ben bunu yaparım vs diye dedim, sormadım ne yaparsa kendi karar versin diye dediAnneniz telefonda konuşurken belki sen hiç yorulma biz yaparız getiririz falan demiş olabilir mi özel duruma istinaden? Özel durumunu bilemediğimiz için pek bir şey diyemiyorum şu anda
Baştan dedim linclemeyin diyeBelki yetiştiremedi. Belki bir aksilik oldu. Bilemeyiz ki. Bi çorba da doyuruyo zaten. Gelip de burda bunu nickle de olsa anlatmanız hoş değil.
LinçlicemBaştan dedim linclemeyin diyecanım anlatmak istedi
Yani misafir yine misafirdir bir ana yemek yapmak gerekirÇok yorma kendini demiş bende bir şey getiririm dediyse anneniz çorbayı yapayım ortaya da meze diye düşünmüştür e karşı tarafta bir şeyler getirecek oldu bitti diye düşünmüştür. Anneniz ne getireceğini söyleseydi tam olarak böyle iletişim kopukluğu olmazdı gibi geldi
Bizimde böyle gittiğimiz bir ev var. Bizde ona kendini yorma biz getirmez deriz oda çorba salata yapar biz ana yemek görürüz ne bileyim dışardan tavuk köfte felan alırız yenir. Öyle bir durum olabilir diye düşündümYani misafir yine misafirdir bir ana yemek yapmak gerekirben mi ince düşünüyorum bilemedim.
Bende öyle hissettim bilemiyorum onların evinde de olsa asla eli boş gitmeyiz. evin büyüğü hatırına gidiliyor zaten, ondan rahatsız mı oluyor bilemiyorum. Misafir yine misafirdir özellikle iftarda bı ana yemek gerekir gibi.Bencede kotu bir durum aksilik olsa bile insan soyler kusura bakmayin diye ve ya esi disardan pide birsey soyler. Bir daha gitmeyin bence
Yok anladım elbette bu da olur. Böyle de olur olmaz demiyorum biz böreği az götürmüş olsak, aç kalkılacak kıvamında idi. Durumu olmamasindan değil onu soruyorsanizBizimde böyle gittiğimiz bir ev var. Bizde ona kendini yorma biz getirmez deriz oda çorba salata yapar biz ana yemek görürüz ne bileyim dışardan tavuk köfte felan alırız yenir. Öyle bir durum olabilir diye düşündüm
Yani evine oruç açmaya gelen insana sadece çorba verilmez.
Kim ne derse desin. Yapamıyorsan çağırma yani.
Bence anneniz tam bir annelik yapmış ve sen yorulma falan demiştir. O da büyük ihtinalle çorba meze yapmış, ana yemegi de sizden beklemistirEvde yaşlı büyükleri var, evden çıkmıyor o yüzden ama uzun zamandır normalleri bu. Bende sordum dedim niye detaylı konuşmadınız ben bunu yaparım vs diye dedim, sormadım ne yaparsa kendi karar versin diye dediöyleli oldu
Tam olarak açın halinden anlayın dediyse demek kiDimi yani bunu kınamak gibi söylemiyorum... Bı kaygı duyardım ben aşikar bı eksiklik var tek borekle olmaz derdim kuru fasulye pilav bile olabilirdi
HahahaTam olarak açın halinden anlayın dediyse demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?