cadaloz kadın hemen oglunu aramış kendini ezdirme bir 2 gün bıdı bıdı ederler susarlar tavizverdikçe tepene binerlerkizlar merhaba bi onceki konumu yasak oldugu halde silmek zorunda kalmistim gorumcem baktigi icin bu yuzden hepinizden yorum yapanlardan tek tek ozur dilerim. Geleyim derdime ramazan basladigindan beri esimin akrabalarini kayibvalidemde agilamaktan evimde durup bi gun kendi ailemi agirlayamadim kayinvalidemde yemegi temizligi ben yapiyorum kendisi sagolsun hicbiseye el atmaz ki gelenlerde soyle geliyo bi gun kizi diger gun babasi ertesi gun evli kiziyla babasi tekrar ben cidden yoruldum artik bedenen ve kayinvalidem tarafindan istenmedigim icin ruhende yorgunum tek derdi islerini bana yaptirmak bu gun beni aradi yarin sabah gel isleri yap misafir cagirdim dedi bende anne artik evimde iftar yapmak istiyorum ayni misafirler agir bi yemege gerek yok yorgunum gelemicem dedim direk oglunu aramis laf sokmus surekli sikayet etmis beni esimde bana kizgin oyle laf edilmez diye sizce soyledigim ayip bi cumlemi
Kiymet bilmeyen birine az bile demis siniz. Bosverin dediniz artik cok geckizlar merhaba bi onceki konumu yasak oldugu halde silmek zorunda kalmistim gorumcem baktigi icin bu yuzden hepinizden yorum yapanlardan tek tek ozur dilerim. Geleyim derdime ramazan basladigindan beri esimin akrabalarini kayibvalidemde agilamaktan evimde durup bi gun kendi ailemi agirlayamadim kayinvalidemde yemegi temizligi ben yapiyorum kendisi sagolsun hicbiseye el atmaz ki gelenlerde soyle geliyo bi gun kizi diger gun babasi ertesi gun evli kiziyla babasi tekrar ben cidden yoruldum artik bedenen ve kayinvalidem tarafindan istenmedigim icin ruhende yorgunum tek derdi islerini bana yaptirmak bu gun beni aradi yarin sabah gel isleri yap misafir cagirdim dedi bende anne artik evimde iftar yapmak istiyorum ayni misafirler agir bi yemege gerek yok yorgunum gelemicem dedim direk oglunu aramis laf sokmus surekli sikayet etmis beni esimde bana kizgin oyle laf edilmez diye sizce soyledigim ayip bi cumlemi