Iftar daveti

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
30
kizlar merhaba bi onceki konumu yasak oldugu halde silmek zorunda kalmistim gorumcem baktigi icin bu yuzden hepinizden yorum yapanlardan tek tek ozur dilerim. Geleyim derdime ramazan basladigindan beri esimin akrabalarini kayibvalidemde agilamaktan evimde durup bi gun kendi ailemi agirlayamadim kayinvalidemde yemegi temizligi ben yapiyorum kendisi sagolsun hicbiseye el atmaz ki gelenlerde soyle geliyo bi gun kizi diger gun babasi ertesi gun evli kiziyla babasi tekrar ben cidden yoruldum artik bedenen ve kayinvalidem tarafindan istenmedigim icin ruhende yorgunum tek derdi islerini bana yaptirmak bu gun beni aradi yarin sabah gel isleri yap misafir cagirdim dedi bende anne artik evimde iftar yapmak istiyorum ayni misafirler agir bi yemege gerek yok yorgunum gelemicem dedim direk oglunu aramis laf sokmus surekli sikayet etmis beni esimde bana kizgin oyle laf edilmez diye sizce soyledigim ayip bi cumlemi

direk oğlunu araması ne saçma. ah bu kaynanalar. belki sert şekilde söylediyseniz ona kırılmıştır. yaşlı mı peki o yüzden mi bütün işleri sen yapıyorsun ya da başka çocuğu yok mu. ne rahat anneymiş valla oh.

Ee tamam oğlunu aramışta " oğluda her gün geliyor, yapıyor yapacağını, demek ki gerçekten yorgun artık. Hem mecbur değil anne " diyememiş mi ?

Eşiniz kaç defa sizin annenize gidip alışverişlerinde ya da işlerinde yardım etti acaba ? Ya da kaç defa gidip ellerini opup rızalarının gerektirdiği birşey yaptı ?

Bu yaptıkları zulum , ayıp.

Siz gerekeni demişsiniz. Arkasında durun sozunuzun. Eşinizle hiç tartışmaya girmeyin , değmez.. Eşinize bir sorun bakalım siz dur demezseniz o niye demiyor , yeter biraz dinlen diye ? Ayıp ya.

Gitme , yapma. .
nasıl alıştırırsan öyle gider. .
İyi demişsin tebrik ederim. .
Kocanı halledersin. .
başbaşa olmaolmak istiyorum de..

En başından bu kadar tepenize cikarmayacaksiniz. Bir sınır olmalı ve herkes haddini bilmeli. Sen hizmetçi misin çağırsın kızlarını yaptirsin temizliği. Ha iyi bir kadın olur seninde içinden gelir yaparsın. Ama hem seni sevmeyecek istemeyecek hem de kullanacak OH ne güzel valla. Vali şunu bilir şunu söylerim insan kendine verdiği değer kadar etrafından değer görür. Eşinizé de bu konuda taviz vermeyin. Yeter be erkeklerin ailesi el üstünde tutulacak kadınların ailesi 7 kat yabancı muamelesi görecek. Bazen okudukça hepsinin ağzına terlikle burası geliyor. Sinirlendim bak yine.

Kocaniz benim karım sizin misafirlerinizin kölesi mi diyememismi
Gecmisler olsun

cadaloz kadın hemen oglunu aramış kendini ezdirme bir 2 gün bıdı bıdı ederler susarlar tavizverdikçe tepene binerler

Kiymet bilmeyen birine az bile demis siniz. Bosverin dediniz artik cok gec dahada kendinizi evinizi esinizi ihmal etmenize gerek yok . Ustunuze duseni yapmissiniz belliki. Simdi keyifle misafir agirlayin evinizde

bu kv ler saglamken geline bu kadar yüklenmeyip hastalik zamanlarinada bisey biraksalar olmazmi

Kaynananın belaymış . Kırk yıl sırtında taşı bi kere indir senden kötüsü olmaz cinsinden. Bidahakine bişey yapacaksanız kocanı ilk önce güzelce ikna et ,arkana al. kayınvalide ne de Kocamın da haberi var de. Bide bu yolu dene. Kocanla ağız birliği ederseniz bişey diyemez bence. Herşey eşte bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…