Iftar daveti

Görümcen burdaki konunu araştıracagina gitsin annesine yemek yapsın bence kv oğlunu araması ayıp sen gidip yapmak zorunda değilsin sanki gelin almamısta hizmetçi almış misafir cagirmasini bilen ağırlamasinida bilsin

keske daha dolayli yoldan anlatsaydiniz gelemeyeceginizi.gitme gibi bi mecburiyetiniz yokken surekli gidip beklentiye girmelerine sebep sizsiniz nihayetinde ve kvvniz alisilagelmis ve aranizda nornallesmis bisey istiyr(kendince) lakin hep gidiyorken bi anda sak diye acik acik sebep sonuc yapinca haliyle o da kendini savunma ihtiyaci duymus. balik bastan kokmayaymis iiymis...

Bi dahaki ramazanda tavrını ilk günden koy.
Halil İbrahim Sofrasi gibi her gün her gün ne?

çok ayıp yaptığı hemde mübarek ramazan ayında...
bence işe gir çalış...

kimse de evdeki pısırık, ana kuzusu kocalarına bakmaz da herkes kaynanayı kötüler
sorun kaynana değil hanımlar kocanız

kesinlikle katılıyorum. dünyanın en kötü kaynanası olsa, eşlerimiz evimize karıştırmasa, arada dur diyebilseler biricik annelerine; onlar da hiçbir şey yapamazlar. kötülükleri kendilerine kalır.

kocan adam değilse kaynananın suçu ne benimde ağzıma bakıp bir dediğimi iki etmeyen karısını bana peşkeş çeken ayağıma köle eden adamı bende sonuna kadar kullanırım bir gün bana ters çıkarsa da direkt sahibini ararım..o yüzden önce kocanı adam etmen lazım..görümcende internette gelin neler yazıyor diye hafiyelik yapacağına madem azıcık kadın olsun gitsin anasına iki yemek yapsın densiz.

kizlar merhaba bi onceki konumu yasak oldugu halde silmek zorunda kalmistim gorumcem baktigi icin bu yuzden hepinizden yorum yapanlardan tek tek ozur dilerim. Geleyim derdime ramazan basladigindan beri esimin akrabalarini kayibvalidemde agilamaktan evimde durup bi gun kendi ailemi agirlayamadim kayinvalidemde yemegi temizligi ben yapiyorum kendisi sagolsun hicbiseye el atmaz ki gelenlerde soyle geliyo bi gun kizi diger gun babasi ertesi gun evli kiziyla babasi tekrar ben cidden yoruldum artik bedenen ve kayinvalidem tarafindan istenmedigim icin ruhende yorgunum tek derdi islerini bana yaptirmak bu gun beni aradi yarin sabah gel isleri yap misafir cagirdim dedi bende anne artik evimde iftar yapmak istiyorum ayni misafirler agir bi yemege gerek yok yorgunum gelemicem dedim direk oglunu aramis laf sokmus surekli sikayet etmis beni esimde bana kizgin oyle laf edilmez diye sizce soyledigim ayip bi cumlemi
sız bastan ıplerı onun elıne vermısınız kı...!!! ben ne gıder yemek yaparım ne temızlıgını yaparım kızları var yanı gorumcelerım onlar yapar, ayda bır zıyaretıne gıderım arada da ararım tabı ozel durumlarda hastalık vs olur ısler degısebılır harıcı hıc kasmam kendımı..
kendı evımın ısı bana yetıyor zaten, cok ıstıyorsa mısafır ağırlamak kendısı yapsın ısını bu kadar basıt :KK70:

Kendine bir hizmetci tutsun..

Utanmadan birde hemen oglunu ariyor , duc esinde gereken cevabi vermeliydi bidahada annesi aramazdi...

Yuhhh ya kayinvaliden kalkip kocana seni sikayet etmis kocanda sadece dinlemis mi ?
Canm sorun kaynvaliden degil ki kocan.
anne yeter artk karimda yoruldu gelmek istemiyosa ben karisamam diyememis mi

Her gün kayınvalideye gidip temizliğini ve yemeğini yapmak? Valla bravo... Gelen kişilerin de aynı olması ayrıca sinir bozucu...

abooo ne zor isler yaa ..ben kv bi kac ay dayanamadim..bravo gercekten..iyi etmissin...kaynanan 1. pislik..2. pislik ise esin...kv sikayet etmis kocanda sana bu yuzden kizmis..cok merakliysa esin kendi gidip yapsin anasinin yemegini...

Neden boyle alistirdiniz ki kayinvalidenizi? Sizinn eviniz ayri sonucta mecbur değilsiniz onun misafirlerini agirlayip hizmet etmeye. Zaten gelen misafir hep ayniymis kiziymis, madem oyle kizi onceden gelip temizligi yemegi yapsin bu nasil bisey yaa...

Gelin değil sanki köle alıyorlar. Aaa bahane uydurmana bile gerek yok. Kızı gitsin yapsın. Asıl sorun bu konuda sana kızan kocan. Anasına çooook düşkünse bitane yardımcı tutsun. Cahil insan diye bunlara deerim ben. Kusura bakma.

sen en başından kırmayıp gittiğin için alışmışlar. bi kere gitmeyince kötü ilan ediyorlar seni. sanki o iş senin görev ve vazifendi de sen yapmadın gibi bi durum oluşmuş. bu algıyı silmek kolay olmayacak ama bundan sonra hastalık haricinde kimsenin evine temizliğe gitme sakın.

Gorumceee bu lafim sana: gelininiz hizmetçi değil az annene yardimci ol.Annenede mübarek günde yuva huzuru bozmasin deyiver.Kardesine diyecek söz yok ama sor niye karisini ezdiriyor

Canim sana gelince doğru olanı yapmışsın
Mesafeni koru

X