- 29 Ağustos 2013
- 1.545
- 336
- 148
peki sana hister. yapıldıgında ne dedı doktor ? korun falan dedimi yoksa sen mı bekledın 3 ay ? yaa yüzümü güğldürdün Allah razı olsun. bebişimizle veya gebeliğinle ilgili sıkıntı war mı ?
benim ameliyatımı rahim nakli yapan prof yaptı yani cidden doktorum bu konuda uzman perinatolog ve uzmanlığı bu alanda.. ben ameliyat olmadan önce testlerimi oldum sonra ameliyatımı yaptı 1 saat sürmüş ben tam bayıtıldım uyandığımda hiç bir şey hissetmedim sanki adet oluyormuşum gibi 1 hafta kanamam oldu zaten doktorum aynı adet olacaksın dedi ve o dönem hormon yükledi bana ki vücudum hemen toparlasın diye.. bir ay sonra adetimi gördüm doktor o zaman hemen folik asite başlattı arkasından iki ay daha korunun tam kapansın yara dedi ki rahim hemen yaralarını iyileştiren tek organmış o ne olur ne olmaz diye korundurdu bizi.. ama katiyen doğum kontrol hapsız korundum yasaktı o .. ve korunmayı bırakır bırakmaz gebe kaldım doktorumu hemen aradım ve o zaman diyordu hemen gebe kalacaksın diye.. darısı başına sorun olursa sor