Düşün canım benim perde aman aman kalın çıkmadı eni bir karış ama kalınlığı çok ince 1 cm civarındaydı ve heyet raporumda gebeliği %70 engeller diye yazıyordu ilk kontrolümde.. ve kan akışı olmuyor o bölgede bebek embriyo halindeyken buraya tutunmaya çalışıyor çünkü damar bulup beslenmeye başlamalı ama o salak perde de damar yok sadece kılcal damarlar var o da bebeğin tutunması için çok küçük böylelikle daha gebe kalmadan embriyo oluşamadan senin vücudunu terk ediyor. bende başta olmak istemedim ameliyatı.. gebe kalamayan ben 3 ayda kaldım bi de bu kadar diretmek boşuna... benden demesi ama yine doktoruma sorucam neticede hep bu konulardan konuşuyoruz zaten.. yazıcam o zaman
canım benim çok teşekkür ederim. ben kadın doğum hemşireliğinde doktora yapıyorum. her şeyi fazlasıyla biliyorum ama iş kendi başıma gelince ne yapacağımı bilemiyorum işte. benimkide septum işte galiba doktor histereskopi ile alttan yakarak temizleriz dedi. ben gözümü karartıp ameliyat olacağım ama eşim hiç ikna olmuyor. senin yumurtan büyümüyor sen niye bıçak altına yatacaksın diyor. onunlada çatışmadayız hala bu ay adet olunca doktorumla iyice konuşacağım bakalım. ilgin içinde çok teşekkür ederim