İffetsiz komşu hakkında... Ne yapmalıyım?

Namus bekçisi olarak mı atadılar sizi oraya? İstediğini içer, istediği ile yatar kalkar. Erkek misafirinizin ya da kardeşinizin binadaki asker çocuğun kadının davetkar tutumuna kayıtsız kalıp kalmaması da onların bileceği bir şey. Siz gürültü için şikayetçi olabilirsiniz. Bunun için binadaki diğer rahatsız olanlarla beraber ilk önce kadınla konuşmalısınız. Belki de kadının aradığı tatlı bir söz, güler bir yüzdür. Çözülmedi ise yönetimle polisle zabıtayla halledersiniz artık.

siz de maşallah pek edeplisiniz ama kadın hakkında tüm malumata sahipsiniz. Dedikodusu çok dönüyor belli ki

Namus bekçisi olarak mı atadılar sizi oraya? İstediğini içer, istediği ile yatar kalkar. Erkek misafirinizin ya da kardeşinizin binadaki asker çocuğun kadının davetkar tutumuna kayıtsız kalıp kalmaması da onların bileceği bir şey. Siz gürültü için şikayetçi olabilirsiniz. Bunun için binadaki diğer rahatsız olanlarla beraber ilk önce kadınla konuşmalısınız. Belki de kadının aradığı tatlı bir söz, güler bir yüzdür. Çözülmedi ise yönetimle polisle zabıtayla halledersiniz artık.

siz de maşallah pek edeplisiniz ama kadın hakkında tüm malumata sahipsiniz. Dedikodusu çok dönüyor belli ki

yalnız konu eskiymiş. Nasıl da atladım 🙈🙈

dedikodu yapsaydım bütün apartman durumu bilirdi ne demek? yani gürültüyü bütün apt. duyuyordur zaten, e diger davranişlar da sizin balkondan, kapı aralığından gördüğünüz duyduklarınizdan ibaretse, kadın da anlattığınız kadar rahatsa bunları da bütün apt. görüyor duyuyordur zaten? yani sizin bu kadınla ilgili başka bir bilginiz mi var anlamadım? sizden başka hiçkimsenin bu kadar rahatsız olmaması da ilginc
Piraye :KK57: :KK57:

Neyse ki konuları okumadan tarihine bakma huyum var :KK70:

dedikodu yapsaydım bütün apartman durumu bilirdi ne demek? yani gürültüyü bütün apt. duyuyordur zaten, e diger davranişlar da sizin balkondan, kapı aralığından gördüğünüz duyduklarınizdan ibaretse, kadın da anlattığınız kadar rahatsa bunları da bütün apt. görüyor duyuyordur zaten? yani sizin bu kadınla ilgili başka bir bilginiz mi var anlamadım? sizden başka hiçkimsenin bu kadar rahatsız olmaması da ilginc
Piraye konu sekiz yaşında 😂

Benim de bir konumu hortlatır mısın Piraye 😊

Eğer bir insan sorununa çare arıyorsa gider muhatabı yani rahatsız olduğu komşusuyla konuşur.
Kalkıp burada hiç tanımadığımız bir bayanı bize şikayet etmez, açıkcası kadın metreste olsa
kötü kadında olsa beni ilgilendirmiyor.
Niye ayrıntısı ile başkasının hayatını araştırayım, banane ki.
Eğer rahatsızsam gider insan gibi yüzüne söylerim, şikayetimi belirtirim
olmadı hukuki yollara başvururum.

Üstelik bana saçmaladığımı söylemişsiniz, burada herkes görüşünü belirtebilir.
Benim görüş belirtmem sizi rahatsız ediyorsa beni ignore edin, çünkü bana saçmalıyorsun şeklinde
hakarete giren bir uslüpla konuşma hakkına sahip değilsiniz.

Adamın evli olup olmadığını bilmiyorum evliyse ve metresi varsa takdir etmiyorum tabiki,
ama beni ilgilendirmez.
Burada kimse kimsenin yargıcı değil. Gürültüden rahatsızım demiş konu sahibi, o halde gürültüyü önlemeye
çalışmalı.Konu sahibinin yazdıkları dedikoduya girer evet ve bu görüşüm kim ne derse desin değişmeyecek.
İsterse bin kişi aksini düşünebilir, beni rahatsız etmez.
Yeterki karşımızdakini, saçmalama şeklindeki kelimelerle rencide etmeyelim.

Bir de : bana içeriğinde 'saçmalıyorsun' diye hitap ettiğiniz mesaji bazı arkadaşlar beğenmiş, kendilerine
teşekkür ediyorum. Demek ki bir insanın bir başka insana saçmalıyorsun demesi alkışa değermiş!!

Sizinle ayni görüste olmak zorunda degilim.
Ilk mesajinizda kadina iffetsiz diyen sizsiniz.
Erkekleri ayartmaya calistigini söyleyen sizsiniz.
Metres kelimesini kullanan sizsiniz.
Ve aslin asil sorunun gürültü oldugunu söyleyende sizsiniz.

Insanlarin dedikodusunu yapmayin bir.
Kimin iffetli kimin iffetsiz olacagina siz karar vermiyorsunuz iki.
Sizinle ayni fikirde olunmadiginda sizde cirkeflesiyorsunuz bu da üc.
( bana sacmaliyorsun dediniz diye bende cirkeflesiyorsunuz demek
istedim. icimden geldi )
Metrese metres denir mahmut mu diyecekti. Metresse de iffetsizdir de. Yanlış bir şey söylememiş ki. Siz niye şeytanın avukatlığını yapıyosunuz?

Bi sazan da benim. Konu eskiymiş. :işsiz:

Bu kk bazen beni çok şaşırtıyor. İki bekar insanın yaptıkları kimseyi ilgilendirmez. Bunun dışında kimse metreslere vs saygı duymak zorunda değil.

Bu eski konular niye çıkmaya başladı alt tarafta yahu ne saçma bir uygulama.
Konuyu evlendirsek çocuğu okula başlardı şimdiye kadar😂
Evlenir evlenmez çocuk yapılmamalı. İlk önce evlilik oturmalı ondan sonra çocuk düşünülmeli dkjidlsjkdsifkjldis

X