- 4 Eylül 2011
- 19.174
- 67.645
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.561
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsunçok teşekkür ederim canım sağol ben iyiyim şükürler olsun annmede iyi bugün taburcu oldu aldim yanıma iyileşene kadar bakacağım annecigime
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsunçok teşekkür ederim canım sağol ben iyiyim şükürler olsun annmede iyi bugün taburcu oldu aldim yanıma iyileşene kadar bakacağım annecigime
Estağfurullah canım önce sağlık çok geçmiş olsun cnmIkra meyra bu hafta tartı resmi paylaşamayacagm haftaya inşallah devam edeceğim listeden çıkarma lütfen
Çok sevindim ne güzel dahada iyi olur inşallahçok teşekkür ederim canım sağol ben iyiyim şükürler olsun annmede iyi bugün taburcu oldu aldim yanıma iyileşene kadar bakacağım annecigime
İnşallah canım. Ben çok yavaş veriyorum. Ay sonuna kadar 65 olmak istiyorum ama bakalım.tebrikler canım burda hızlancaksın bence
Bugün hep dışarıdaydım unutmuşum. 57,7 kilom görüntü çekmedim
Duku tebrikler tatlım -1 kilo ile şampiyon oldun haftaya bol eksiler olsun kızlar Eki Görüntüle 2866222
Yazıyorum kaptanım. Unuttum kusura bakmayın.
70.1 sabah tartilmistim, gerekirse yarın tartilip foto çekeyim.
Inşallah canim ben her zaman 60 a kadar hızlı gelir ondan sonra veremezdim bu sene malesef olmuyor korona geçirdim aralık ayında ondan sonra toparlayamadım valla adet de olacam açlık bastırıyor ama kalktım kahve yaptım.sodayla ictim sırf tartım bu sefer63 u görsün diyeİnşallah canım. Ben çok yavaş veriyorum. Ay sonuna kadar 65 olmak istiyorum ama bakalım.
Ellerine sağlık canımDuku tebrikler tatlım -1 kilo ile şampiyon oldun haftaya bol eksiler olsun kızlar Eki Görüntüle 2866222
Henüz derkenHala yürüyüşe başlayamadım beni motive edin adostlaaar
Allahtan henüz kilo da almıyorum.
Tebrikler bosuma geldin kolla kendini geliyorumTeşekkür ederim canım emeğine sağlık. Hepinize bol eksiler olsun
Eve döndüğümden bu yana diyete de başlayamadım onu demek istedim ama biran önce başlamam gerekiyor hem diyet hem yürüyüşeGünaydın hanımlar
Geçen hafta boya badana düğün alışverişi derken çok yoğun ve yorucu oldu. Zayi olmuş bir hafta benim için. Bugün de hasta oldum pert durumdayım anlayacağınız. Bu hafta daha güzel bir sonuç olsun inşallah
Ellerine sağlık canım
Henüz derken
Tebrikler bosuma geldin kolla kendini geliyorum