- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #9.321
Bunu yarın düşünüyorum yapabilirsen ödem var regl yakın pazartesi salı olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bol eksiler olsun canim yulaflı tarifler deneyin yulaf lapasi tarifler deneyin krepler deneyin bazen et köfte salata ayran tüketinSelam kizlar bol bol eksilerimiz olur insallah hepimiz icin bende basladim oruc diyetine kiloda veriyorum lakin benim sabah kahvaltim hep standart artik gina geldi hergun yumurta ve avokadoyu zorla yiyorum baska nasil ne sekil yiyebilirim
Güzel sonuçlar alırsın inşallah canım. Bol bol eksiler olsunMerhaba arkadaşlar
Dün 3 günlük de yoksun 2. Günüydü ve baya zorlandım. Özellikle haşlanmış yumurta akşam yiyemedim onun yeri e bir kase salata ve 1 dilim peynir yedim. İnşallah bu değişiklik çok etkilemez.
Bugün son gününü yapıyorum 2 saatte bir sütlü yeşil çay içmeye devam. Yarın tartiya nasıl yansıyacak bakalım.
ben kapya biberi tost makinasında hafif öldürüyorum, yanında havuç rendesi, ceviz en önemlisi kolajen içiyorumSelam kizlar bol bol eksilerimiz olur insallah hepimiz icin bende basladim oruc diyetine kiloda veriyorum lakin benim sabah kahvaltim hep standart artik gina geldi hergun yumurta ve avokadoyu zorla yiyorum baska nasil ne sekil yiyebilirim
Ben yumurta salatası yapıyorum hem yeşillik hem yumurta hem ekşi hem lezzetliSelam kizlar bol bol eksilerimiz olur insallah hepimiz icin bende basladim oruc diyetine kiloda veriyorum lakin benim sabah kahvaltim hep standart artik gina geldi hergun yumurta ve avokadoyu zorla yiyorum baska nasil ne sekil yiyebilirim
Merhaba hoş geldiniz yarın baskül günü paylaşım yapın ilk başlangıç kilo ve hedefinizi yazalımMerhaba herkese. Bende bu gün başladım aralıklı oruca inşallah hepimiz zayıflayıb istediğimiz kiloya ulaşırız
67 kiloyum 23 yaşındayım doğum sonrası kilolarımdan kurtulamıyorum inşallah aralıklı orucla kurtulucam. Herkese başarılar
Yarın miii amaninMerhaba hoş geldiniz yarın baskül günü paylaşım yapın ilk başlangıç kilo ve hedefinizi yazalım
Baskül ne? Ve buraya mı yazayım?Merhaba hoş geldiniz yarın baskül günü paylaşım yapın ilk başlangıç kilo ve hedefinizi yazalım
Tartı günü. Evet buraya yazılacak.Baskül ne? Ve buraya mı yazayım?
Hoşgeldiniz.Bol eksiler olsunMerhaba herkese. Bende bu gün başladım aralıklı oruca inşallah hepimiz zayıflayıb istediğimiz kiloya ulaşırız
67 kiloyum 23 yaşındayım doğum sonrası kilolarımdan kurtulamıyorum inşallah aralıklı orucla kurtulucam. Herkese başarılar
Kolajenin etkileri faydaları neler sizceben kapya biberi tost makinasında hafif öldürüyorum, yanında havuç rendesi, ceviz en önemlisi kolajen içiyorum
Tartım yok anca eltimlere gittiğimde tartılıyorumTartı günü. Evet buraya yazılacak.
Amin..Hoşgeldiniz.Bol eksiler olsun
Kolajenin etkileri faydaları neler sizce
Yarın sabah tartılıp kilomu paylaşacağım. Hala annemdeyim. Birdahaki pazartesi evde olmuş olacağım. Bir de 20 günde regl oldum. Kilo konusunda hepten yüksek çıkabilirim ama yine de sabah tartılıp paylaşırım. Eve dönünce de eski düzenime dönerim inşallah. Beni yeniden motive edersiniz artık yoksa hemen başlamak zor oluyorMerhaba arkadaşlar bu hafta hepimiz artı napiyoruz tam gaz devam diyoruz haftaya bol eksiler olsun Eki Görüntüle 2851632
Adres kötüymüşTartım yok anca eltimlere gittiğimde tartılıyorum