- 8 Şubat 2021
- 163
- 594
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #7.681
Teşekkür ederim canım içiyorum hazırladım bu sabahYeşil çay kiraz sapı çay ödem için bol su da atar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım içiyorum hazırladım bu sabahYeşil çay kiraz sapı çay ödem için bol su da atar canım
Eğer bu detoks güzel sonuç verirse ben de başlayacağım merakla bekliyorum yarınıDün giremedim
Nasılsınız canlar
Dünden detoks menüm Ben devam ediyorum
Merhaba hoş geldiniz yarın baskül günü paylaşım yaparsınız son hedifinizi yazın listeye ekliyecegim tatlım menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz her cuma baskül günümüz bol eksiler olsun başarılarHoşbuldum akşam 9da çay saatinde çok abartmistim o saati başlangıç kabul edip bugün 15.00 e kadar bekleme kararı verdim.bu saat oldu enteresan şekilde hiç zorlanmadım.ac değilim.su çay içtim.4km kadar yürüdüm.haftaya pazar gününe kadar tartıya çıkmayı düşünmüyorum.cok heveslendim kızlar yorumlarınızı okudukça.
Ben de beklemedeyimEğer bu detoks güzel sonuç verirse ben de başlayacağım merakla bekliyorum yarını
Teşekkür ederim Amin hepimizin azmi daim olsun. Rica ederim. Umarım faydasını görürsün canım.Tebrik ederim daim olsun azminiz yarın sabah hazırlayacağım çok teşekkür ederim
Hoşgeldiniz. Sağlıklı bir şekilde hedefinize ulaşmanızı dilerimSelam herkese.surekli kafama takılan kilolarimdan bugün artık kurtulmaya karar verdim.aralikli diyeti bende deneyeceğim.
34 yaşındayım
1.69 boyum
Maalesef 67 kilom
Hedefim 52.
Öğretmenim ve bu süreçte olabildiğince evdeyim.pandi sebebiyle kendimi yemeye vermiş durumdayım.2 sezaryen doğum yaptım ve maalesef kalıp bir göbeğim var.Bu göbekten kurtulmaya karar verdim.sizlerin paylaşımları beni daha da kamciladi.umarim basarabilirim.
Hepinize kolaylıklar diliyorum
İlk hafta denememi gerceklestirip aranızda net verilerle takibe katılmak istiyorum
İyiyiz canım. Sen nasılsın. Güzel gidiyorsun etkili olursa bende haftaya denemek istiyorumDün giremedim
Nasılsınız canlar
Dünden detoks menüm Ben devam ediyorum
Sizde güzel gidiyorsunuz. Haftaya bu detoksu deneyecek 3 kişi varız galiba nissssBen de beklemedeyim
Kendim cesaret edemedim açıkçası
cok sıkınca 3 verip 5 aldığım için sessiz kaldım
bir yola Girdim sasmiyim da fazla vermesem de olur dedim
ama duraklama dönemim olursa detokscularin sonucuna gore deneyebilirim
Ay ben de bakalım kızlar memnun olursa sonuçtan biz de pazartesi salı çarşamba yapalım canım. Duku da istiyorBen de beklemedeyim
Kendim cesaret edemedim açıkçası
cok sıkınca 3 verip 5 aldığım için sessiz kaldım
bir yola Girdim sasmiyim da fazla vermesem de olur dedim
ama duraklama dönemim olursa detokscularin sonucuna gore deneyebilirim
Tebrik ederimGünaydın arkadaşlar bu hafta -1.350
Teşekkür ederimmTebrik ederim