- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #6.581
Son hedefiniz kaç resim olarak paylaşım olmalı bol eksiler olsunGunaydin arkadaslar kilo bildirimi yapayım gitsin kilolar sizlerle basaricam eminim
Kilom 70.3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son hedefiniz kaç resim olarak paylaşım olmalı bol eksiler olsunGunaydin arkadaslar kilo bildirimi yapayım gitsin kilolar sizlerle basaricam eminim
Kilom 70.3
Süper -2 kilo bol eksiler olsunGünaydın güzelikler
Resimli yapmaya çalışın kameraya tıklayın birde öyle çekip paylaşın galeriden olmuyorsa yada Google'dan girin yapanlar oldu öyle bol eksiler olsunHerkese günaydın.
Geçen hafta:68.8
Bugün:67.4
Fark:1.4kg
Hedef:56
Ben bu fotoğraf eklemeyi bir türlü yapamadım. Dosya ekleme kısmı da açılmıyor üstteki kareyi tıklayıncada fotoğrafı sürükle veya bırak yazıyor ama hiçbir şekilde ekleme yapmıyor yada ben yapamıyorum
Resimli baskül paylaşımı yaparsanız sevinirim bol eksiler olsunGunaydin ben de artik tam olarak basliyorum.
Bugunku kilo 68.8 ( regl olacagim icin biraz odem oldugunu dusunuyorum)
Hedef kilo 60
Haftada 1 kiloya yakin vermek istiyorum.
Haftada en az 4 gun spor yapilacak.
Gunde en az 2.5 lt su icilecek.
Su anki hayat tempomda yapabilecegim ilk etapta 16/8 ve 14/10 olacak. Bir de insulin direncim oldugu icin ilk seferden sert baslamak istemiyorum.
Insallah beraber hedefimize ulasiriz
inşalah 57,3 olur bakalım :)Süper hedef az kaldı haftaya 57.3 biter
Teşekkür ederimSüper -2 kilo bol eksiler olsun
Ben bilmiyordum, ilk ogunu yaptim su ve cay da ictim ama tartilayim hemen, onu atayim artik yapacak bir sey yok bu seferlik boyle olsunResimli baskül paylaşımı yaparsanız sevinirim bol eksiler olsun
Şimdi yapabildim teşekkür edrimHerkese günaydın.
Geçen hafta:68.8
Bugün:67.4
Fark:1.4kg
Hedef:56
Ben bu fotoğraf eklemeyi bir türlü yapamadım. Dosya ekleme kısmı da açılmıyor üstteki kareyi tıklayıncada fotoğrafı sürükle veya bırak yazıyor ama hiçbir şekilde ekleme yapmıyor yada ben yapamıyorum
Son hedefinizi yazın bol eksiler olsunGünaydın kızlar. İlk tartı fotoğrafımla kolları sıvayıp başlıyorum zayıflama yolculuğuma.
Eki Görüntüle 2759238
Akşam menülerimle karşınızda olurum
Canom sen hemissin tabiki olucak artı bajnaz az artıyor+500 her hafta böyle olursa işim zor.
Tamam canim haftaya öyle olursa mutlu oluruz ilk sayfamızda yazıyor kurallarBen bilmiyordum, ilk ogunu yaptim su ve cay da ictim ama tartilayim hemen, onu atayim artik yapacak bir sey yok bu seferlik boyle olsun