- 12 Aralık 2015
- 19.669
- 27.141
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #6.601
Teşekkür ederim canım paylaşım için ilk sayfamızda kurallarimiza uyarsak çok mutlu oluruzŞimdi yapabildim teşekkür edrim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım paylaşım için ilk sayfamızda kurallarimiza uyarsak çok mutlu oluruzŞimdi yapabildim teşekkür edrim
Tamam canim 68.8 kabul ettim artık haftaya görselli bildirim için mutlu olurumEkledim ben de.
kizlar geç kaldım bende bu hfta çok veremedim bu aç karnina diyetisyene tok gittim onu da atmama gerek yok 1 .10 gram yağdan vermişim ödem çıktı yarimkilo ödem çayı verdi bu hfta çok ilaç içtim biliyodum ödem olucağını ama yağdan vermk çok mutlu etti beni
Son hedefim 60 canım. Umarım hedefime ulaşabilirimSon hedefinizi yazın bol eksiler olsun
bende 60 hedefledim hepberaber ulaşırız umarımmSon hedefim 60 canım. Umarım hedefime ulaşabilirim
Çok az değilmi yediklerini,afiyet olsun çok severim bendeİyi akşamlar
Öğle 14:30 gibi 7 adet mercimek köftesi ve marul yedim
Akşam yemeği yemeyeceğim sıkıntı olsun istemiyorum
3 litre su içildi ve 1 saat yürüyüş yapıldı.
Gerçekten mi ? tanesi 110 kalori diye gördüm başka birşey yemeye korktum açıkçası gram gram verdiğim için tartıda artı görmek istemedim.Çok az değilmi yediklerini,afiyet olsun çok severim bende