- 4 Aralık 2017
- 551
- 1.526
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #6.321
Menü çok güzel afiyet olsun canım. Yeşil içecek maydanoz kürü müEki Görüntüle 2754814
Toplam 2 dilim ekmek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Menü çok güzel afiyet olsun canım. Yeşil içecek maydanoz kürü müEki Görüntüle 2754814
Toplam 2 dilim ekmek
Maydonoz ispanak limon elma zencefil ve 1 bardak su canimMenü çok güzel afiyet olsun canım. Yeşil içecek maydanoz kürü mü
Teşekkürler canım. Bende maydanoz limon kürü yapıyorum. Onun için sordumMaydonoz ispanak limon elma zencefil ve 1 bardak su canim
Aa super insallah bu özel günde hedefe ulaşırızBenimde 9 martta hedef belirledim oğlumun 1 yaş doğum günü
Bunu ben de denemek istiyorum etkisi nasil senceMaydonoz ispanak limon elma zencefil ve 1 bardak su canim
Etkili ödem ve yağ yakıyorBunu ben de denemek istiyorum etkisi nasil sence
çay ve kahveyi çok şükür şekersiz tüketiyorum ama akşam en son çayın yanında 1 adet lokum yedim karnım çok acıkınca onunla bastırdımSüper menü yatana kadar bitki caylar şekersiz çay kahve tüketimi yaparsan açlığını bastirabilirsin
Ben dün başladımBunu ben de denemek istiyorum etkisi nasil sence
teşekkür ederimCok guzel bi fark. Tebrikler
inşallah canım1.5 ayda normal canım. Ama sen en kısa zamanda verirsin inanıyorum.
İnşallah o mutlu gününde istediğin hedefe ulaşırsın canım. Oğluşada hayırlı sağlıklı mutlu yaşlar dilerim
Tebrik ederim canım En kısa zamanda sağlıkla isteğin kiloya ulaşırsın .Sende iyikivarsın canım. Birbirimize destek olarak hep birlikte hedefimize ulaşacağız İnşallah.
Tebrik ederim inşallah istediğin kiloya kavuşursun cancağızım
Günaydın arastirdigimda şöyle birsey buldum canım .günaydın kizlar bugün size bi konu ile ilgili danışmak ıstiyorum anlatiyim hemen oğlum geceleri hiç uyumuyor doktora gotrduk uyku terörü varmış gece bni de uyutmuyor bnde sürekli ayakta olunca canım hep tatlı istiyor dün gece çikolatalı gofret yedm dayanmdm saat 4 tu ama sonra ağladım sinirden ndn ağladım her gece tatlı yemek istyrm uyumayinca enazından sinirli olmuyorum uykusuz kalınca yorgun hissediyorum kendimi çikolata boş enerji veriyor bilyrm çok uzattım yani ben geceleri kendime nasl engel olcam blmyrm bna bir fikir söyleyin canlar
aynen bnm pskljk galiba uykusuzluk mutsuzluk oluyor ciklota yiyince mutlu oluyorumGünaydın arastirdigimda şöyle birsey buldum canım .
Eki Görüntüle 2755085
Tarçınlı kahve tüketin yatmadan önce şeker isteğini önüne geçer canımgünaydın kizlar bugün size bi konu ile ilgili danışmak ıstiyorum anlatiyim hemen oğlum geceleri hiç uyumuyor doktora gotrduk uyku terörü varmış gece bni de uyutmuyor bnde sürekli ayakta olunca canım hep tatlı istiyor dün gece çikolatalı gofret yedm dayanmdm saat 4 tu ama sonra ağladım sinirden ndn ağladım her gece tatlı yemek istyrm uyumayinca enazından sinirli olmuyorum uykusuz kalınca yorgun hissediyorum kendimi çikolata boş enerji veriyor bilyrm çok uzattım yani ben geceleri kendime nasl engel olcam blmyrm bna bir fikir söyleyin canlar
teşekkür ederim canım denicem daha önce hiç tarçınla içmedimTarçınlı kahve tüketin yatmadan önce şeker isteğini önüne geçer canım