- 22 Eylül 2021
- 154
- 330
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.781
Bel iyide simitleri bi gitse oh cekicem zamanla artıkBende ölçüme inanıyorum. Kastan ya da sudan gitmesin en önemlisi yağı ne kadar kasa cervirdigimiz tebrik ederim özellikle belden çok guzel gitmis. Benimde ölçüm.defterim var geçen dayanamayıp ölçtüm ama ekim 15 e saklıyorum.kendimi.
Ergenlikten beri kilo sorunu olunca ömrün aç geciyor. Ah ne var yiyip kilo alamayanlardan olaydikayşe aba var kıbrıslı aynısını o da diyor canim benden şikayetçi gitmesin
Olsun sen devam et cnm haftaya bol eksiler olurYarın tartıdan hiç umudum yok kızlar regl olduğum için ödem olmuştur hem de biraz bu hafta kaçırdım ama asla pes etmek yok
Omad ne demek acabamerhaba dün omad yaptım :)
saat 13,45 te bir şeftali yedim
14.00 te bir döner dürüm yedim ve 2,5 lt su içtim çay kahve ve bitki çayı ile günü kapadım ...
İnşallah canım benim sen bu hafta süperdin sen de çok güzel bi sonuç bekliyorum yarınOlsun sen devam et cnm haftaya bol eksiler olur
Tek öğün beslenme demekOmad ne demek acaba
Ayyy keşke reglim canım aslında düzensiz oldu bu ayİnşallah canım benim sen bu hafta süperdin sen de çok güzel bi sonuç bekliyorum yarın
Bu lifalif yulafmi acaba oysa sütle pişirilmiş şekilde mi yiyorsunBugünkü menüm
Sabah (12:00) 1 muz, 1 elma
Ara (14:15) 1 kase sütlü lifalif
Akşam (17:45) 3 fıstık ezmeli karabuğday patlağı
İçecek: 3 lt su, Türk kahvesi, yeşil çay
Spor: 1 saat reformer
Yulaf canım. İçinde kuru meyveler de var. Soğuk sütle yapıyorum benBu lifalif yulafmi acaba oysa sütle pişirilmiş şekilde mi yiyorsun
Ilkkez aldım pişir sütle dediler öyle kötü olduki anlatamam cikaricaktim neredeyse soğuk deneyim bide tsklerYulaf canım. İçinde kuru meyveler de var. Soğuk sütle yapıyorum ben
Evet o şekild e kötü oluyorIlkkez aldım pişir sütle dediler öyle kötü olduki anlatamam cikaricaktim neredeyse soğuk deneyim bide tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?