- 22 Eylül 2021
- 154
- 330
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.701
Hg cnm bol eksilerMerhaba ben yeni üye oldum, lütfen beni de aralıklı oruç programınıza alır mısınız?
Orucluyken vitamin alınabiliyor canimKızlar ben demir şurubu kullanıyorum sabah akşam sizce oruçluyken içsem olurmuki ya
Tesekkür ediyorum canım hoşbuldumHg cnm bol eksiler
Tesekkür ediyorum canım hoşbuldumHg cnm bol eksiler
Bende yaptım 14:00 ile 15:00 arası yedim akşama bırakmadan günlük 800-900 kalori aldım bende protein salata meyve şeklinde aldım 3-4 gün yaptım şimdi 20 saat açlık başlattımTek öğün yiyorum onda da protein de alıyorum karbonhidratta. Internetten bakiyorum kalori miktarlarına 500 700 arası onu gecmemeye çalışıyorum. Meyve yiyorum bi tane. Meyve yemezsen ceviz ve kuru incir. Akşam 5 6 gibi tam belli olmuyor. Kahve Çay serbest. Bol su. Bu kadar benim yaptığım. Daha fazla kalori alınması gerektiğini söyleyenler var ama ben idare ediyorum dediğim gibi. 3 gün sonra alışıyorsunuz. Ben 8 16 ya geceyim dedim. amaaan sonra 2 domates için değmez diyip devam ediyorum. Haftada min. 3 gün uygulamayı düşünüyorum. Kalanlar 8 16
Merhaba hoş geldiniz aramızaMerhaba ben yeni üye oldum, lütfen beni de aralıklı oruç programınıza alır mısınız?
Ben okadar erken yersem gece acıkıp UyuyamiyorumBende yaptım 14:00 ile 15:00 arası yedim akşama bırakmadan günlük 800-900 kalori aldım bende protein salata meyve şeklinde aldım 3-4 gün yaptım şimdi 20 saat açlık başlattım
Bende 20 / 4 e geçtim çok rahat geçti belki haftaya omad a geçebilirim hiç açlık yok ama suyu kisitladi biraz içerken zorlandımBu listeyi yapıyorum20 saat açlık 4 saat beslenme Eki Görüntüle 2923242
Tesekkür ediyorum hoşbuldumMerhaba hoş geldiniz aramızacuma günü baskül paylaşıp başlangıç kilo ve son hedefinizi yazın menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsun
Ne güzel yemek yemeye başlamışsın sevindimGünaydın
Dun canım yumurta çekmişti yiyrmemistim dedim bugün gömeyimNe güzel yemek yemeye başlamışsın sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?