İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bugünüm; 17/7
Sabah limonlu ılık su, türk kahvesi
leslie burn body fat 3 mile yaptım.
Ilk öğün; 3 şekerpare, 3 köfte, 5 yaprak sarma, 1 servis kaşığı zeytinyağlı patlıcan yemeği, 1yk süzme yoğurt.
Akşama kadar zencefil çayı, kahve ve su içeceğim.
Akşam büsbüyük bi bardak ayranla kapanış.

Merhaba:)
Öncelikle herkesin istediği kiloya en kısa zamanda sağlıkla kavuşmasını diliyorum:)

Grupta hipotroidi haşimatosu olan var mı ve bu IF beslenme şekliyle sonuç alabildi mi merak ediyorum.
Haşimato hastasıyım ve yeni bu tip beslenmeye başladım umutluyum ama diyet deneyimlerim çok parlak değil Açıkçası evet ben de senin gibiyim ama harika kilolar veriyorum denmesine çok ihtiyacım var:)

Günün yıldızlarına yıldız eklenmiştir tebrikler kızlar kalp alanlarada tebrikler sabit kalanlarada ❤ eklenmiştir bol eksiler kızlar

Hiç duymadım ama gun içinde beslenme dili yapıyoruz saati siz belirleyin drnuza danış çok geçmiş olsun

Benim saat dilimim beslenmede

8 saatla başladım sabah 10.30 dan başlayıp 18.30 kadar dengeli beslenme 18.30 dan sonra sadece sıvı alımı serbes

Sıvı alımı Yasak olanlar
Süt ayran şekerli çaylar kahveler meyve suları
Asitli içecekler

Sıvı alımı serbes

Bol su sade maden suyu doga çaylar
Şekersiz çay ve kahve
Yatana kadar serbes
Geçmiş olsun

1 haziran listesi-16-8 aralığı
11.00 Sabah 1 dilim ekmek 4 zeytin bir dilim peynir ve menemen 1 tatlı kaşığı bal
14.00 Öğle büyük nescafe fincanıyla şekersiz türk kahvesi (ben büyük severim) 1er tane kuru incir erik kayısı ve biraz kuruyemiş
Akşam ton balıklı salata ve biraz makarna yemeyi düşünüyorum.

Tabi bunlara ek 45 dk leslie 3 mil yaptım.

Yaptığımız sporları da ekleyelim. Az da olsa metabolizmayı hızlandırıyor etkiliyor.
Haftaya 67 'yı görmek istiyorum
Ben ilk sayfada yazdım canım kural degil ama yapan olursa yapmayanlara teşvik olsun diye yazılmasını uygun gördüm eksi göremeyenler spor yapanları görün

Ikra meyra aşırı derce moralim bozuldu canım benim sen beni listeden sil. Kalan herkese başarılar diliyorum Allah kolaylık versin kızlar
Daha 1 hafta oldu başlayalı hemen pes etme. Istersen kalori sayarak if yapalım? Sadece saatlere uyarak başlasan bile yeterli ilk hafta.

Eveett basliyorummm 64.70 hedefff 58
Ben biraz gec yiyorum
Sabah bir fincan filtre kahve
llk ogunu 2.30 da yedim fırında kabak mucver bi kase yogurt
Ara ogunde tam bugdayunlu elmali az sekerli kek yaptim ondan ince bir dilim kek ve kahve
Aksam patlican begendili fit yesil mercimek yemegi yogurt
Aksam yemegini en gec 7.30 da yemeyi dusunuyorum
Sonrasinda yeşilçay ve kahve icebilirim

Eklentiler

• 20200601_143557.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 17
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…